- הוסף לסימניות
במידה ולא עשיתי השתלמות של15 שעות כל שנה, מה אני אמורה לעשות בשביל להחזיר את התעודה לתוקף
תודה לעונים
תודה לעונים
אפשר שמות של מקומות.יש בכל מקום לימודים אפשרות כזאת צריך 32 שעות אפשר היום בזום.
למה זה רלוונטי?במידה ולא עשיתי השתלמות של15 שעות כל שנה, מה אני אמורה לעשות בשביל להחזיר את התעודה לתוקף
תודה לעונים
בלשכת חשבי השכרהבנתי שהם רוצים להיות כתובים בלשכת רואה חשבון,צריך לעשות כל שנה.
אולי משנה את השכר?
אז לא כדאי לעשות את זה, לא עוזר לכלוםבלשכת חשבי השכר
זה רלוונטי למי שמחפש עבודה וחושב שיחפשו אותו דרך שם
מה שלא נראה לי שקורה....
מבלי להמעיט בערך ההשתלמויות בתחום הזה שכל היום יש דברים חדשים
לא נורא, אני יותר מ5 שנים וגם לא עשיתיאז לא כדאי לעשות את זה, לא עוזר לכלום
אני כבר 5 שנים במקצוע אף פעם לא עשיתי.
אז תכלס זה שווה לעשות?אני יותר מ5 שנים וגם לא עשיתי
זה עוזר לידע כללי לא להתקדם במקצוע
אם את עם יד על הדופק ומתעדכנת בכל הנהלים והכללים החדשיםאז תכלס זה שווה לעשות?
מתעדכן ע"י תוכנת השכר שאני עובדת, עוקץ, מספיק?אם את עם יד על הדופק ומתעדכנת בכל הנהלים והכללים החדשים
אז לדעתי לא
בעיקרון מספיקמתעדכן ע"י תוכנת השכר שאני עובדת, עוקץ, מספיק?
אז זה שווה לעשות?בעיקרון מספיק
הם שולחים את הדברים הטכניים
יש לפעמים דברים תיאורתיים שהם לא מעדכנים
לא יודע אם הם ישלימו 5 שנים אחורהאז זה שווה לעשות?
טוב תודה, עזר לי מאודלא יודע אם הם ישלימו 5 שנים אחורה
תבדקי מולם מה כלול בהשתלמות
לקבוצת רו"חרדית במייל את מחוברת?טוב תודה, עזר לי מאוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים