חתמתי ונושעתי

• הוסף לסימניות
יותר משהנחתום מעיד על עיסתו, העיסה מעידה על נחתומה. אמר המשורר.
ככה שבמקום שיבוא אני להעיד על עיסתי, תבוא העיסה ותעיד.
מה תעיד? מה שתעיד, תעיד.

ומה כבר בקשתם, שיבוא הנחתום ויחתום? הנה, חתמתי אף חתמתי. ונכתב בספר, ונחתום.

• הוסף לסימניות
חשבתי שמדובר באישור גרידא,
כעת אני רואה שעלי לכתוב את קורות חיי בחרוזים.
אז כך: כותבת במגוון ז'אנרים, בעיקר שירה, כתיבה אקדמאית וכתיבה שיווקית.
אוהבת להשחיל גם נגיעות הומוריסטיות ומעט פלפל, אם אפשר.
שמחה להצטרף, כדי להתעשר ולהשביח את כתיבתי.
(ואם תשאלו, היכן החרוזים שדיברתי עליהם, אז פשוט מדובר בחריזה מודרנית ל'מבינים' בלבד).

• הוסף לסימניות
שמח להצטרף אליכם אנשים מוכשרים .
אין לי ניסיון בכתיבה מקצועית , כך שאתם תהיו השפנים היקרים שלי
מקווה שלא תזמינו לוכד ...
מצרף את קטע הכתיבה היחיד שכתבתי במטרה לכתוב .
ואכן הצטרפתי...
כתיבה מקצועית
הכל התחיל ברגע המביך הזה שהתבקשתי להביא קטע כתיבה מקצועי בן כ-200 מילה .
ומילא אם הייתי מתבקש לבחור בין כמה קטעים שנכתבו על ידי מישהו אחר שכבר כתב כמה וכמה קטעי כתיבה בחייו והוא אינו עומד למבחן שבו ייבחן כל מילה ואות שיכתוב , ולפי כושר הבחירה שלי ייבחן טעמי וכישרוני במרחבי הכתיבה המקצועית .
אך העניין הוא שזה לא כך אלא אני בעצמי צריך לכתוב את הקטע בעצמו , ולגייס כ-200 מילה שכל אחת בטח אמורה להיות מקצועית ומפונפנת מקודמתה , ולא זו בלבד אלא שאם אנסה לכתוב בצורה מידי מקצועית אזי זה יראה לא מקצועי , ואם אכתוב פשוט וזורם אז אצטרך להצטרף לקהילת הכתיבה הזורמת ואין...
אז למעשה , אוי לי אם אכתוב אוי לי אם לא אכתוב ואם אכתוב , אוי לי אם אגיש אוי לי אם לא אגיש .
הרבה ברירות לא נותרו בידי ובשביל להיות מקצועי אני צריך לכתוב ואם לא אתחיל עכשיו , אז אימתי , ואם בכלל , ואולי חבל , לכלל .
הרבה אנשים נשארו סתם אנשים רק בגלל שהייתה מוטלת עליהם משימה של כ-200 מילה או 200 צעדים
אני מגיש בזאת את קטע הכתיבה הראשון שכתבתי בחיי , ולא , אין זה אומר שאני מודה שאיני מקצוען , אלא פשוט חדש בתחום , ואם תשאלו אותי איך יכול להיות חדש ומקצוען ?
אז , הנה קבלו .... אני !

• הוסף לסימניות
נרשמתי כשקוביד עוד טייל בינותנו אי פעם...
למה נרשמתי? לא זוכר ולא יודע.
משתדל ללמוד תורה, ועוד יותר משתדל גם לכתוב אותה.
כותב לחברים (המעטים שיש לי) ולמגירה (כשהם כבר לא מסוגלים).
אשמתכם שקיבלתם אותי.
זה הפיך...

הי, בטח:
"קראתי ומאשר/ת"

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קראתי ומאשרת
לאחר תקופה ארוכה של קריאה ומעקב חשאי אחרי הכותבים כאן
אולי בעצם הוא לא מעקב חשאי כי לייקתי בכיף
אז גם לי התחשק להצטרף
מקבלים אותי?
קיבלו...

תודה ל @ניהול קהילת כתיבה

• הוסף לסימניות
טוב,
אז אנוכי בפנים.
כבר כמה דקות טובות. בצירוף שניות יתומות.
למה הצטרפתי?
קנאתי למראה החגורה "כתיבה ספרותית" הציתה את דמיוני.
סיבה ראשונה.
לעתים נדירות, ולמען הדיוק, כל אשכול שנפתח בקהילת הכתיבה, ובבואי ללייק ולדייק נחסמה בפני אפשרות התגובה.:confused:
סיבה שנייה.
אשמח לקבל ביקורת, כמובן וכמובן גם לתת.
סיבה שלישית.

אה, חוץ מהכל,
אני כותבת, סופרת, מראיינת ומשוררת.
אבל זו כבר באמת סיבה זניחה להצטרפותי.

אז,
הולכת לבדוק את קיום החגורה ואת שליחת ההודעה....
שלוש ארבע ו-----

• הוסף לסימניות
מהלך הייתי במשעולי פרוג, פגע בי אדם אחד ואמר לי 'מקהילה גדולה של חכמים וסופרים אני, רצונך שתדור עמנו?'
עודנו מדברים והנה דורכות רגלי בשערי העיר, ברוכים הנמצאים.
מעדיף לאשר, מאשר...

• הוסף לסימניות
מוצאת את עצמי בודקת מדי פעם באשכולות של הפורום שבאמת יש לי הרשאת תגובה...
אז זהו, שכן.
בשעה טובה.
מתרגשת- רק מבשרת: קראתי ומאשרת.
ותודה למנהלים!

• הוסף לסימניות
נדדתי לתומי במרחבי האתר והנה נתקלתי בפורום נכבד זה.
בת קול בתוכי החלה מנהמת כיונה - אנא חלץ את כישורי הכתיבה ממקום מחבושם והנח להם להתמתח,
ניסיתי לכתוב משהו ואופססס, יש להצטרף תחילה לפרוג ולהמתין שלושה חדשים תמימים.
ויהי כמשלוש חדשים...
הנני כאן.

אחתום בששון וירווח לי.

• הוסף לסימניות
שמחה מאד על האפשרות להצטרף לקבוצת כתיבה משובחת כמו זאת.
עוסקת ביומיום בכתיבת תוכן כשכירה ובין לבין מבצעת גם עבודות פרטיות כעצמאית.
הכי אוהבת לכתוב סיפורת, אבל בתכל'ס, הכי פחות יוצא לי... מקווה שהקבוצה תדרבן אותי לעשות את זה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה