- הוסף לסימניות
איך עוזבים? למי פונים לחברת חשמל או לבזק?
אני בכל אופן כבר שעה וחצי ממתין בקו ים בזק. הזוי!
סבלנות, קורה טעיות והם יתוקנו, חבל על הזמן שלך.איך עוזבים? למי פונים לחברת חשמל או לבזק?
ברור שיתקנו.סבלנות, קורה טעיות והם יתוקנו, חבל על הזמן שלך.
אם הם גובים יותר זה רק בגלל שיש שימוש יתר לפחות לפי החשבונית שהם מנפיקים ומכיוון שהם ניזוני מחברת חשמל אז תמיד אפשר לבדוק בחברת חשמל את קריאת המונים ולהשוות עם השעון בבית ועם החשבונית של הספק החדש.ברור שיתקנו.
אבל בלי קשר רוצה לחזור לחברת חשמל.(לא מתאים לי לשלם כל חודש עוד 120 ש"ח שאין לי מושג מאיפה הם מביאים את זה)
איך עושים את זה?
אם הם גובים יותר זה רק בגלל שיש שימוש יתר לפחות לפי החשבונית שהם מנפיקים ומכיוון שהם ניזוני מחברת חשמל אז תמיד אפשר לבדוק בחברת חשמל את קריאת המונים ולהשוות עם השעון בבית ועם החשבונית של הספק החדש.
אם הם גובים יותר זה רק בגלל שיש שימוש יתר לפחות לפי החשבונית שהם מנפיקים ומכיוון שהם ניזוני מחברת חשמל אז תמיד אפשר לבדוק בחברת חשמל את קריאת המונים ולהשוות עם השעון בבית ועם החשבונית של הספק החדש.
100% ועוד מה. התקשרתי חכיתי 2 שעות ונתקו לי בפניםהצריכה החודשית שלנו לא השתנתה ב-5 השנים האחרונות. כל חודשיים קיבלנו אותו חשבון פלוס מינוס כמה עשרות שקלים לפה ולשם. מאיפה הקפיצה הזאת בארבעת החודשים האחרונים שעברנו לבזק?
וזה לא קשור למע"מ שעלה. בדקתי
ההנחה ממש לא שווה את זה.
אם הם גובים יותר זה רק בגלל שיש שימוש יתר לפחות לפי החשבונית שהם מנפיקים ומכיוון שהם ניזונים מחברת חשמל אז תמיד אפשר לבדוק בחברת חשמל את קריאת המונים ולהשוות עם השעון בבית ועם החשבונית של הספק החדש.הצריכה החודשית שלנו לא השתנתה ב-5 השנים האחרונות. כל חודשיים קיבלנו אותו חשבון פלוס מינוס כמה עשרות שקלים לפה ולשם. מאיפה הקפיצה הזאת בארבעת החודשים האחרונים שעברנו לבזק?
וזה לא קשור למע"מ שעלה. בדקתי
ההנחה ממש לא שווה את זה.
קוראים מונה פעם בחדשייםעוד נקודה
חלק מהחיובים הקבועים הינו בגין קריאת מונה,
אני רוצה להבין , אם הם לא קוראים את המונה אלא עושים הערכה,
אז למה צריך לשלם רכיב קבוע בגין קריאת מונה?????????
שום כלום, לפני כמה הודעות כתבתי שהם טפשים.@מיכי82
אפשר גילוי נאות מה תפקידך בבזק?
מישהו יודע למי צריך לפנות כדי שבזק יקבלו מחברת חשמל את קריאת המונה וישתפו את לקוחותיהם במידע?בבזק אמרו לי שהם מקבלים מחברת חשמל רק את כמות הצריכה ללא קריאת המונה ולדעתי זה יוצר פתח לטעויות כי זה ממש מקשה על מעקב.
כל מי שעבר לבזק יכול עדיין לבדוק באתר חברת החשמל את קריאות המונה עבור כל חודש או חדשיים. כי קריאת המונה זה בתחום האחריות שלהם.
כך ניתן לדעת האם יש כאן טעות אמיתית או שהנתונים הגיעו באיחור.
באתר של חברת חשמל?אני לא מוצא אפשרות לעדכן
כן בסוף מצאתיבאתר של חברת חשמל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים