התייעצות טאבו משותף???

• הוסף לסימניות
הטאבו משותף זול יותר בגלל כל האמור לעיל, מי שיש לו דירה זולה גם בלי זה - הנה מה טוב ומה נעים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על טאבו משותף בתל ציון מדובר בדופלקס כאשר בטאבו המשותף מחלקים את שתי הקומות (ע"י מדרגות מהחדר מדרגות) שותף א' - קומה ראשונה דירה בת 120 מ"ר מחולקת ל2 דירות בנות 60 מ"ר + מרפסת כל אחת ב1460000 בערך ושותף ב' קומה שניה בת 80 מ"ר ב1200000.
אשמח לקבל מידע בכללי על מצב הטאבו משותף שם אם הוא נפוץ.
וגם על העיסקה הזו ספציפית אם נשמע מעניין.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה המחיר המקובל כיום למטר בטאבו משותף בביתר?
בסביבות 16,000 - 18,000 למטר (תלוי כמה הון עצמי)
זה בגדול

אם יש למישהו מידע על טאבו משותף בביתר (רק עם שותף אחד ולא משולש ומשושה וכו') אשמח לקבל פרטים למייל esterpic11 ג'ימייל.קום

• הוסף לסימניות
בסביבות 16,000 - 18,000 למטר (תלוי כמה הון עצמי)
זה בגדול

אם יש למישהו מידע על טאבו משותף בביתר (רק עם שותף אחד ולא משולש ומשושה וכו') אשמח לקבל פרטים למייל esterpic11 ג'ימייל.קום
ב16 אל"ש למטר קשה מאוד למצוא היום
מבית המתווכים התקשרו אליי להציע לפני תקופה קצרה בבית בפארק עם שותף אחד

• הוסף לסימניות
ב16 אל"ש למטר קשה מאוד למצוא היום
דיברתי אתמול עם מתווך וזה הוא אמר ולא אני,
אתה צודק שמתקרב יותר ל18 למטר ברוב המקרים.
מבית המתווכים התקשרו אליי להציע לפני תקופה קצרה בבית בפארק עם שותף אחד
יש לך טלפון שלהם? אנסה לבדוק

• הוסף לסימניות
לתיווך חזק יש גם באבא שאול ב 12500 למטר אבל זה קומה מינוס 5
0533155944

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אני קונה דירה בטאבו משותף בשווי 1.4 כמה משכנתא אני יכול לקחת ואם זה תלוי במשכנתא של השותף

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אני קונה דירה בטאבו משותף בשווי 1.4 כמה משכנתא אני יכול לקחת ואם זה תלוי במשכנתא של השותף
תלוי לחלוטין במשכנתא של השותף.

• הוסף לסימניות
אתה יודע אולי גם כמה בערך אמור להיות החזר משכנתא מ1.1 לחודש ?ואם זה משתנה בהתאם להכנסות החודשיות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אתה יודע אולי גם כמה בערך אמור להיות החזר משכנתא מ1.1 לחודש ?ואם זה משתנה בהתאם להכנסות החודשיות?
תודה רבה
קצת פחות מ-6000.
משתנה יותר לפי דירוג אשראי.

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה אבל יש לי עוד שאלה אם אני ממשכן דירה של ההורים זה עוזר לקחת משכנתא יותר גדולה
כן, אבל לא תוכל להצהיר שזה בשביל הדירת טאבו והמשכנתא צריכה להיות על שם הוריך. בנוסף, תלוי בגיל ההורים, ייתכן שכל אחיך יצטרכו גם הם לחתום על המשכנתא.
בקיצור, מסובך עם ריביות מזעזעות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
בהתבסס על ריבית ממוצעת של 5.07%, (נכון להיום)
החזר חודשי משוער למשכנתא של 1.1 מיליון ש"ח:
(קבועה, משתנה, צמודה מדד וכו')
  • ל־20 שנה: כ־ 7,302 ₪ לחודש
  • ל־25 שנה: כ־ 6,475 ₪ לחודש
  • ל־30 שנה: כ־ 5,952 ₪ לחודש

החזר חודשי לא משתנה לפי ההכנסות שלך,
אבל ההכנסה שלך כן משפיעה על התמהיל שתאושר בו :
הבנקים הבודקים את יכולת ההחזר, כלומר שהחזרה לא יעלה על כ- 35% מההכנסה נטו. של משק הבית.
אם אתה מבקש משכנתא גבוהה מדי ביחס להכנסתך –
הבנק או יסרב או יאריך את התקופה כדי להקטין את ההחזר החודשי.

----

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן, אבל לא תוכל להצהיר שזה בשביל הדירת טאבו והמשכנתא צריכה להיות על שם הוריך. בנוסף, תלוי בגיל ההורים, ייתכן שכל אחיך יצטרכו גם הם לחתום על המשכנתא.
בקיצור, מסובך עם ריביות מזעזעות.
זה משכנתא הפוכה בחוץ בנקאי
יש אפשרות למשכנתא לכל מטרה בבנקים

• הוסף לסימניות
זה משכנתא הפוכה בחוץ בנקאי
יש אפשרות למשכנתא לכל מטרה בבנקים
אני כמובן לא מעלה על דעתי להתווכח עם מקצוענים.
אני התכוונתי למשכנתא לכל מטרה ולכן כתבתי ריביות מזעזעות (לעומת משכנתא לדיור) ואני חושב שגם משכנתא לכל מטרה מגיל מסוים צריך חיתום יורשים (משכנתא זהב).
כמובן שאשמח לתיקון ושיפור ידיעותי.

• הוסף לסימניות
אני כמובן לא מעלה על דעתי להתווכח עם מקצוענים.
אני התכוונתי למשכנתא לכל מטרה ולכן כתבתי ריביות מזעזעות (לעומת משכנתא לדיור) ואני חושב שגם משכנתא לכל מטרה מגיל מסוים צריך חיתום יורשים (משכנתא זהב).
כמובן שאשמח לתיקון ושיפור ידיעותי.
משכנתא זהב בבנקים [כרגע לאומי וטפחות היחידים שמציעים כמדומני] זה אותו עיקרון של הפוכה ,בלי לשלם כלום
עד 120
בכל אופן זה מאד שונה ממשכנתא לכל מטרה

• הוסף לסימניות
משכנתא זהב בבנקים [כרגע לאומי וטפחות היחידים שמציעים כמדומני] זה אותו עיקרון של הפוכה ,בלי לשלם כלום
עד 120
בכל אופן זה מאד שונה ממשכנתא לכל מטרה
אז לא משכנתא זהב.
האם כל אחד יכול לקחת משכנתא לכל מטרה בכל גיל? גם בגיל 80? או שאז לוקחים משכנתא רגילה, לא הפוכה ומשלמים כל חודש ורק היורשים צריכים לחתום?
או שאז אי אפשר בכלל לקחת משכנתא מרובת שנים גם עם היורשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה