טוק טוק מי אני ומה שמי

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י תהילה חזקיאן;1996796:
ואני?
טוב, אז פעם הייתי "שתיקה בתרי" כי מי שהביאה אותי לפה היתה חברה אחת מקסימה ששם ניקה בישראל הוא "מילה בסלע" ומכאן "שתיקה בתרי"...
באיזשהו שלב (מסויים) נמאס לי מזה והחלפתי לשם הכי מקורי שיש. מה לעשות? זו אני...

איך מחליפים??

אני בחרתי במקל והגזר

פעם זה המקל- הוא, ופעם זה הגזר- אני

סוג השמן והרזה......

נכתב ע"י yaffab;1997034:
קוראים לי יפה ושם משפחתי מתחיל בב'... שיא המקוריות!!
זה היה מצוין עד שהגיעה ניקית בשם yaffat
והתחלתי להתבלבל...

הכי מענין שאם הייתי מצטרפת לפרוג עוד כשהייתי רווקה,
הייתי קוראת לעצמי - yaffab
אז תשמחי שהתחתנתי,
והשם הזה לא היה תפוס...

נכתב ע"י yaffat;1998351:
הכי מענין שאם הייתי מצטרפת לפרוג עוד כשהייתי רווקה,
הייתי קוראת לעצמי - yaffab
אז תשמחי שהתחתנתי,
והשם הזה לא היה תפוס...

אני באמת שמחה בשבילך שהתחתנת ולאו דוקא בגלל הניק...
יש לך שם עם משמעות!! ;)

:pולי יש סיפור מוזר :)
יש כל מיני מילים בעולם שאני אוהבת, אחת מהן זו קראנץ' (כי זו מילה קראנצ'ית כזו טעימה... ;) ) וכשנרשמתי לפורום הקראנץ' היה תפוס (ואיפה הוא באמת? לא נתקלתי שהוא קיים) אז הסבתי את שמו ויצא משו מוזר שמזכיר לי קיפוד...
לא'ידעת למה. :p

דווקא הקראנצול הזכיר לי תמיד קרציה, וסליחה על ההקבלה...

נכתב ע"י קראנצול;1998378:
יש כל מיני מילים בעולם שאני אוהבת, אחת מהן זו קראנץ' (כי זו מילה קראנצ'ית כזו טעימה... ;) ) וכשנרשמתי לפורום הקראנץ' היה תפוס (ואיפה הוא באמת? לא נתקלתי שהוא קיים) אז הסבתי את שמו ויצא משו מוזר שמזכיר לי קיפוד...
חחח אבל לי זה תמיד הזכיר ארטיק טעים וקראנצ'י כזה...יאוו איך בא לי ..:p

נכתב ע"י קראנצול;1998378:

לך חיכיתי!!!!!!

נכתב ע"י RacheliArt;1998390:
לך חיכיתי!!!!!!
אגב רחלי ארט, נראה לי שאת קיבלת את רף הצילצולים הכי גבוהה באשכול..
שאפוווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

נכתב ע"י פלאפון;1998396:
אגב רחלי ארט, נראה לי שאת קיבלת את רף הצילצולים הכי גבוהה באשכול..
שאפוווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

מה פתאום! מוריה100 עוקפת אותה בגדול... ובצדק :)

נכתב ע"י בתישראל;1998403:
מה פתאום! מוריה100 עוקפת אותה בגדול... ובצדק :)
צודקת!!!
פשוט אתמול עברתי על האשכול והעין שלי תפסה את רחלי ארט ....:rolleyes:
אבל כן מוריה 100 ,את הזוכה שלנו לבנתיים............
ואגב את המשקל לא עברת.. את ה100 צלצולים בטוח עברת , תהיי רגוע .. :p

שמי מורכב מראשי תיבות סודיים שרק המקורבים שלי מהמוסד הצליחו לעלות עליו, והוא למעשה אקרוסטיכון שמותי כדלהלן:
נתנאלה- כי אחותי אהבה
ויקטוריה- על שם הסבתא רבתא של השכנים שנפטרה ערירית
ינקיטוני- שם המשפחה הקודם.

(אגב, לא אני בחרתי בו, אלא ההנהלה שבבית וזאת אחרי הרהורים עמוקים של שניות אחדות)

שם הניק מזכיר לי תמיד את נוי. ילדה אחת מיוחדת במיוחד עם נשמה טהורה ונדירה, שפעם לימדתי בחינוך תורני בגלגולי הקודם .
היום היא אמורה להיות גברת לתפארת, ואם זכתה לבחור בחיים בכיוון חרדי -אולי כבר נשואה פלוס.
מי יודע?

נוי חיכיתי לתגובתך, סקרן אותי ;)

אבל השארת אותי בסוף מבולבלת :rolleyes:

נכתב ע"י שושיה;1998383:

כוון מעניין,
כי קראנץ באידיש פירושו אשכול

נכתב ע"י שושיה;1998383:

נכון, גם לי. וכשכתבתי לך פעם באישי, בדקתי כמה פעמים שכתבתי נכון כדי שלא תפגעי:D

נכתב ע"י חדוי כנרת;1998452:
כוון מעניין,

חדוי כנרת שבקיאה באידיש :D:D:D
אז מה השם שלך באמת??? פריידי אולי?

נכתב ע"י שושיה;1998383:

נכתב ע"י חדוי כנרת;1998452:
כוון מעניין,

נכתב ע"י רי;1998453:
נכון, גם לי. וכשכתבתי לך פעם באישי, בדקתי כמה פעמים שכתבתי נכון כדי שלא תפגעי:D

מקווה שלא התקרצצתי (ככה אומרים?) לאף אחד :eek::eek::eek:
;)

כשנרשמתי לפרוג ניסיתי להירשם בשמי המקורי והוא היה תפוס בכל הוריאציות האפשריות... אז עברתי לנסות את השם השני שלי - ברכה בצירוף הסיומת "לה" כי כל שאר הברכות לנטיותיהן היו תפוסות גם הן...
מאז הספקתי להתחרט על השם המצחיק הזה שממש לא קשור אלי משום כיוון...הייתי ממש רוצה לשנות לשם העסק שלי פרספכתיבה- אבל עד שאבין איך עושים את זה...אצטרך להמשיך להתברך עם הברכהלה הנצחי...
אומרים שלאנשים עם 2 שמות כדאי מדי פעם להשתמש גם בשמם השני שלא יישכח- אני חושבת שאני מן המהדרים במנהג זה בזכות פרוג...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה