כאן מדובר בדיוק הפוך אבטלה לאחר חל"דלא יודע אם יעזור, אבל אשתי קיבלה חל"ד אחרי חל"ת (חופשה ללא תשלום - אבטלה),
ושלחנו את כל הטפסים שוב,
זכור לי שכך היה צריך, אבל בכל מקרה גם אם לא צריך - זה מאד מומלץ,
כי כך יש פחות סיכוי שיטרטרו אותך להביא עוד מסמך כזה או אחר.
כאן מדובר בדיוק הפוך אבטלה לאחר חל"ד
אני התפטרתי אחרי לידה וביטוח לאומי אמרו לי שזמן החופשת לידה בתשלום לא יכול לחפוף ל-90 יום, גם אם מתפטרים מיד אחרי הלידה.(ולכן יש המקדימות את ההתפטרות מיד לאחר הלידה וכך תקופת חופשת הלידה חופפת ל90 הימים)
חידשת לי, שמעתי פעם אחרת, יתכן שהשתנו הנהלים.אני התפטרתי אחרי לידה וביטוח לאומי אמרו לי שזמן החופשת לידה בתשלום לא יכול לחפוף ל-90 יום, גם אם מתפטרים מיד אחרי הלידה.
העתקתי משםאסור לו לפטר אותך בשום אופן!!! גם אם עבדת אצלו 4 חודשים! מדברת מניסיון. זו עילה לתביעה אם הוא מפטר אותך או פוגע לך באחוז המשרה אסור לו! אסור לו גם לתת לך מכתב על הפסקת עבודה! הוא חייב להחזיר אותך לעבוד אצלו. תתייעצי עם עו"ד או מנהל/רואה חשבון ותראי שע"פ חוק זה אסור. תקראי פה בבקשה את מה שרשום.
אסור לו לפטר אותך בשום אופן!!! גם אם עבדת אצלו 4 חודשים! מדברת מניסיון. זו עילה לתביעה אם הוא מפטר אותך או פוגע לך באחוז המשרה אסור לו! אסור לו גם לתת לך מכתב על הפסקת עבודה! הוא חייב להחזיר אותך לעבוד אצלו. תתייעצי עם עו"ד או מנהל/רואה חשבון ותראי שע"פ חוק זה אסור. תקראי פה בבקשה את מה שרשום.
את בטוחה בזה? או שאמרה לך את זה סתם נציגה טלפונית.. כי שם לפעמים יש חילוקי דעותאני התפטרתי אחרי לידה וביטוח לאומי אמרו לי שזמן החופשת לידה בתשלום לא יכול לחפוף ל-90 יום, גם אם מתפטרים מיד אחרי הלידה.
תקראי בעצמך את לשון החוקאני עבדתי במקום עבודה כ-4 חודשים בדיוק כמו שכתבה הניקית @קול דממה . יצאתי לחופשת לידה והמעביד לא הסכים להחזיר אותי, ביקשתי מכתב פיטורין או מכתב להפסקת עבודה. התייעצתי עם עו"ד וכמה רואי חשבון כולם פה אחד אמרו שאסור לו לפטר אותי בשום אופן! המעביד שלי בעצמו דיבר עם הרואה חשבון שלו שאמר לו שאסור לו לפטר אותי ואסור לו לתת לי מכתב הפסקת עבודה! עבירה ע"פ חוק!
בטוחה שככה אמרו לי וזה מה שבאמת היה...את בטוחה בזה? או שאמרה לך את זה סתם נציגה טלפונית.. כי שם לפעמים יש חילוקי דעות
ואם המעסיק לא חייב לי כלום.
כי עבדתי אצלו רק 4 חודשים לפני הלידה
והוא לא חייב להחזיר אותי לעבוד
יש מסמך אחר להביא במקום מכתב פיטורין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים