קבוצת זוכים רמה ה'
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חכמת ההמונים לעניין קניית דירה וחלוקתה למגורים עבור שני משפחות בטאבו משותף.
מהן הבעיות שעלולות לצוץ?
תודה
מהן הבעיות שעלולות לצוץ?
תודה
יש לי דירה כזו!
יש פה מגוון נושאים
1. חלוקה כל חודש של התשלומים השוטפים [אי אפשר לקבל 2 מונים]
2. הנחה בארנונה אך לחלק את זה
3. רישום הנכס אם על שם 2 הצדדים מאוד קשה להוציא משכנתא אם על צד אחד והוא מוציא המשכנתא מה הביטחונות של צד ב'
4. מה עושים אם ביום מן הימים משהו רוצה למכור את חלקו בנכס
5. מה עושים אם צד אחד לא משלם את החיובים השוטפים
למעשה אני עשיתי חוזה אצל טוען רבני
לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא מוציאה כסף על משהו שאני לא מקבלת נכס ממשי בתמורה אליו (למעט צדקה כמובן), ובוודאי לא סכום של מאות אלפים או מיליונים.אשמח לקבל את חכמת ההמונים לעניין קניית דירה וחלוקתה למגורים עבור שני משפחות בטאבו משותף.
מהן הבעיות שעלולות לצוץ?
תודה
ודירה לגור בה. הענין הוא שצריך לבדוק מאד טוב עם מי עושים קניה כזאת רק על בן אדם שסומכים עליו ב100 אחוזלא יודעת מה איתכם, אבל אני לא מוציאה כסף על משהו שאני לא מקבלת נכס ממשי בתמורה אליו (למעט צדקה כמובן), ובוודאי לא סכום של מאות אלפים או מיליונים.
למעשה אתם מוציאים המוןןן כסף ולא תקבלו תמורתו שום אסמכתא חוקית (מעבר לחוזה פרטי) שקניתם בו משהו.
לענין חלוקת המונים. יש היום פתרונות.יש לי דירה כזו!
יש פה מגוון נושאים
1. חלוקה כל חודש של התשלומים השוטפים [אי אפשר לקבל 2 מונים]
2. הנחה בארנונה אך לחלק את זה
3. רישום הנכס אם על שם 2 הצדדים מאוד קשה להוציא משכנתא אם על צד אחד והוא מוציא המשכנתא מה הביטחונות של צד ב'
4. מה עושים אם ביום מן הימים משהו רוצה למכור את חלקו בנכס
5. מה עושים אם צד אחד לא משלם את החיובים השוטפים
למעשה אני עשיתי חוזה אצל טוען רבני
שמעתי על לא מעט מקרים שגם על משפחה קרובה אי אפשר לסמוך לצערינו, ובוודאי שלא לסמוך על מישהו ללא קשר דם.ודירה לגור בה. הענין הוא שצריך לבדוק מאד טוב עם מי עושים קניה כזאת רק על בן אדם שסומכים עליו ב100 אחוז
למה לא מקבלים כלום זה נרשם בטאבו על שם כל השותפים!לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא מוציאה כסף על משהו שאני לא מקבלת נכס ממשי בתמורה אליו (למעט צדקה כמובן), ובוודאי לא סכום של מאות אלפים או מיליונים.
למעשה אתם מוציאים המוןןן כסף ולא תקבלו תמורתו שום אסמכתא חוקית (מעבר לחוזה פרטי) שקניתם בו משהו.
זה לא מדוייק זה מה שיש לי אבל זה עדיין דורש גביה פנימית, מכיוון שלא ניתן לפצל בח"ח כך שאם משהו לא משלם זה נופל על מי שעל שמו רשום החשבון, הפתרון הוא שארנונה על שם משהו אחד והחשמל על השני וכו'לענין חלוקת המונים. יש היום פתרונות.
אני מכירה בחשמל חברה שמפצלת את המונים ועושה לך את החשבון.
אני מאמינה שגם למים יש את זה.
קחו לדוג' את פנינת חמד בירושלים. כל הבנין רשום כמלון עם מונה אחד.
הקבלן הביא חברה פרטית שפיצלה את המונים.
בחשמל יש היום חברה שמנהל את הגביה.זה לא מדוייק זה מה שיש לי אבל זה עדיין דורש גביה פנימית, מכיוון שלא ניתן לפצל בח"ח כך שאם משהו לא משלם זה נופל על מי שעל שמו רשום החשבון, הפתרון הוא שארנונה על שם משהו אחד והחשמל על השני וכו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //