- הוסף לסימניות
פגשתי במלונית לא מעט בני זוג שהרוויחו את ה'אמרתי לך!'תנסי כדי לראות מי צודק.
פגשתי במלונית לא מעט בני זוג שהרוויחו את ה'אמרתי לך!'תנסי כדי לראות מי צודק.
אבל חייבים קודם לנסות בשביל זה.פגשתי במלונית לא מעט בני זוג שהרוויחו את ה'אמרתי לך!'![]()
אבל הילדים צריכים את זהועוד משהו
מהבוקר שקיבלנו תשובה חיובים
חופרים לי פה בבית שרוצים מלונית
האשכולות פה נותנים לי הרבה כח לסרב לילדים שלי
נתתי לבעלי לקרוא קצת והוא הבין אותי
אבל אי אפשר לנסות ולהתחרט אחרי יומיים.אבל חייבים קודם לנסות בשביל זה.
ואגב, הבנתי שתלוי איזה מלוניות.
וגם סגנונות של משפחות.
יש כאלו שנהנו עד הגג.
ואני מכירה כאלו שגם היו שם במהלך פסח במשך מעל חודש וחצי,
ורק לקראת הסוף כבר נמאס להם..
אז סובלים עשרה ימים בלי כביסות,אבח אי אפשר לנסות ולהתחרט אחרי יומיים.
כלומר, להתחרט אפשר אבל לא להביא את החרטה לידי ביצוע בפועל.
בלת"ק.עירית בני ברק: לא יפונו יותר חולים למלוניות
החמ"ל של עיריית בני ברק לטיפול בנגיף הקורונה הודיע כי יפסיק לפנות חולים למלוניות הקורונה וכי עיקר הטיפול יופנה דווקא בתוך הקהילה. הסיבה: ככל הנראה עומסים קשים (ארץ)
החמ"ל העירוני של עיריית בני ברק הודיע הצהריים (ראשון), כי לאור הנחיות חדשות שהתקבלו מפיקוד העורף, בהתאם להיקפי התחלואה הארציים, החל מהיום, החמ"ל העירוני לא יבצע יותר פינויים של משפחות עם חולים למלוניות קורונה.
"צוות החמ"ל העירוני עושה מאמצים מרובים על מנת לספק מענים רחבים ככל הניתן, לסייע להחלמה ביתית ולבידוד ביתי מלא באופן המיטבי. מועדים לשמחה ובשורות טובות", בהודעת המוקד.
המשמעות הישירה היא שבני ברק תצטרך להתמודד עם החולים בשטחה ולא להוציא אותם כי שהיה עד עתה. על פי הדיווחים, ישנם עומסים כבדים על מלוניות הקורונה לצד טענות על חוסר יכולת להתמודד במלוניות עצמן עם כמות השוהים.
כזכור בימים האחרונים עלו טענות כי ישנם רבים שנדבקים בכוונה במטרה להגיע אל המלוניות. על פי דיווחים אחרים, ישנן טענות על משפחות שנדבקו בכוונה או שהפעילו לחצים למרות שלא מגיע להם מבחינת הנהלים בכדי שיפונו אל מלוניות הקורונה.
נכון לעכשיו ישנם במלוניות הקורונה 4,697 בני אדם ו-1,666 מאושפזים בבתי החולים ברחבי הארץ.
תגובה לאשכול?(כיכר השבת)
ואין לה משפחה? שכנים?בלת"ק.
לא יודעת על איזה צוות חמ"ל מדברים בב"ב. סגרו את כל החמ"ל. סיוע להחלמה ביתית? אפילו לא בדיחה.
דודה שלי חולה (בני ברקית). לא הם לא רצו להתפנות למלונית, אבל אין לה אפילו איפה לברר פרטים מינימליים, כי אין חמ"ל בעיר. מישהו דיבר על עזרה וסיוע? אפילו קניות אין מי שיעשה להם. ואין. אין עם מי לדבר. לברר פרטים טכנים? אין. פשוט אין חמ"ל. לא רק מלוניות..
ומישהו דיבר על ערכות? סיוע? שום כלום. אפילו לא התעניינות
לא כל דבר משפחה ושכנים יכולים לסייע. יש מידע שנמצא רק בידי החמ"ל. ויש גבול ליכולת הניצול של כל הסביבה (אז יום אחד אחותי הנערה הלכה כדי לקנות להם לחם וחלב. ומה מחר? ילכו מקצה לקצה?)ואין לה משפחה? שכנים?
עש לך אינטרנט? גם אם להם אין. יש מיליון אתרים שאפשר להזמין מהם כל טובלא כל דבר משפחה ושכנים יכולים לסייע. יש מידע שרק החמ"ל יכול לעדכן. ויש גבול ליכולת הניצול של כל הסביבה (אז יום אחד אחותי הנערה הלכה כדי לקנות להם לחם וחלב. ומה מחר? ילכו מקצה לקצה?
דפדפי אחורה, ותראי מה אנשים כתבו לגבי קניות באתרים. אין לה אינטרנט, ולבקש מאחרים לערוך לה את הקניות דרך האתרים זה אותו סוג של ניצולעש לך אינטרנט? גם אם להם אין. יש מיליון אתרים שאפשר להזמין מהם כל טוב
כמו שאני עשיתי
אני מוכנה לעשות לה את הקניהדפדפי אחורה, ותראי מה אנשים כתבו לגבי קניות באתרים. אין לה אינטרנט, ולבקש מאחרים לערוך לה את הקניות דרך האתרים זה אותו סוג של ניצול
ממש לא קשור.אנחנו חיים בכזה דור שחושבים שמגיע לי הכל!!!!!! זה עיקר הבעיה פה. מי שחושב שמגיע לו לא מחפש פתרון
אין לי הודעות אישיות.
ברור מאוד. ואני מתנצלת לכל מי שנפגע ממני. לא התכוונתי אישי נגד אף אחד ולא על אף אחד. נראה לי שהמנגינה של הרבה מהתלונות כן מגיע מרוח כזו. אולי אני טועה. שוב לא התכוונתי לאף אחד אישית.@דודסטו בין "כולם חייבים לי" לבין עזרה (מינימלית ולפעמים אפילו עזרה משמעותית) שיש משפחות שחייבות אותה ובלי זה הן קורסות, הפער הוא גדול, גדול מאוד.
אני כאן עכשיו.אין לי הודעות אישיות.
אם את רוצה, אני יכולה לתת מייל ואז למחוק, אבל רק כשגם את ליד מחשב.
גם לא חרדיות.@תמי אחת זה לא רק בבני ברק, בהרבה ערים חרדיות התגלה שהעירייה לא באמת עושה הרבה באמת למען התושבים, וכשאני אומר למען התושבים, אני מתכוון למה שהתושבים צריכים ולא מה שהעירייה חושבת שהתושבים צריכים ולא מה שיביא יח"צ לעירייה.
@דודסטו בין "כולם חייבים לי" לבין עזרה (מינימלית ולפעמים אפילו עזרה משמעותית) שיש משפחות שחייבות אותה ובלי זה הן קורסות, הפער הוא גדול, גדול מאוד.
היה היום בחדשות שסגרו את החמ"ל ב"בבלת"ק.
לא יודעת על איזה צוות חמ"ל מדברים בב"ב. סגרו את כל החמ"ל. סיוע להחלמה ביתית? אפילו לא בדיחה.
דודה שלי חולה (בני ברקית). לא הם לא רצו להתפנות למלונית, אבל אין לה אפילו איפה לברר פרטים מינימליים, כי אין חמ"ל בעיר. מישהו דיבר על עזרה וסיוע? אפילו קניות אין מי שיעשה להם. ואין. אין עם מי לדבר. לברר פרטים טכנים? אין. פשוט אין חמ"ל. לא רק מלוניות..
ומישהו דיבר על ערכות? סיוע? שום כלום. אפילו לא התעניינות
מהם לא ציפיתי כלל לעזרה...גם לא חרדיות.
אני גרה בעיר לא חרדית עם 0 עזרה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים