דרוש מידע חשבון חשמל מנופחחח

@בני 2 תודה.
כנראה אזמין מונה חכם
זה כמעט בלתי אפשרי להסתדר איתם בלי זה
האם יש בעיות כלשהם בנוגע לשבת?

@בני 2 תודה.
כנראה אזמין מונה חכם
אם אתה מדליק בשבת מתג ,אתה גורם למונה לעבוד ,ואז זה באמת בעיה.......

בקרוב רמי לוי חשמל ,מקוה שיוריד מחירים ,ויהיה יותר שוה מכולם

מונה חכם
מה ההבדל העצם?
וזה עולה בהדרגה
בסדר עולה לפי 5 החודשי האחרונים: 70,80,98,120,180
הכפלה של יותר מפי 2!!
במונה חכם אין חשבון הערכה. הם יודעים כל רבע שעה בערך בדיוק מה קריאת המונה. במונה רגיל צריך לשלוח מישהו לצלם את המונה ולשלוח לחברה. ואם באותו יום הוא לא הרגיש טוב ושלח סיק... אז חברת חשמל עושים הערכה - סוג של ממוצע של חודשים ואת זה מחייבים, ואח"כ מחייבים / מזכים.

@בני 2 תודה.
כנראה אזמין מונה חכם
לי יש מונה חכם....
וגם להרגשתי מחודש לחודש המחיר עולה[אחרי שעברתי לפזגז]...
סתם לדוגמא באחד החודשים לא הייתי חצי חודש בבית...וקיבלתי חשבון חשמל דומה לחודש קודם....

האם כשחוזרים לחברת חשמל המחיר השפוי חוזר , או כיוון שעלה עלה ?

אנחנו עברנו לבזק, והחודש קיבלנו את החשבון הכי גדול אי פעם,
בהפרש של מאות שקלים.
נראה לי הזוי.

אנחנו עברנו לבזק, והחודש קיבלנו את החשבון הכי גדול אי פעם,
בהפרש של מאות שקלים.
נראה לי הזוי.
אפשר לבדוק לעומק פעם אחת ולתמיד מה היתה קריאת המונה בחשבונית האחרונה בחברת החשמל ומה הקריאה הנוכחית בשעון ולבדוק האם יש התאמה.

גם אצלי החשבון הכי גבוה אי פעם
(1280 לחודש יולי שלא היה חם במיוחד)

מתכננת להשוות מונה
בל"נ אעדכן

(עריכה: השוויתי עכשיו לחשבון המקביל בקיץ שעבר, חילקתי במספר ימים וכפלתי ב31 כמספר ימי חודש יולי, וקיבלתי 934. תוספת של 30% על שנה שעברה. מוזר)

נערך לאחרונה ב:
לי יש מונה חכם....
וגם להרגשתי מחודש לחודש המחיר עולה[אחרי שעברתי לפזגז]...
סתם לדוגמא באחד החודשים לא הייתי חצי חודש בבית...וקיבלתי חשבון חשמל דומה לחודש קודם....
גם לי.
מאז שעברתי לפז גז-מונה חכם.

גם אצלי החשבון הכי גבוה אי פעם
(1280 לחודש יולי שלא היה חם במיוחד)

מתכננת להשוות מונה
בל"נ אעדכן

(עריכה: השוויתי עכשיו לחשבון המקביל בקיץ שעבר, חילקתי במספר ימים וכפלתי ב31 כמספר ימי חודש יולי, וקיבלתי 934. תוספת של 30% על שנה שעברה. מוזר)
עוד לא סיימתי את החשבון
זה בלאגן גדול!
מאפריל לא היתה קריאה. הכל הערכה.
עד אפריל (נכנסתי בנובמבר) יש קריאה כל חודשיים.
כל קריאה גוררת חיובים חודשיים אחורה.
באופן שאני לא מצליחה להבין איך חושב, במאי! היו תיקונים (משמעותיים) על דצמבר וינואר. זאת למרות שבפברואר היתה קריאה ללא תיקונים

(חסר לי הצילום מונה ביום המעבר. אבל בגלל שאני על הערכה כבר כמעט 4 חודשים יהיה קשה מאודדד להעריך מה קורה)

עוד לא סיימתי את החשבון
זה בלאגן גדול!
מאפריל לא היתה קריאה. הכל הערכה.
עד אפריל (נכנסתי בנובמבר) יש קריאה כל חודשיים.
כל קריאה גוררת חיובים חודשיים אחורה.
באופן שאני לא מצליחה להבין איך חושב, במאי! היו תיקונים (משמעותיים) על דצמבר וינואר. זאת למרות שבפברואר היתה קריאה ללא תיקונים

(חסר לי הצילום מונה ביום המעבר. אבל בגלל שאני על הערכה כבר כמעט 4 חודשים יהיה קשה מאודדד להעריך מה קורה)
סיימתי את החישוב
מאז שנכנסתי לבזק (טעיתי למעלה, נכנסתי בתחילת ספטמבר)
צרכתי לפי החישוב *של בזק* 14,250 קוטש

לפי צילומי המונה שלי, צרכתי 14,273.
נראה ממש מדויק

אבל

בהתחשב בכך שאנחנו עומדים בסוף אוגוסט, יוצא שהם בגביית יתר של כמעט חודש שלם.
מחכה לקריאת מונה ולעדכון זיכוי. לפי החישוב שלי התשלום של אוגוסט יוצא מאוד מאוד נמוך. אם אכן כך, הם יוצאים בסדר
(חוץ מזה שלא שלחו קריאה מאפריל)

בל"נ אעדכן

אבל

מחכה לקריאת מונה ולעדכון זיכוי. לפי החישוב שלי התשלום של אוגוסט יוצא מאוד מאוד נמוך. אם אכן כך, הם יוצאים בסדר
מי שאחראי על קריאות המונה הם חברת חשמל, (שאולי באמת עושה מניפולציות...) אם אין קריאת מונה תוכל לשלוח צילום לחברת חשמל לקראת סוף החודש ולבקש שיעדכנו בהתאם. אפשר לעשות את זה באזור האישי בחברת חשמל. כתוב שם משהו על רק אם ח חשמל מנפיקה את החשבונית אבל יש מצב שיעזור גם למי שבחברה אחרת.

סיימתי את החישוב
מאז שנכנסתי לבזק (טעיתי למעלה, נכנסתי בתחילת ספטמבר)
צרכתי לפי החישוב *של בזק* 14,250 קוטש

לפי צילומי המונה שלי, צרכתי 14,273.
נראה ממש מדויק

אבל

בל"נ אעדכן
על פניו זה לא תקין.
למה שיחייבו אותך מראש, אם יש להם את הקריאה המדוייקת **נכון למועד הוצאת החשבונית**?

על פניו זה לא תקין.
למה שיחייבו אותך מראש, אם יש להם את הקריאה המדוייקת **נכון למועד הוצאת החשבונית**?
מאיפה ההנחה שיש להם קריאה מדוייקת?
כתבתי (הפוסט ארוך וטרחני, ידוע) שהפעם האחרונה שבה היתה קריאה היתה באמצע אפריל. מאז רק הערכות. מקווה לגלות קריאה ותיקון בחשבון של אוגוסט.

בלת"ק
יש לי עליה של כמעט כפול בצריכת הקווט"ש מאז שעברתי לבזק..
לא יודע איך זה הגיוני אבל זה כן מסתדר עם הנתון בחברת חשמל..
צריך לבדוק אולי חברת החשמל לא מעבירה נתונים מדוייקים..

האם כשחוזרים לחברת חשמל המחיר השפוי חוזר , או כיוון שעלה עלה ?
חזרנו לחברת חשמל והמחיר עלה עוד יותר
ולכן חזרנו שוב פעם לבזק לפחות שם נקבל 6% הנחה ועוד תרומה לבית הכנסת דרכנו ניידנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת