- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1998980:בתיה, ברור שאנחנו מכירות כל משפ' ---- הם יש להן את השם אביטל..
ויש אחת מקורית מאוד ,שקוראת לבת שלה אביטל כמו שקוראים ,לא מעוקצו ולא מדובשו..
![]()
תגידו אתם כולכם מתכוונים לאלה מנתניה?
נכתב ע"י פלאפון;1998980:בתיה, ברור שאנחנו מכירות כל משפ' ---- הם יש להן את השם אביטל..
ויש אחת מקורית מאוד ,שקוראת לבת שלה אביטל כמו שקוראים ,לא מעוקצו ולא מדובשו..
![]()
נכתב ע"י ov;1999019:תגידו אתם כולכם מתכוונים לאלה מנתניה?
נכתב ע"י חדוי כנרת;1999032:וואלה!
לא חשבתי שאני כ''כ מרתקת!
אבל חבל לכן להתאמץ, זה מאד נדיר!
המשכנה את האשכול המרתק הלאה ולהעלות חיוכים....
נכתב ע"י userit;1997346:מתנצלת מראש על התמימות- אבל אני מופתעת כל כך לגלות שניקים משתמשים בשמות אמיתיים אך לא שלהם!
מבחינתי, לא מתאים לי לכתוב את השם המלא שלי, אז בחרתי כינוי לא מחייב.
אבל מעולם לא שיערתי בנפשי שיכולה להיות ניקית רוחמה ששמה מרים, ציפורה ששמה מיכל וכן על זו הדרך… מקסימום רוח במקום רוחמה…
אני היחידה שמופתעת?
אחותי קנתה פעם משהו ממישהי בפרוג אבל ההיאנכתב ע"י מוריהלי;1999039:תצחקי, פעם סיכמתי עם משהי פה בפרוג שאבוא לקחת משהו, אז כשהתקשרתי הזדהתי כמוריה-אין מצב שאני מתחילה לספר לה סיפורים בתחילת שיחה...![]()
נכתב ע"י בת הכפר;1999049:ואני בת הכפר, בכלל לא גרה בכפר...
נכתב ע"י רותי ה;1999050:אחותי קנתה פעם משהו ממישהי בפרוג אבל ההיא
ביקשה להשאיר את זה בארון חשמל כי לא רצתה להזדהות
חדוי כינרת תדעי שאני מתגברת על סקרנותי ואל שולחת לך הודעה באישי![]()
נכתב ע"י חדוי כנרת;1999061:מעריכה אותך על כך ומצדיעה לך!
ואם דווקא תרצי, לא מונעת בעדך...
שרי תישאלי אתנכתב ע"י sarigold5;1999069:ואם נשאל תעני?
נכתב ע"י אונקי;1999076:עוד מענין אתכם?
אז את שמי בחרתי מרוב ייאוש! הייתי צריכה לקנות אונקי ולא מצאתי זמן לכך
כשנרשמתי לפרוג זאת המילה הראשונה שעמדה לי בראש.
נכתב ע"י חדוי כנרת;1999084:היי,
מה קרה?
למה אין אפשרות לצלצל לשלושת ההודעות שמעלי?
חחחחח ברור! אלה מה ?....נכתב ע"י ov;1999019:תגידו אתם כולכם מתכוונים לאלה מנתניה?
ב''ה!נכתב ע"י bracha;1999086:כנראה צלצלת יותר מידי פעמים היום![]()
נכתב ע"י חדוי כנרת;1999103:ב''ה!
ההנהלה עדיין נותנת לי אפשרות של הכרת הטוב...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים