כללי טובה אישית

• הוסף לסימניות
לפני שתברחו מפה אני מבקשת טובה אישית אם תוכלו לעזור לי בנושא.

הגיע לקוח בפוטנציאל עם גבשושי רעיונות עבור סוג של פרסום. ישבנו שעות ושוחחנו על טובת הפרסום איך לעשות בדיוק שיהיה מושך ולא בלאגן יעצתי לו הרבה עצות טובות הן מהצד הטכני והן מהצד השיווקי (למרות שאני לא בתחום השיווק יכלתי לעזור לו מתוקף היותי קהל היעד הצרכני מה שהוא לא)

כמובן לקחתי מקדמה סמלית ואמרתי לו שאני עדיין לא יודעת איך לתמחר את כל העבודה כי בד"כ אני מתעסקת בגרפיקה נטו ולא ביעוץ וגם הגרפיקה פה היא לא מוגדרת אלא יותר מסד נתונים מעוצב לתוכו יוזרם התוכן השיווקי.

לפי שעות אני לא רוצה לתמחר כי אני צריכה לתת לו מחיר שיגמר בזבנג אחד כי הם כמה שותפים בעסק ואין להם עניין ללכת לאסוף כל פעם מכל השותפים את הסכום עבורי.

כעת אני תקועה כי בענין תמחור אני אפס אין לי בטחון בנושא.. תמיד אני מתמחרת הרבה יותר נמוך ממה שחשבתי ואין כאן מקום לפרט...

העניין פה שאין לי כל כך כיוון על השעות יעוץ האלה (יותר סיעור מוחות) וגם סוג העבודה שכוללת עבודה חד פעמית יחסית ואחר כך שקט כי הם יוכלו להמשיך עם זה לבד (עם אפשרות שלקוחות יגיעו אלי לצורך מסוים אבל בלי תלות)

איך אני מתקדמת עם זה??? יש לכם נסיון?

• הוסף לסימניות
אחרי תמחורים רבים שבשעת ההצעה את חושבת שזה ראוי ונחמד קחי את העצה שיעצו לי שבוע שעבר באשכול הפראיריות שלי, עיי"ש, שגם אני מתעתדת אי"ה לקיימה, ועל כל מה שתחשבי ושייעצו לך קחי 30% יותר.
עבודה שלך לא תברח לך מזה, ואת תרגישי טוב יותר ומתוגמלת יותר, בביצועה.

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת בין 2 סכומים אחד נראה לי מופרע (אבל אולי זה הגיוני) אחד זה המחיר שהייתי מבקשת. זה בהבדל של אחד כפול מהשני בערך...
לא יודעת לאן לנטות אולי אני באמת מפריזה???

• הוסף לסימניות
אני הייתי פונה באישי למשהו מכאן שעושה כאלו דברים ומספרת לו בפרטי את הסיפור אולי עם קצת יותר פרטים וכך תקבלי הדרכה....

• הוסף לסימניות
זה משהו שעדיין לא יצא לאור ועוד אין לו מתחרים אני לא יכולה למעול באמון של הלקוח ובמיוחד לא לפנות לאנשי שיווק כדי לא להעמידם בניסיון...
תודה רבה בכל אופן!!

• הוסף לסימניות
אז לכי על המופרע.

• הוסף לסימניות
במיוחד אחרי השיחה בונה אימון לא נראה לי שהוא יברח כ"כ מהר להיפך תקחי כסף טוב וכווולם יצאו נשכרים מהענין.
בדוק ומנוסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום לכולם אני מעוניין לגשת ישר לעניין אני יודע שאנשים היום לא מתענינים בכלל בצדקה בכל צורה שהיא מרוב ההמסחרה שיש בזה אבל אני רוצה לעורר את כל הישנים תתעוררו להניח תפילין אתה מניח לקיים מצוות אתה מקיים גם מצוות צדקה זה מצווה שהיא חלק בלתי נפרד מהיהודי אמנם זה לא חיובי אלא זה תלוי אם יש עני אבל גם בלעדי מצווה עם ישראל מצד המידות לעזור למי שצריך אם אתה יכול מה איכפת לך
בכל אופן אני רוצה לומר לכם אני מכיר בחור ישיבה שהתעסק עם כסף קצת ואנשים הלו לו כסף ובסוף הפסיד מדובר בסכום גדול כמה עשרות אלפים קרוב למאה אלף שקל וההורים לא מעוניינים לעזור לו ואין שום אדם שמתעסק בלארגן לו איך להסתדר מה אתם אומרים הוא צעיר אנשים לא אוהבים לעזור לבחורים אני רוצה לדעת עצות לתרומות או להלוואות או לקרנות שמתעסקים בנושאים כאלו או שאולי אפילו נעשה כאן מגבית אני מאמין שיש פה אנשים טובים שיכולים ורוצים לעזור אפילו בתרומה ולפחות בהלואה מספיק שיהיה תרומות של 300 אנשים שכל אחד יתרום 300 או 400 שקל והשם יחזיר לכם בכפל כפליים ואל תצריכנו לידי מתנות בשר ודם ולא לידי הלוואתם אבל מצוות צדקה היא חשובה לאין שיעור משאר המצוות כי מצווה שנעשית בכסף היא קשה וכך השכר עליה גדול

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה