דרוש מידע טאיו מטבחים

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו מטבח אצל טאיו מטבחים, כמובן אחרי בירורים אצל כמה חברות ואצל נגרים.
אצלם קיבלנו את ההצעה הכי זולה ואיכותית!!!!
מה שמאוד נהנינו שם זה מהמקצועיות שלהם, רואים על כל הצוות שהם נמצאים עמוק בתוך התחום, (אחרי שישבנו עם עוד חברה מאוד נחשבת ששם קיבלנו רושם ממש לא מקצועי).
גם היחס והשירות שלהם הוא משהו מיוחד, של כל הצוות- הבעלים, המעצבת, המזכירות (והיינו ממש נודניקים , שיחות ושינויים יומיומיים;))
בסוף יצא לנו מטבח ממש מושלם!!!
ממליצה בחום ממש!!!!
בעזרת ה' השבוע יגמרו להתקין סופית ואני אעלה תמונות.
אם יש לך תמונות שלהם אשמח לראות. קבעתי איתם פגישה השבוע ואשמח לראות תוצרים

• הוסף לסימניות
מצרפת תמונות מהיום.
יש עוד כמה שינויים....
IMG_2797.JPG
IMG_2800.JPG
IMG_2793.JPG
IMG_2798.JPG

• הוסף לסימניות
מטבח מושלם!!!!!
לקחת מעצבת?
אני אשמח אם תעני לי לכמה שאלות (בסוף עוד נהיה שכנות טובות.... ;) ),
יש מצב לתקשר במייל במקום להטריח את כל האשכול?

• הוסף לסימניות
מטבח ממש יפה ומשולם!!
הייתי שמחה לשאול אותך כמה שאלות על המטבח עצמו ועל חברת 'טאיו מטבחים'.
אשמח שתשלחי לי מייל למייל: ymt1267 בגימייל.
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
של זנוסי, קניתי דרך ביטון שמאוד המליץ עליהם.
בינתיים מאוד מאוד מאוד מרוצה.
תנור חזק אופה פצצה ומהר.
ממליצה מאוד!
גם לי הוא המליץ. ואני מאד מתלבטת כי כולם ממליצים על בוש.
הזכוכית נשלפת לנקיון בקלות? אפיה אחידה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה