- הוסף לסימניות
מוריהלי ..נכתב ע"י מוריהלי;1999204:מחר שבת מחר שבת שבת קודש.......
מה מזמינה אותי לסעודה?...
משום מה כשכתבת על שבת וראיתי את הילדה שלך בתמונה בצד..
היה נראה כאילו זו חנהל'ה ושמלת השבת שגוערת בי..
מוריהלי ..נכתב ע"י מוריהלי;1999204:מחר שבת מחר שבת שבת קודש.......
מה מזמינה אותי לסעודה?...
נכתב ע"י אסתר;1999218:חכו חכו מה יקרה כשאוי-ויי תחזור ותראה מה חוללתן לאשכול שלה.
בינתיים, רק קראתי להנאתי אך לא תכננתי להשתתף.
אבל בגללכן אני נאלצת לעשות זאת:
אסתר - כי הכי אהבתי להתחפש לאסתר המלכה.
![]()
נכתב ע"י פלאפון;1999165:שמת לב ,שכולם ברחו מהאשכול??
ורק אנחנו נשארנו לשמור עליו.....?![]()
וואיי האמת גמנ'י הייתי אוהבת להתחפש למלכת אסתר .. חחחנכתב ע"י אסתר;1999218:חכו חכו מה יקרה כשאוי-ויי תחזור ותראה מה חוללתן לאשכול שלה.
בינתיים, רק קראתי להנאתי אך לא תכננתי להשתתף.
אבל בגללכן אני נאלצת לעשות זאת:
אסתר - כי הכי אהבתי להתחפש לאסתר המלכה.
![]()
נכתב ע"י יפית כוכב;1998635:ויפית מסתדר לכן עם התירגום באידיש?
סתם, צוחקת. אני דוברת אידיש רהוטה.
שם המשפחה שלי רחוק כמרחק מזרח ממערב מהתירגום של כוכב (שזה 'שטרן' למי שתהה) ולא מוכר בעליל.
נדמה לי שבתירגום מאוקראינית מעוותת זה 'זגג' או משהו כזה. (כלומר, השם האמיתי שלי)
לא יודעת, ככה סיפרו לי...
חסוי לבנתיים---
עדיין מי שירצה יוכל לסמן גבר על אישה ולהיפך...יעזור אולי חלקית ורשמיתנכתב ע"י בתישראל;1997556:בעקבות חוסר הנעימות שעולה מהאשכול המשובח הזה (ועלה גם בעבר באשכולות אחרים) אודות המגדר - גבר או אישה, הייתי מציעה למנהלי האכסניה החשובה הזאת, להוסיף אפשרות להגדרת התואר, וזה יתבטא על ידי סמל או צבע ליד שם הניק - לדוגמא, ניק כחול - גבר, ניק אדום - אישה וניק ירוק - ניק משפחתי.
נכתב ע"י בפונטציאל;1999208:מוריהלי ..
משום מה כשכתבת על שבת וראיתי את הילדה שלך בתמונה בצד..
היה נראה כאילו זו חנהל'ה ושמלת השבת שגוערת בי..![]()
נכתב ע"י מקופלת;1999235:ההמממ... התכוונתי לכוכב באנגלית...
אבל שטויות יכול להיות שאני טועה.![]()
מקופלת , אל תתחילי איתי....נכתב ע"י מקופלת;1999225:פלאפון, אני פה! שומרת עלייך בשלט רחוק...
האמת מבינה אותך... את חייבת להטעין את עצמך בין לבין, לא?![]()
התכוונת טשרני ...לא ?נכתב ע"י מוריהלי;1999259:בסוף יפית כוכב תתברר כ"סטרני סקלאר"...
חמודהההה ,את אשמה בזה.. מה בלון עושה?נכתב ע"י ov;1999228:טוב חברה, נורא התאכזבתי......... הרמה ירדה בכמה דרגות, נא להעלותו בחזרה!!!
טנק'ס![]()
נכתב ע"י פלאפון;1999263:התכוונת טשרני ...לא ?![]()
נכתב ע"י פלאפון;1999262:מקופלת , אל תתחילי איתי...., אנחנו באים אליך לשבת...
![]()
היי לא הית אמורה לעבור כבר לפני שבועיים??נכתב ע"י מקופלת;1999274:בכיף, אז אני לא מכינה קוגל...
ותביאי איתך כסאות ועוד כמה בלטות, כי עדיין לא עברתי![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים