בסביבות 16,000 - 18,000 למטר (תלוי כמה הון עצמי)מה המחיר המקובל כיום למטר בטאבו משותף בביתר?
ב16 אל"ש למטר קשה מאוד למצוא היוםבסביבות 16,000 - 18,000 למטר (תלוי כמה הון עצמי)
זה בגדול
אם יש למישהו מידע על טאבו משותף בביתר (רק עם שותף אחד ולא משולש ומשושה וכו') אשמח לקבל פרטים למייל esterpic11 ג'ימייל.קום
דיברתי אתמול עם מתווך וזה הוא אמר ולא אני,ב16 אל"ש למטר קשה מאוד למצוא היום
יש לך טלפון שלהם? אנסה לבדוקמבית המתווכים התקשרו אליי להציע לפני תקופה קצרה בבית בפארק עם שותף אחד
0534115083יש לך טלפון שלהם? אנסה לבדוק
תלוי לחלוטין במשכנתא של השותף.מישהו יודע אם אני קונה דירה בטאבו משותף בשווי 1.4 כמה משכנתא אני יכול לקחת ואם זה תלוי במשכנתא של השותף
קצת פחות מ-6000.אתה יודע אולי גם כמה בערך אמור להיות החזר משכנתא מ1.1 לחודש ?ואם זה משתנה בהתאם להכנסות החודשיות?
תודה רבה
סליחה על החפירה אבל יש לי עוד שאלה אם אני ממשכן דירה של ההורים זה עוזר לקחת משכנתא יותר גדולהתלוי לחלוטין במשכנתא של השותף.
כן, זה יכול מאוד לעזורסליחה על החפירה אבל יש לי עוד שאלה אם אני ממשכן דירה של ההורים זה עוזר לקחת משכנתא יותר גדולה
כן, אבל לא תוכל להצהיר שזה בשביל הדירת טאבו והמשכנתא צריכה להיות על שם הוריך. בנוסף, תלוי בגיל ההורים, ייתכן שכל אחיך יצטרכו גם הם לחתום על המשכנתא.סליחה על החפירה אבל יש לי עוד שאלה אם אני ממשכן דירה של ההורים זה עוזר לקחת משכנתא יותר גדולה
בהתבסס על ריבית ממוצעת של 5.07%, (נכון להיום)אתה יודע אולי גם כמה בערך אמור להיות החזר משכנתא מ1.1 לחודש ?ואם זה משתנה בהתאם להכנסות החודשיות?
תודה רבה
זה משכנתא הפוכה בחוץ בנקאיכן, אבל לא תוכל להצהיר שזה בשביל הדירת טאבו והמשכנתא צריכה להיות על שם הוריך. בנוסף, תלוי בגיל ההורים, ייתכן שכל אחיך יצטרכו גם הם לחתום על המשכנתא.
בקיצור, מסובך עם ריביות מזעזעות.
אני כמובן לא מעלה על דעתי להתווכח עם מקצוענים.זה משכנתא הפוכה בחוץ בנקאי
יש אפשרות למשכנתא לכל מטרה בבנקים
משכנתא זהב בבנקים [כרגע לאומי וטפחות היחידים שמציעים כמדומני] זה אותו עיקרון של הפוכה ,בלי לשלם כלוםאני כמובן לא מעלה על דעתי להתווכח עם מקצוענים.
אני התכוונתי למשכנתא לכל מטרה ולכן כתבתי ריביות מזעזעות (לעומת משכנתא לדיור) ואני חושב שגם משכנתא לכל מטרה מגיל מסוים צריך חיתום יורשים (משכנתא זהב).
כמובן שאשמח לתיקון ושיפור ידיעותי.
אז לא משכנתא זהב.משכנתא זהב בבנקים [כרגע לאומי וטפחות היחידים שמציעים כמדומני] זה אותו עיקרון של הפוכה ,בלי לשלם כלום
עד 120
בכל אופן זה מאד שונה ממשכנתא לכל מטרה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //