טוק טוק מי אני ומה שמי

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
למה? חדוי מזכיר לך חדות? או הכינרת אמורה להכיל מים חריפים?

ודווקא מבשלת חריף יחסית, מוסיפה להרבה מתכונים פלפלונים חריפים מיניאטוריים משוק מחנה יהודא...
וילדי מאוהבים בסחוג תימני מקורי

נכתב ע"י hbecker;1998637:
היתה תקופה שכשרציתי מתכון חריף חיפשתי בניק שלך. תמיד התפלאתי למה אין שם ולו מתכון אחד חריף לפליטה.....
אחר כך הבנתי.
אגב, גם אני חשבתי כינרת

היום אני כבר יודעת בדיוק מה לבקש ממך...:)

כבר נתנו פה סימן איך תדעי ממי לבקש מתכון לחריף, מופלטה ג'חנון ושות'
וממי לבקש מתכונים לגפילטע גאלע וקוגל ירושלמי ושות'
(רמז: אשכולי התהלים.)

האשכול הזה הוא הדגמה למה בזכות נשים צדקניות ניגאל...
גאל אותי מעבודה משמימה ומדיכאון פוסט-חמישי.
רק תראו מה קורה כשמקבצים נשים לתוך שרשור אחד-
קורה משהו טוב!
:):p;):rolleyes::cool::D
תודה לכולכן! גרמתן לי לחייך יותר מפעם אחת אתמול והיום.

נכתב ע"י הציירת;1998570:
ציירת- הן או אמא שלי או אחותי. הן כתבו בהתחלה והן אכן מוכשרות בציור. אחר כך התוודעתי לפרוג והיות שאני משתמשת במחשב של אימי לצרכי( אין לי משלי) אז אני גם משתמשת בשם שלה.

סימי??????????????:eek:

נכתב ע"י ברכהלה;1998490:
כשנרשמתי לפרוג ניסיתי להירשם בשמי המקורי והוא היה תפוס בכל הוריאציות האפשריות... אז עברתי לנסות את השם השני שלי - ברכה בצירוף הסיומת "לה" כי כל שאר הברכות לנטיותיהן היו תפוסות גם הן...
מאז הספקתי להתחרט על השם המצחיק הזה שממש לא קשור אלי משום כיוון...הייתי ממש רוצה לשנות לשם העסק שלי פרספכתיבה- אבל עד שאבין איך עושים את זה...אצטרך להמשיך להתברך עם הברכהלה הנצחי...
אומרים שלאנשים עם 2 שמות כדאי מדי פעם להשתמש גם בשמם השני שלא יישכח- אני חושבת שאני מן המהדרים במנהג זה בזכות פרוג...;)
לאחרונה כשהעלית מלא ברכות מדהימות (יצא לי כבר להשתמש עם כמה..)אז חשבתי ששם הניק זה ע"ש שאת אלופה בחיבור ברכות - אני רואה שטעיתי....

ואני רציתי את התרגום של שמי באידישוהיה כמובן תפוס אז חיפשתי משהו שדומה לזה והגעתי למרגלית שכמובן גם היה תפוס , הוספתי 1, לא הלך, הוספתי 0 והצלחתי ומאז הייתי מרגלית 10 (סיפור של לפחות 7 שנים אחורה, אח"כ היתה תקופה שלא היתה לי אפשרות להיכנס לפרוג וכשרציתי לחזור, כתובת המייל שאיתו נרשמתי, לא היה תקין ולא זכרתי את הסיסמה, לכן נרשמתי מחדש ורציתי שיהיה הכי קרות לניק הקודם שלי וממילא זה נהיה מרגלית100.
יו, יצא לי דרשה ארוכה מדי,
בכ"א נהניתי מאוד לקרא ולראות הרבה ממה שמתחבא מאחורי המסכה - אקטואלי ומרתק!!

נכתב ע"י פלאפון;1998638:
יש הרבה שמות שבהגיה שלהם זה שונה ..
קחי את רותי -אני מכירה אחת שקוראים לה ריסי ...(באידישאיות...:p)
או פרידה -פרידי -ופריידי.
דבורה -דולי.
בילה- ביילי.
אביטל -אביטל (במלרע)
ועוד....................................

כבר פגשתי גברים בשם אביטל,
אבל אפילו לא בחורה דוברת אידיש אחת לרפואה (בכוונה לא אמרתי חסידית, כי לא כל חסיד הוא חסיד)

נכתב ע"י userit;1998770:
אבל אפילו לא בחורה דוברת אידיש אחת לרפואה (בכוונה לא אמרתי חסידית, כי לא כל חסיד הוא חסיד)

אני מכירה שתיים, דוברות אידיש.
וזה באמת נדיר, מניחה שיש כאלו שמכירות אותן גם.

זה פשוט כתובת המייל של בעלי - הוא פתח לפני כמעט שנתיים את השם משתמש
אך לא היה שימושי

כעת אני בחופשת לידה ומתוך שיעמום הגעתי לפורום ( שיש חסימה אין מה לעשות על המחשף ב"ה)
ואת האמת אני נהנית...

להחליף אני לא אחליף!! למה? - כי מה ענין?! :D:D:D:D:D

ואני בתיה G :)
משום שבתיה זהו שמי (1 מתוך 3 שקיבלתי בקידוש למחרת שנולדתי...)
ו- G כי זו האות הראשונה של שם משפחתי...
כמה פשוט... ככה טבעי!:p
רציתי להיות אני, ולא להסתתר מאחורי כל מיני שמות הזויים/ אנונימיים/ מסקרנים...:cool:

איזה חבל אבל שלא בחרתי אז באיזשהו שם פנטסטי או בומבסטי... עכשיו אין לי אף סיפור מרתק לספר לכן...:(

אבל אין מה לומר! יש משהו מאתגר בשמות האנונימיים האלו... איזה אקשן ומרתק זה לגלות פתאום כל מיני מכרות/ חברות/ קרובות משפחה וכו'...:):D

ov, למשל - אנחנו אמורות להכיר...:):rolleyes:
ותודה על האשכול המרתק:D:p:):rolleyes::eek:;)

נכתב ע"י חישוקים;1998773:
אני מכירה שתיים, דוברות אידיש.
וזה באמת נדיר, מניחה שיש כאלו שמכירות אותן גם.

גם אני מכירה, אפילו 3!:rolleyes::)

טוב אז אני בגלל שלא רציתי להיחשף
ומה יכול להיות טוב יותר בשביל זה מאשר - גברת?
גברת זה היה נשמע לי מצוין
אלגנטי, מכובד, מתאים לי.................:D

גם אני בין הטועות...

חדוי כנרת, גם אני קראת כינרת. אגב, נדמה לי שאם רצית להיות כנרת, אז נדמה לי שביחיד אומרים כנרית. (ככה כולנו היינו מבינות את המשיכה שלך לנגינה...)
בכל אופן, כנראה שהשם שלך איתגר את כולנו...

אביטל בחסידית אומרים עם שווא מתחת ל-ט'.
תגם אני מכירה כמה אביטליות חסידיות.
נראה לי שכולן מתכוונות כאן לאותן יחידות סגולה.

מכירה מישהי חסידית (באמת) בשם אביטלה! שזה מאביטל

נכתב ע"י userit;1998770:
כנראה שהכל יכול להיות...

נכתב ע"י א-ירושלמית;1997819:
רותי, זה אומץ להזדהות ככה בשם!

ולעניין השם שלי:
אז ov כבר גלתה שאנחנו בנות דודות... היא רק לא גלתה שאמרתי לה מראש שלא בטוח שיהיה לי זמן להכנס להגיב. לא התחבאתי מאף אחד, אבל גם לא היה לי טיפת זמן היום.

אז ככה: ישבתי על המדוכה, שבעה ימים ושבעה לילות. ויחד עם שבעת טובי העיר הוחלט ש: א - האות הראשונה של השם שלי ייצג אותי נאמנה בתור האות הראשונה בשם הניק. וירושלמית? כשנרשמתי לפרוג, גרתי בירושלים. הירושלמיות נשארה לי מהזמן בו גרתי בירושלים. חוץ מזה אני ירושלמית באופי. על זה אני לא מוותרת...!

עכשיו הכל מובן!:D
לא הבינותי מדוע התחילה או וי בך.
אין על הירושלמים. צודקת שאת לא מותרת:D

אחרי שקראתי קצת עלה בדעתי שלא יודעים אם אני גבר או אשה...
נך: אשה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה