חתמתי ונושעתי

• הוסף לסימניות
קראתי ומאשרת.
הצטרפתי היום ממש...
מתרגשת;)
כותבת כבר שנים, למשפחה, לסביבה וממש לא למגרה...(איך אפשר לכתוב למגירה, למען ד', אם היא לא יודעת לתת תגובה הולמת???)
בצורה מקצועית כמו לעיתונים וכד' עוד לא קרה... מקווה שבקרוב
ובינתיים להשתפשף פה עם כל האלופים!!!
אה, ואיך שכחתי: שתי סוגות הכתיבה האהובות עליי: רגש, ומתח...

• הוסף לסימניות
קראתי-מאשרת-תודה לכם!
לאחר שנות מעקב בלתי עקבי בעקבות הפורום ואשכולותיו, החלטתי לבקש לחגור חגורה כתמתמה.
בשנים האחרונות עוסקת בעיקר בסיפור הקצר, בכתיבת במה ובכתיבה שיווקית.
מקווה לכתוב יותר בזכות האקססורי החדש,
וגם אם (חלילה) לא- אולי, לכל הפחות, אסיר אבק מכמה יצירות מעמקי מגירת הכתיבה שלי.

• הוסף לסימניות
האמת, קשה לי עם כללים, אבל אלו החיים.
נמצא פה משלהי חורף תשע''ט, בזכות האתגר של @Natan Galant, בו זכיתי במקום הראשון על ביקורת ספרותית. כנראה זה אומר עלי שאני יותר אוהב לנתח ספרות מאשר לכתוב אותה.
אך בסופו של דבר נהניתי מאוד לפרסם פה סיפורים ושירים, ובונוס נוסף שקיבלתי כאן היא האפשרות למצוא פה חברים בעלי מקצוע למִינִי עבודות.
תודה לכולם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קראתי ומאשר.
הצטרפתי ברגעים אלו ממש מתוך שמחה פורצת גדר ובכי מאושר לאחר שלושת חודשי הגבלה ארוכים מספור.
עוסק בכתיבה בשלל תחומים הקיימים באותה מתנה ששמה כתיבה. אוהב לכתוב בעיקר בסגנון סאטירי פובליציסטי, אך כמובן שכוחי רב לי בכל התחומים האחרים, ואם אצטרך אעלה דמעות רגש על לחייכם התפוחות.
שמח לפגוש פה את כולכם, ומתחייב בזאת על שמירת כללי התקנון הנ"ל.
נ.ב.
בטח שמתם לב שאני גם עניו מאוד.

• הוסף לסימניות
חדש הנני, מחפש אני את הבמה המקדמת, ופה בפורום נדמה שמצאתי את שאהבה נפשי.
בהצלחה לי ולכל המוכשרים/ות הכותבים/ות.
כמובן שכללי הפורום ותקנותיו היו לנגד עיני.
ובזאת הניף את מקלדתי לחתימה.

• הוסף לסימניות
קראתי ובהחלט גם אישרתי.
הצטרפתי לאתר בערך ב 5/5/20.
האתר פרוג הינו מקום מושלם הקולע היישר למטרותיו ושאיפותיו של כל אדם באשר הוא. עקב כך - יש לציין - הדרבון שקיבלתי לכתיבה היה מוחץ ומזנק. מאז ומתמיד התחברתי לתחום הכתיבה, אך כאן נשאבתי לאופוריה אחרת, כובשת.

• הוסף לסימניות
המון זמן לא הייתי כאן :)

אני צריכה להציג את עצמי, אבל כולם כבר לקחו את כל המילים היפות.
תסלחו לי אם אני לא גונבת אותן, נכון?

בעבר הייתי פעילה כאן תחת שמי הספרותי, אבל בהמשך הבנתי שבפרוג אני רוצה להיות קצת אנונימית.
בניק הזה הצטרפתי לפני בערך שנה.

כותבת סיפורים בבמות שונות, בעיקר ב'בתוך' של משפחה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ב"ה

קראתי ומאשרת!
צופה מהצד בפורום כבר שנה וחצי, שמחה ממש להצטרף לקהילה.
כותבת מגיל התיכון לעלון שמחולק בפריסה ארצית, עסקתי גם בעיבוד סיפורי חסידים לשפה עכשווית לנוער, כיום כותבת מעט עם שאיפה להשקיע יותר ולכתוב יותר..

• הוסף לסימניות
הצטרפתי, לא זוכרת מתי.
נאחזת בחזקה בכתיבה, כשהיא חמקמקה ובורחת ממני. מתגעגעת אליה והיא מתגעגעת אלי, מקוה לחזור אליה באהבה ובשמחה, בזכותכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה