- הוסף לסימניות
אם הרופא בקופת החולים רושם, צוות החמ"ל בעצמו נוסע להביא מבית מרקחת.גם אם אתם צריכים עכשיו פתאום תרופה דחופה וחשובה אין במלון בית מרקחת.
זה לבקש ממתנדב שילך לקנות וישלח לכם וזה לא מיידי.
זה יכול לקחת להם כמה שעות, אבל זה קורה.
אם הרופא בקופת החולים רושם, צוות החמ"ל בעצמו נוסע להביא מבית מרקחת.גם אם אתם צריכים עכשיו פתאום תרופה דחופה וחשובה אין במלון בית מרקחת.
זה לבקש ממתנדב שילך לקנות וישלח לכם וזה לא מיידי.
כתבתי את זה באשכול אחר. פשוט הזוי.סתם לידיעה בב"ב אין מענה כלל , אין חמ"ל אין כלום, אין עם מי לדבר
לדעתי הם פשוט רצו לקחת חופש שבוע - סוכות למה שיעבדו.
כל הסיפור של המלוניות זה פשוט כי אין להם רצון לעבוד עכשיו.
עצבן אותי גם העובדה שהם סגרו את האפשרות לחיוביים להתפנות למלוניות, למרות שהאפשרות הזו עדיין קיימת וחוקית.כתבתי את זה באשכול אחר. פשוט הזוי.
דיברו על מערך סיוע מיטיבי לחולים בבית? אז דיברו. מדינת בני ברק לא חייבת כלום, גם לא למשלמי הארנונה
זה עוד נושא.עצבן אותי גם העובדה שהם סגרו את האפשרות לחיוביים להתפנות למלוניות, למרות שהאפשרות הזו עדיין קיימת וחוקית.
מי שמכם?
זו הבעיה, אף אחד לא צריך לשים אותם, הם שמים את עצמם, בפרט שהם יודעים שאף אחד לא יעשה עם זה משהו.עצבן אותי גם העובדה שהם סגרו את האפשרות לחיוביים להתפנות למלוניות, למרות שהאפשרות הזו עדיין קיימת וחוקית.
מי שמכם?
ואותי יותר מזעזע משפחות שנדבקות/לא נשמרות בכוונה,נכתב ע"י post: 8341285:האמת לא קראתי את האשכול רק את הכותרת
אבל בכ"א אני חושבת שמצאתי בו "בית" נוח להתארח בו...
אינני נכנסת לנושא אם כדי ללכת למלונית או לא...
חשוב לי מאוד!
להתיחס לנושא אחר
שהוא : הרדיפה של חלק ממשפחות יראות ד אחרי המלוניות
ואחרי הזכות לקבל נופש בחינם בזכות הקורונה...
אספר לכם סיפור קטן שלצערי ממחיש מאווד את הנושא
(נכון שזה רק סיפור אחד, אך אני יודעת על עוד כמה כאלו לצערי ואני בטוחה שיש עוד הרבה שאני לא יודעת אליהם. ובכ"א סיפור אחד אפילו אחד כזה הוא מזעזע בעיני!
א. זה שהאבא יכול לצאת, זה לא מה שמציל את הילדים, לחם וחלב יהיה להם בכל מקרה.זה לא ממש כך.
אם האבא כבר בריא הוא יכול לצאת מהבית, זה שהילד שלו או אשתו נדבקו לאחר השבועיים האלו לא מחייב אותו בבידוד נוסף.
בד"כ זה לא עובד בצורה כזאת של אחד שהיה חולה ומבריא ואז בתזמון מדויק הבן זוג חלה ולאחר שמבריא הילד חלה וכן הלאה...
א. זה שהאבא יכול לצאת, זה לא מה שמציל את הילדים, לחם וחלב יהיה להם בכל מקרה.
הבעיה שילדים צריכים מרחב, אוויר.... ובד"כ הילדים אלה שלא נדבקים וצריכים להשאר בבידוד.
ב. מכירה כמה מקרים שכך קרה. וגם בפורום עלו תיאורים דומים. כנראה שזה קורה לא מעט
ברור שגם זה מזעזעואותי יותר מזעזע משפחות שנדבקות/לא נשמרות בכוונה,
ואם יהיה למישהוא שם סיבוך האשפוז או ר"ל קצבת שארים יעלו למשלם המיסים (לא אחוז גבוה מהמתכתבים פה) הרבה יותר.
אצלינו [משפחות], בנות משחקות כדורסל בסמוך לבית כנסת...למה כי יש עוד אנשים חוץ מבחורים?
אולי יש גם ממגדרים אחרים?
האם זה חיובי?
היית רוצה לשלוח את הבן שלך ב 17 לבד עם כמה חברים למלון של משפחות מכל סוגי החברה החרדית?
אם כבר, עדיף שילכו למקום של בחורים בלבד
פשוט מקומם!!!האמת לא קראתי את האשכול רק את הכותרת
חשוב לי מאוד!
להתיחס לנושא אחר
(נכון שזה רק סיפור אחד, אך אני יודעת על עוד כמה כאלו לצערי ואני בטוחה שיש עוד הרבה שאני לא יודעת אליהם. ובכ"א סיפור אחד אפילו אחד כזה הוא מזעזע בעיני!
הסיפור טרי מלפני שבוע
בת דודתי בעלה חלה בקורונה
בעקבות כך היא יצאה עם כול משפחתה להבדק בגלל שהם לא שמרו בידוד מהאבא/בעל
בעמדות הבדיקה בעיר הקודש והחסידות בני ברק
היא פוגשת בבן של שכנה נחמדה שעומד בתור לעשות בדיקה
והיא קצת התפלאה ככה בינה לבין עצמה
אתמול, השכנה הרימה אליה טלפון אתמול לספר לה שלפני כמה ימים בעלה עשה בדיקה ויצא חיובי
בעקבותיו עשו כול בני המשפחה ו"רק" היא וילד כבן 12 יצאו חיובים כול השאר יצאו שלילים.
אז למה הילד "החיובי" בא לעשות בדיקה יום למחרת????
טוב ביציאה מהבידקה היא פוגשת באמא "החיובית" (טיפוס חיובי לגמרי מסתבר) ווכה בת דודתי מעלה בפניה את תמיהתה....
השכנה "החיובית" עונה לה, נכון סוכות עוד מעט ואנחנו מאווד רוצים לסוע למלונית זו תיהיה בשבילנו הזדמנות לחופש במיוחד שעכשיו סגר ואין שמחות בית השואבה ואנחנו משפחה גדולה בליעהר הילדים משעוממים צרכי החג מרובים ואיך נסתדר וכו...
אבל, מחמל עירית בני ברק אמרו לנו שרק אם 50% מהמשפחה יהיו חיובים נוכל להתפנות.
ומה לעשות שכמה וכמה ילדים יצאו שלילים (אגב אין מה ללכת אחרי יומיים להבדק הרבה פעמים לוקח כמה ימים להדבק)
אז השכנה החיובית חשבה על פתרון
היא תשלח את הילד החיובי שלה להבדק בכמה נגלות כול פעם עם כרטיס מנגטי של בן אחר בעמדת בדיקה אחרת.....ככה היא בטוחה שהבדיקות יצאו "חיובית "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
יומיים לפני היה יום כיפור כולנו עמדנו בתפילה וצעקנו
"על חטא שחטאנו
על חטא שחתטאנו
על חטא שחטאנו...."
ככה כמה וכמה פעמים
תפילת יחיד
חזר השץ
מנחה לפני יוכ
ערבית
שחרית
מוסף
מנחה
והוספנו גם
"אבינו מלכנו סלח ומחל לכול עוונותינו
אבינו מלכנו מנע מגפה מנחלתך...."
לאן הכול נעלם יום בלבד אחרי יו"כ
יש פה מישהו בקהל שהלב שלו לא נחרד מלשמוע כזה סיפור??????
כמה עוונות יש פה?
כמה גנבות?
אני מרגישה שאותה משפחה חביבה צריכה ללכת ולבקש סליחה מממני וממך ומאיתנו
לא רק בגלל הגנבה שהם גנבו מהכסף שלנו (כן חברה המלונית ממומנות בעצם מכספי המיסים של כולנו)
הם ועוד הרבה אחרים גורמים גם להגדלת מספר החתלואה ולהכניס אותי אותך ואתכם לסגר.
בגללם ובגלל עוד הרבה אחרים (יש לצערנו לא מעט "הדבקה מכוונת" בציבור החרדי)
לא היתה לנו ולא תיהיה לנו שמחת חג
בגללם ספק מתי הילדים יחזרו ללימודים
ומתי המחולתים יחזור לעבודתם...
ולא חסר עוד צרות שקורות בגלל האחוז הגבוה של הנדבקים
העיקר שלמשפחה העליזה תיהיה שמחת חג שלמה במלונית....
כן גם אני התקשרתי לממתק וחיכתי שעה על הקו כדי לדבר עם אחות שתדאג לשחרור.והתקשרתי לממת"ק מספר פעמים וחיכיתי חצי שעה בתור
היו באשכול כמה עדויות דומות, על אחות בת 19 שנבדקה במקום אחותה בת ה10 וכל מיני.האמת לא קראתי את האשכול רק את הכותרת
חשוב לי מאוד!
להתיחס לנושא אחר
העיקר שלמשפחה העליזה תיהיה שמחת חג שלמה במלונית....
כשמגיעה הדוגמת לבית היא מגיעה עם שקית של מטוש ומבחנההיו באשכול כמה עדויות דומות, על אחות בת 19 שנבדקה במקום אחותה בת ה10 וכל מיני.
אני רק תוהה, הבודקים, שמעבירים את הכרטיס המגנטי ומסתכלים על הפרטים, לא שמים לב שבכרטיס כתוב שהמטופל הוא בן 8 ובפועל עומד מולם ילד בן 12? אין פער במראה בין ילדה בת 10 לבחורה בת 19?
אוקי, אז אולי כשמגיעים ממד"א לבית זה שונה.כשמגיעה הדוגמת לבית היא מגיעה עם שקית של מטוש ומבחנה
שעל שזה מודבק שם הילד ומספר זהות
אין לה שום אפשרות לדעת יותר פרטים מזה
כך שאפשר בקלות לעבוד עליה
ברור שזו התנהגות של בודדים, ורוב הציבור סולד מדבר כזה.אני מרגישה שאותה משפחה חביבה צריכה ללכת ולבקש סליחה מממני וממך ומאיתנו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים