בקשת תפילה חשוד בקרית מלאכי-מה יהיה?

• הוסף לסימניות
1648627912983.png

בהמשך לפניות כתבים, כוחות משטרה גדולים פועלים בעיר קרית מלאכי לאיתור אדם חשוד, בעקבות מספר דיווחים שהתקבלו במשטרה. אנחנו מבקשים מהציבור לשמור על עירנות ולדווח למוקד 100 של המשטרה על כל אדם חשוד.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1094879
בהמשך לפניות כתבים, כוחות משטרה גדולים פועלים בעיר קרית מלאכי לאיתור אדם חשוד, בעקבות מספר דיווחים שהתקבלו במשטרה. אנחנו מבקשים מהציבור לשמור על עירנות ולדווח למוקד 100 של המשטרה על כל אדם חשוד.
באמת כבר מוגזם!
נראה לי שאני אוסף את הילדים הבייתה
מצמיד ארון לדלת הכניסה ולא יוצא עד אחרי הרמדאן שלהם :cautious::)

• הוסף לסימניות
באמת כבר מוגזם!
נראה לי שאני אוסף את הילדים הבייתה
מצמיד ארון לדלת הכניסה ולא יוצא עד אחרי הרמדאן שלהם :cautious::)
בתקווה שבבית יותר בטוח
אין לנו על מי להישען.... אלא על אבינו שבשמים..

• הוסף לסימניות
אנשים תרגעו
בגלל הפיגועים כל בן אדם עם אף קצת עקום אנשים נכנסים להיסטריה
בטוחים שיש פה עוד מחבל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שב"ח שברח מהמשטרה, לא מדובר במחבל

מתוך JDN: תושבים רבים בקריית מלאכי נבהלו לאור שמועות על פיגוע ומראות של עשרות שוטרים רצים ברחבי העיר – אלא שבמשטרה עדכנו כי מדובר היה במרדף אחרי שוהה בלתי חוקי שנמלט להם במהלך מבצע לתפיסת שב"חים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תגידו כל העובדי בניה במודיעין עילית לא חוקים למה אף אחד לא בה לעבוד היום
99% חוקיים...
ומי שלא-גם לא הגיע כי ישר הוא יחשב כמחבל....
וגם ראיתי שהמשטרה בודקת באתרי בנייה

• הוסף לסימניות
תגידו כל העובדי בניה במודיעין עילית לא חוקים למה אף אחד לא בה לעבוד היום
כי כנראה חסמו אותם במחסום הראשון..
אבל בבני ברק הם נכנסו חופשי בקבוצות של 10-15 על הבוקר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה שונים הערבים של מודיעין עלית/ בני ברק/ ירושלים/ ביתר
מהערבים של אשדוד או כל עיר אחרת?
אצלנו עבדו רגיל
עשו לי מנגינת רקע כל הבוקר...:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
מה שונים הערבים של מודיעין עלית/ בני ברק/ ירושלים/ ביתר
מהערבים של אשדוד או כל עיר אחרת?
אצלנו עבדו רגיל
עשו לי מנגינת רקע כל הבוקר...:mad::mad::mad:
ההבדל גדול,
ערבים ישראלים בעלי תעודות זהות כחולות כמו שלנו נכנסים ללא בעיה לעבודה
בערים שסמוכות לישובים ערביים יש הרבה שבחי"ם והם לא יעיזו להכנס היום

• הוסף לסימניות
ההבדל גדול,
ערבים ישראלים בעלי תעודות זהות כחולות כמו שלנו נכנסים ללא בעיה לעבודה
בערים שסמוכות לישובים ערביים יש הרבה שבחי"ם והם לא יעיזו להכנס היום
התכוונתי שהדם הוא אותו דם. וד"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה