נכתב ע"י תהילה חזקיאן;1996796:ואני?
טוב, אז פעם הייתי "שתיקה בתרי" כי מי שהביאה אותי לפה היתה חברה אחת מקסימה ששם ניקה בישראל הוא "מילה בסלע" ומכאן "שתיקה בתרי"...
באיזשהו שלב (מסויים) נמאס לי מזה והחלפתי לשם הכי מקורי שיש. מה לעשות? זו אני...
נכתב ע"י yaffab;1997034:קוראים לי יפה ושם משפחתי מתחיל בב'... שיא המקוריות!!
זה היה מצוין עד שהגיעה ניקית בשם yaffat
והתחלתי להתבלבל...
נכתב ע"י yaffat;1998351:הכי מענין שאם הייתי מצטרפת לפרוג עוד כשהייתי רווקה,
הייתי קוראת לעצמי - yaffab
אז תשמחי שהתחתנתי,
והשם הזה לא היה תפוס...
חחח אבל לי זה תמיד הזכיר ארטיק טעים וקראנצ'י כזה...יאוו איך בא לי ..נכתב ע"י קראנצול;1998378:ולי יש סיפור מוזר
יש כל מיני מילים בעולם שאני אוהבת, אחת מהן זו קראנץ' (כי זו מילה קראנצ'ית כזו טעימה...) וכשנרשמתי לפורום הקראנץ' היה תפוס (ואיפה הוא באמת? לא נתקלתי שהוא קיים) אז הסבתי את שמו ויצא משו מוזר שמזכיר לי קיפוד...
לא'ידעת למה.![]()
נכתב ע"י קראנצול;1998378:ולי יש סיפור מוזר
יש כל מיני מילים בעולם שאני אוהבת, אחת מהן זו קראנץ' (כי זו מילה קראנצ'ית כזו טעימה...) וכשנרשמתי לפורום הקראנץ' היה תפוס (ואיפה הוא באמת? לא נתקלתי שהוא קיים) אז הסבתי את שמו ויצא משו מוזר שמזכיר לי קיפוד...
לא'ידעת למה.![]()
אגב רחלי ארט, נראה לי שאת קיבלת את רף הצילצולים הכי גבוהה באשכול..נכתב ע"י RacheliArt;1998390:לך חיכיתי!!!!!!
נכתב ע"י פלאפון;1998396:אגב רחלי ארט, נראה לי שאת קיבלת את רף הצילצולים הכי גבוהה באשכול..
שאפוווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
צודקת!!!נכתב ע"י בתישראל;1998403:מה פתאום! מוריה100 עוקפת אותה בגדול... ובצדק![]()
נכתב ע"י שושיה;1998383:דווקא הקראנצול הזכיר לי תמיד קרציה, וסליחה על ההקבלה...
נכתב ע"י חדוי כנרת;1998452:כוון מעניין,
כי קראנץ באידיש פירושו אשכול
נכתב ע"י חדוי כנרת;1998452:כוון מעניין,
כי קראנץ באידיש פירושו אשכול
נכתב ע"י רי;1998453:נכון, גם לי. וכשכתבתי לך פעם באישי, בדקתי כמה פעמים שכתבתי נכון כדי שלא תפגעי![]()
נכתב ע"י קראנצול;1998466:מקווה שלא התקרצצתי (ככה אומרים?) לאף אחד
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים