באמת כבר מוגזם!צפה בקובץ המצורף 1094879
בהמשך לפניות כתבים, כוחות משטרה גדולים פועלים בעיר קרית מלאכי לאיתור אדם חשוד, בעקבות מספר דיווחים שהתקבלו במשטרה. אנחנו מבקשים מהציבור לשמור על עירנות ולדווח למוקד 100 של המשטרה על כל אדם חשוד.
בתקווה שבבית יותר בטוחבאמת כבר מוגזם!
נראה לי שאני אוסף את הילדים הבייתה
מצמיד ארון לדלת הכניסה ולא יוצא עד אחרי הרמדאן שלהם![]()
גם העובדים הזרים מאוקראינה חשבו כנראה שבבני ברק יותר בטוחבתקווה שבבית יותר בטוח
אין לנו על מי להישען.... אלא על אבינו שבשמים..
באיזה תאריכים זה?מצמיד ארון לדלת הכניסה ולא יוצא עד אחרי הרמדאן שלהם![]()
נראה לי מתחיל בראשוןבאיזה תאריכים זה?
ועד?נראה לי מתחיל בראשון
משבת- 2/4באיזה תאריכים זה?
99% חוקיים...תגידו כל העובדי בניה במודיעין עילית לא חוקים למה אף אחד לא בה לעבוד היום
כי כנראה חסמו אותם במחסום הראשון..תגידו כל העובדי בניה במודיעין עילית לא חוקים למה אף אחד לא בה לעבוד היום
מיום ראשון הקרוב למשך חודשועד?
hm-news.co.il
ההבדל גדול,מה שונים הערבים של מודיעין עלית/ בני ברק/ ירושלים/ ביתר
מהערבים של אשדוד או כל עיר אחרת?
אצלנו עבדו רגיל
עשו לי מנגינת רקע כל הבוקר...![]()
התכוונתי שהדם הוא אותו דם. וד"ל.ההבדל גדול,
ערבים ישראלים בעלי תעודות זהות כחולות כמו שלנו נכנסים ללא בעיה לעבודה
בערים שסמוכות לישובים ערביים יש הרבה שבחי"ם והם לא יעיזו להכנס היום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים