אבא של ...
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני אומר את זה גם אזרק מזכיר, אם יהיה מחר הפגנה של הפלג או של הקנאים תזכרו מה שכתבו פה....
אני אומר את זה גם אזרק מזכיר, אם יהיה מחר הפגנה של הפלג או של הקנאים תזכרו מה שכתבו פה....
אאל"ט גם בעלז וגם גור עשו את החופה בבית המדרש של החסידות ונחסמו כבישים. המשך החתונות כמובן היה בתוך מבנה ולא גרם לחסימת כבישים, לא באזור ארנה ולא באזור רחוב ירמיהו.אני לא בא חלילה בטענות, אך קצת כאב לי שעושים חתונה ברחובה של עיר, כשזה מסב נזק כבד לאלפי עוברי אורח,
(אני הייתי ביניהם), גם מילא אם היה אירוע לכלל הציבור, אך מדובר באירוע לחסידות ספציפית בלבד ותו לא,
אך הכביש הוא של כולם.
(לכאורה ראוי לעשות באולם/אצטדיון וכדו', לדוג' בעלז עשו בארנה וראויים לכל התשבחות)
ארנה לא מתחיל להכיל אותם.אני לא בא חלילה בטענות, אך קצת כאב לי שעושים חתונה ברחובה של עיר, כשזה מסב נזק כבד לאלפי עוברי אורח,
(אני הייתי ביניהם), גם מילא אם היה אירוע לכלל הציבור, אך מדובר באירוע לחסידות ספציפית בלבד ותו לא,
אך הכביש הוא של כולם.
(לכאורה ראוי לעשות באולם/אצטדיון וכדו', לדוג' בעלז עשו בארנה וראויים לכל התשבחות)
אני לא בא חלילה בטענות, אך קצת כאב לי שעושים חתונה ברחובה של עיר, כשזה מסב נזק כבד לאלפי עוברי אורח,
אך הכביש הוא של כולם.
ממש לא דומה!רק מזכיר, אם יהיה מחר הפגנה של הפלג או של הקנאים תזכרו מה שכתבו פה....
מה זה משנה מה המטרה?ממש לא דומה!
הפגנה כל מטרתה להציק להזיק ולגרום לעוגמת נפש!!! בפרט שזה חוזר על עצמו שוב ושוב... (ובלי להיכנס ולדון האם זה בסדר או לא)
בשונה מחתונות בסדר גודל של חסימת רחובות שמתקיימת אחת לכמה שנים בדרך כלל ונעשית בתיאום עם המשטרה שמכוונת כבר לפני כן את התנועה באזור ומסדרת דרכים חילופיות לנהגים.
ושלא לדבר על הפגנות בכבישים בין עירוניים שמשבשות מדינה שלימה ולא רק אזור מסוים...
עם רישיון למכתזי"ת?זה עם רישיון
בחופה של בעלזא לא סגרו כביש אחד!!!אאל"ט גם בעלז וגם גור עשו את החופה בבית המדרש של החסידות ונחסמו כבישים. המשך החתונות כמובן היה בתוך מבנה ולא גרם לחסימת כבישים, לא באזור ארנה ולא באזור רחוב ירמיהו.
רשיון לשרוף טרקטורים?זה עם רישיון.
ועוד כהנה תופעות ללא רשיון דעת תורה.רשיון לשרוף טרקטורים?
עם רישיון למכתזי"ת?
רשיון לעצם ההתכנסות ועצירת התנועה.רשיון לשרוף טרקטורים?
אבל גם בהשואה לכמות הפעמים....אבל עצם הענין של עצירת תנועה צריך להיות שוה בכל המקרים.
ממש לא.אבל עצם הענין של עצירת תנועה צריך להיות שוה בכל המקרים.
גם הם לא רוצים את המכתזי"ת, למה שיבקשו רשיון בשבילה?עם רישיון למכתזי"ת?
??ממש לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים