- הוסף לסימניות
הם יוכלו לקבל אם ידרשו בחירות רגילות כמו בכל עירהתושבים הם אלו שצריכים לדרוש דין וחשבון, הבעיה היא שלא יקבלו אותו....
הם יוכלו לקבל אם ידרשו בחירות רגילות כמו בכל עירהתושבים הם אלו שצריכים לדרוש דין וחשבון, הבעיה היא שלא יקבלו אותו....
גם אני התביישתי לקרוא את זה...אני מוחה
בושה!!!!
לדעתי זה בושה אפילו לכתוב את זה כאן
אני חושבת שזה לשוהר שפשוט צריך להמחק
אפילו שזה חמור מאד!!!! ובושה
לא יכול להכתב בפורום ציבורי שכזה
גם אני התביישתיגם אני התביישתי לקרוא את זה...
וחושבת שכדאי למחוק את ההודעה המבישה הזאת (כולל מכל הציטוטים)
והייתי שולחת את האמא לבדיקה פסיכיאטרית...
אנשים כאלה הם אנשים בעייתיים. התגובות כאן לא יהפכו אותם לנורמטיביים. הם זקוקים לסוג של טיפול!גם אני התביישתי
ככ התביישתי שלקח לי שבוע להתושש מההלם ואז החלטתי שאני יכתוב את זה
אולי אנשים יקראו את התגובות ההלם שלנו ויחדלו מהמעשים שלהם!!
על זה את מוחה???
על הכבוד שלך? שלי ? שלנו???
אולי נמחה כבר על ההתנהגות הזו שצריך להוקיעה מהציבור שלנו????
על גנבת הדעת החמורה הזו מכולנו???
ואם נסתיר איך לא ידעו ויוקיעו?
אני חשבתי שדי להסתרות.
לכן העליתי את זה על הכתב....
ואולי בזכות זה לא יהיה חילול ד ככ גדול
חילול ד זה המעשה הזה שאנשים עושים שהם נדבקים בכוונה תחילה. (ברור שאם אין אפשרות ונמצאים בבית אחד משותף לפעמים אין ברירה ונדבקים אבל לא הדבקות בכוונה ולא שקר שהילדים חיובים כשהם לא...)
הרבה יותר לדעתי מהפרסום.
נכון צודקת.את צודקת שיש במגזר החרדי מה לתקן ויש על מה להעיר. וזה לגיטימי.
יש מקרים חריגים של בודדים, כמו כאן, שאין צורך להכריז עליהם ברבים כי ממילא הציבור מואס בהם ומי שלא גם לא יושפע מהודעה אלמונית נזעמת. יוצא שאין שום תועלת בפירסום גנאי כזה. אלא להפך. אנשים שרחוקים ממעשה כזה אבל נמצאים על הסקאלה של 'שיפוץ' המצב בדרכים עקלקלות ירגישו טוב עם מעשיהם. ואולי עוד יחושו צדיקים ועדינים.
ידוע לי על מעשה חריג וחמור מאוד שנעשה על ידי אדם חרדי. בזמנו של הרב ש"ך. רצו לפרסם את מעשהו כהתראה לציבור. למען ישמעו ויראו. והרב ש"ך טען שאסור. שחילול ה' שיוצא מכך לא מצדיק את הפירסום. הציבור מואס בכאלו מעשים ופרסומם הרב מזיק. (הרואה סוטה בקילקולה יזיר עצמו מן היין משום ששמיעה על עשיית רע מקררת את האדם).
מה כן, אם מי ששמע את הסיפור שמע אותו לפני הנסיעה, לא ברור לי מדוע לא מחה מיד בפנים ולא פנה אל רב הקהילה?
ברגע שהוא שותק בפנים הוא מאשר שזה תקין אפשרי ומקובל.
אגב אין לי מושג איך מורידים
זהו סיפור קצה של מושחתים!האמת לא קראתי את האשכול רק את הכותרת
אבל בכ"א אני חושבת שמצאתי בו "בית" נוח להתארח בו...
אינני נכנסת לנושא אם כדי ללכת למלונית או לא...
חשוב לי מאוד!
להתיחס לנושא אחר
שהוא : הרדיפה של חלק ממשפחות יראות ד אחרי המלוניות
ואחרי הזכות לקבל נופש בחינם בזכות הקורונה...
אספר לכם סיפור קטן שלצערי ממחיש מאווד את הנושא
(נכון שזה רק סיפור אחד, אך אני יודעת על עוד כמה כאלו לצערי ואני בטוחה שיש עוד הרבה שאני לא יודעת אליהם. ובכ"א סיפור אחד אפילו אחד כזה הוא מזעזע בעיני!
הסיפור טרי מלפני שבוע
בת דודתי בעלה חלה בקורונה
בעקבות כך היא יצאה עם כול משפחתה להבדק בגלל שהם לא שמרו בידוד מהאבא/בעל
בעמדות הבדיקה בעיר הקודש והחסידות בני ברק
היא פוגשת בבן של שכנה נחמדה שעומד בתור לעשות בדיקה
והיא קצת התפלאה ככה בינה לבין עצמה
אתמול, השכנה הרימה אליה טלפון אתמול לספר לה שלפני כמה ימים בעלה עשה בדיקה ויצא חיובי
בעקבותיו עשו כול בני המשפחה ו"רק" היא וילד כבן 12 יצאו חיובים כול השאר יצאו שלילים.
אז למה הילד "החיובי" בא לעשות בדיקה יום למחרת????
טוב ביציאה מהבידקה היא פוגשת באמא "החיובית" (טיפוס חיובי לגמרי מסתבר) ווכה בת דודתי מעלה בפניה את תמיהתה....
השכנה "החיובית" עונה לה, נכון סוכות עוד מעט ואנחנו מאווד רוצים לסוע למלונית זו תיהיה בשבילנו הזדמנות לחופש במיוחד שעכשיו סגר ואין שמחות בית השואבה ואנחנו משפחה גדולה בליעהר הילדים משעוממים צרכי החג מרובים ואיך נסתדר וכו...
אבל, מחמל עירית בני ברק אמרו לנו שרק אם 50% מהמשפחה יהיו חיובים נוכל להתפנות.
ומה לעשות שכמה וכמה ילדים יצאו שלילים (אגב אין מה ללכת אחרי יומיים להבדק הרבה פעמים לוקח כמה ימים להדבק)
אז השכנה החיובית חשבה על פתרון
היא תשלח את הילד החיובי שלה להבדק בכמה נגלות כול פעם עם כרטיס מנגטי של בן אחר בעמדת בדיקה אחרת.....ככה היא בטוחה שהבדיקות יצאו "חיובית "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
יומיים לפני היה יום כיפור כולנו עמדנו בתפילה וצעקנו
"על חטא שחטאנו
על חטא שחתטאנו
על חטא שחטאנו...."
ככה כמה וכמה פעמים
תפילת יחיד
חזר השץ
מנחה לפני יוכ
ערבית
שחרית
מוסף
מנחה
והוספנו גם
"אבינו מלכנו סלח ומחל לכול עוונותינו
אבינו מלכנו מנע מגפה מנחלתך...."
לאן הכול נעלם יום בלבד אחרי יו"כ
יש פה מישהו בקהל שהלב שלו לא נחרד מלשמוע כזה סיפור??????
כמה עוונות יש פה?
כמה גנבות?
אני מרגישה שאותה משפחה חביבה צריכה ללכת ולבקש סליחה מממני וממך ומאיתנו
לא רק בגלל הגנבה שהם גנבו מהכסף שלנו (כן חברה המלונית ממומנות בעצם מכספי המיסים של כולנו)
הם ועוד הרבה אחרים גורמים גם להגדלת מספר החתלואה ולהכניס אותי אותך ואתכם לסגר.
בגללם ובגלל עוד הרבה אחרים (יש לצערנו לא מעט "הדבקה מכוונת" בציבור החרדי)
לא היתה לנו ולא תיהיה לנו שמחת חג
בגללם ספק מתי הילדים יחזרו ללימודים
ומתי המחולתים יחזור לעבודתם...
ולא חסר עוד צרות שקורות בגלל האחוז הגבוה של הנדבקים
העיקר שלמשפחה העליזה תיהיה שמחת חג שלמה במלונית....
לא הייתי במלונית אבל לפי העדויות פה הרבה מהמשפחות נכנסו לשם כשלא כל בני המשפחה היו חולים@לווים אני בהלם
להכנס במודע למלונית קורונה כבריא
כי סתם רוצים מלונית?????
עזבו עכשיו הכסף
אבל אף אחד לא יודע איך הוא יקבל את הקורונה
מי מבטיח לבן אדם שהוא יהיה מאלה הנופשים במלונית
ולא יהיה מאלה שנלחמים בבתי חולים על כל נשימה ונשימה
אנחנו במשפחה כולם חיוביים
ואני רועדת מפחד איך נעבור את זה
הקטן העלה אתמול חום
ואני כל הלילה בלחץ
אוףףףףף אנשים הזויים
מדובר בסיפו מזעזע ומגעיל שלא מייצג אף חלק בציבור.על זה את מוחה???
על הכבוד שלך? שלי ? שלנו???
אולי נמחה כבר על ההתנהגות הזו שצריך להוקיעה מהציבור שלנו????
על גנבת הדעת החמורה הזו מכולנו???
ואם נסתיר איך לא ידעו ויוקיעו?
אני חשבתי שדי להסתרות.
לכן העליתי את זה על הכתב....
ואולי בזכות זה לא יהיה חילול ד ככ גדול
אני מקווה שברור לך שהסיכוי שזה ייקרה הוא אפסי, הרי ידוע מראש מי ישב ועל איזה כסא ובאיזה תפקיד, וזה לא רק שם, אלא בכל מקום שהכל מכור מראש ונסגר בחדרים סגורים.הם יוכלו לקבל אם ידרשו בחירות רגילות כמו בכל עיר
למרות שזה לא הולך לקרות בעתיד הנראה לעין אפשר להתנחם בדעת תורה של הרב אורדנטליך זצ"ל רב העיר ביתראני מקווה שברור לך שהסיכוי שזה ייקרה הוא אפסי, הרי ידוע מראש מי ישב ועל איזה כסא ובאיזה תפקיד, וזה לא רק שם, אלא בכל מקום שהכל מכור מראש ונסגר בחדרים סגורים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים