חשבת שכר

• הוסף לסימניות
במידה ולא עשיתי השתלמות של15 שעות כל שנה, מה אני אמורה לעשות בשביל להחזיר את התעודה לתוקף
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
מי שלא עברה את המבחן שווה לעשות חוזר חייב תעודה למקצוע?
אפשר להסתדר בלי??

• הוסף לסימניות
אף בוס לא ביקש תעודה, כבר 5 שנים במקצוע.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהם רוצים להיות כתובים בלשכת רואה חשבון,צריך לעשות כל שנה.
אולי משנה את השכר?

• הוסף לסימניות
הבנתי שהם רוצים להיות כתובים בלשכת רואה חשבון,צריך לעשות כל שנה.
אולי משנה את השכר?
בלשכת חשבי השכר
זה רלוונטי למי שמחפש עבודה וחושב שיחפשו אותו דרך שם

מה שלא נראה לי שקורה....

מבלי להמעיט בערך ההשתלמויות בתחום הזה שכל היום יש דברים חדשים

• הוסף לסימניות
בלשכת חשבי השכר
זה רלוונטי למי שמחפש עבודה וחושב שיחפשו אותו דרך שם

מה שלא נראה לי שקורה....

מבלי להמעיט בערך ההשתלמויות בתחום הזה שכל היום יש דברים חדשים
אז לא כדאי לעשות את זה, לא עוזר לכלום:unsure:
אני כבר 5 שנים במקצוע אף פעם לא עשיתי.

• הוסף לסימניות
בטח לעשות רענון
קרענו את עצמנו כדי ללמוד ולהיבחן
לא הייתי מוותרת על תעודה בתוקף
(מי שעובד בעיריות וכד' מקבל תוספת בשכר על תעודה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה