חתמתי ונושעתי

קראתי בהתרגשות את החוקה, אולי קצת באיחור...

תודו ש'חוקת הפורום' נשמע הרבה יותר טוב מ'חוקי הפורום', ככה זה, קהילה מקצועית...

הצטרפתי בתאריך י' שבט תשפ"ב (12/01/2022 למניינם), בשעה טובה (13:09, אם זה משנה לכם...).

ואני מאשר. מאשר שקראתי. מאשר שהבנתי. ומאשר להשתדל לעמוד בחוקה.

שמי הספרותי אינו מגובש דיו, והאמיתי אינו אמיץ מספיק. אז בנתיים מה רע ב @שלחן עורך. (לא @שולחן גם לא @שולחן ערוך שימו לב!!) (הכתיב חסר, כפי שם הספר המפורסם של מרן. וגם, כי בשלחן שלי גם חסרים כמה דברים, בעיקר שלט מפואר עם שם ספרותי מפוצץ).

עיסוקי הם בעיקר בתחום התורני. כתיבה ועריכת תוכן ברמה גבוהה, למכונים ולפרטיים. לעיתים כותב גם ספרות, מאמרים, גראמען (בעברית), וברכות מחורזות.

אם משיהו צריך אותי, שפשוט יקרא לי. אוקיי?!​

קראתי ואישרתי כבר מזמן. הצטרפתי לפני חודשיים בערך אבל עוד לא פתחתי את הפורום הזה...
חולת כתיבה מגיל אפס וקריאה מחמש, כתבתי דברים מזדמנים ובגדול מתייחסת למצב שלי כרגע כסטאז'. אז כותבת, אבל מפרסמת קטעי-חומרים רק פה.

קראתי ומאשר
ושמח להיות כאן חבר.

הצטרפתי אתמול כ"ה ניסן תשפ"ב.

מקווה להחכים
ולהרחיב אופקים.

תמיד אהבתי לקרוא, וטיפ טיפה לכתוב,
ובעיקר לפרוק רגשות, בצורה של מילים וחרוזים שמכונה "שירים",
עד עכשיו ל"מגירה" (טוב זה מזמן ב"תיקיה")
תודה על ההזדמנות.

נערך לאחרונה ב:
הריני מאשר בזאת, כי האיש המכונה 'הזעצער שאינו טועה', מסכים ומאשרר את כל הנאמר בחוקה, ומקבל על עצמו, על נפשו, ועל כל נפשות ביתו, את כללי הפורום ככל משפטו וחוקתו.

נ.ב. הנני מוכן ומזומן לכל קריאה.

הצטרפתי היום.
קראתי ומאשרת.
כותבת מגיל קטן בעיקר לעצמי ולחברות.
שמחה להצטרף לכאן ובעז"ה לקבל ביקורת על הכתיבה שלי ולהתקדם (כי קיבלתי מספיק משובים כמו "מהמם").

נקרא, אושר.
הצטרפתי ב 31/3/22.
ווףףף כולם כאן כ"כ חדים זה כיף!
אממ אז הנני הנדסאית בכל רמח ושסה.
כותבת מכיתה ט' - יומני היקר וכאלו ובעיקר כותבת לארון (מה אעשה ואני אוהבת לכתוב בעט ודף ולשמור בארון ולא במגירה, בה אני שמה גרביים).
הצטרפתי לקהילה המכובדת בעיקר כדי לגלות האם אני בגדר "אוחז בעט" וכן ע"מ להעשיר את אוצר הלייקים המדולדל שלי, זה מעלה ביטחון עצמי :giggle:.

אני מכורה ללימוד כתיבה ובניית עלילות.
מלמדת כתיבה ומלוות כתיבה.

לפרוג הצטרפתי מלפני יותר מעשר שנים, (עם הפסקה ארוכה באמצע), לפורום הזה הצטרפתי השבוע.
ומכאן השאלה: אייך, למען ה', אני יכולה לשנות את שם המשתמש?

ברוכים הנמצאים!

לאחר הרבה צפייה מרחוק, הצטרפתי לפורום היום בשעה טובה.
קראתי ומאשרת, ואשתדל. (כללים יפים, אגב)

עבורי סיפורים הם צורך חיוני ואני רוצה להוציא לפחות סיפור אחד משלי לפועל, סתם כדי לתרום למאגר. בינתיים כותבת לבלוג.

ג. ר. היילנדר.

קראתי ומאשרת.
הצטרפתי לפני יומיים לפורום למרות שנרשמתי לפני כמה שנים לפרוג. אז כנראה שהגיע הרגע שהבנתי שלא מספיק לי לכתוב למגירה או רק לקהלים קטנים. רוצה לקבל חוות דעת, ביקורת ולקבל אומץ לעסוק בתחום בצורה יותר עקבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה