דרוש מידע חשבון חשמל מנופחחח

מי שבבזק לברוח
יש שם הרבה דברים לא ברורים...
אבל עדיף גם לא חברת חשמל
יש עוד הרבה חברות

מי שבבזק לברוח
אבל עדיף גם לא חברת חשמל
יש עוד הרבה חברות
איזה דברים לא ברורים כמו מה ?
חוץ מהחשבון שנראה מנופח וזה אשליה
מפני שחשבון חשמל רגיל כל אחד משלם בלי להשים לב ושהוא עובר לבזק בשיא הקיץ ולאחר שהחשמל יתיקר ונוסף עוד מע"מ והוא השתמש הרבה לנצל את האחוזי הנחה שבזק נותנים לו
מי שיחשבן במחשבון מסודר אחד על אחד יראה שיותר משתלם בזק

שלום,
אנחנו מנסים לחזור לחברת החשמל,
אבל כל חודש הם טוענים שלא העלינו מסמך אחר בתאריכים שונים,
יש משהו שיכול לעשות לי סדר באלו תאריכים ניתן לעלות את מסמך ההצטרפות ואת צילום המונה כדי לחזור לחברת החשמל?
תודה רבה!

מי שבבזק לברוח
אבל עדיף גם לא חברת חשמל
יש עוד הרבה חברות
אני התקשרתי אליהם , וקיבלתי הסבר
המבנה של השותפות שלהם בין ח"ח לבזק הוא משוגע
הם מקבלים מבזק עדכון ב20 לחודש, אבל החשבונית שלהם היא לחודש מלא
אז שליש חודש עושים הערכה

בנוסף,
ח"ח עושה קריאת מונים כל חודשיים אז יש חודש שוא כולו הערכה
ולפעמים גם ח"ח מעבירה להם את הנתונים מאוחר
ולכן כל הזמן יש חיובים וזיכויים

אני שבוע שעבר קיבלתי (מבזק)תיקון כלפי מטה של 220 שח עבור חודשים קודמים

בלת"ק
יש לי עליה של כמעט כפול בצריכת הקווט"ש מאז שעברתי לבזק..
לא יודע איך זה הגיוני אבל זה כן מסתדר עם הנתון בחברת חשמל..
צריך לבדוק אולי חברת החשמל לא מעבירה נתונים מדוייקים..
אפשר לבדוק את נתוני הצריכה שלך באתר חברת החשמל להכנס לאזור האישי (אפי' שעזבת אותם) ולהשוות למונה בדירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה