טורקיה :(

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שנסע לאחרונה דרך טוקריה?

יש לי הצעה לטיסה זולה דרך טורקיה. אבל כמובן שאני קצת חושש. אולי ארדואן בעצמו יבוא להציק לי, מי יודע...

יש למישהו נסיון עם הברנשים האלה?

• הוסף לסימניות
באיזה שדה תעופה בטורקיה החניית ביניים?

• הוסף לסימניות
מכירה אישית אדם שנוסע המון לתורכיה
לא רק לשדה תעופה כחנית ביניים
ב"ה חוזר בשלום ומאד נהנה

• הוסף לסימניות
מכר שלי טס מפעם לפעם לעבוד בכשרות שם.
חוץ מזה שהולך עם כובע הכל בסדר שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1053167:
באיזה שדה תעופה בטורקיה החניית ביניים?
זה משנה איזה? נראה לי באיסטמבול

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם יעזור לכם, אבל אנחנו טסנו לפני 8 שנים בטיסה דרך טורקיה לניו יורק - כמובן בגלל שזה היה זול משמעותית.
לא יצאנו מהשדה תעופה אלא חיכינו שם כמה שעות לטיסה שלנו - והיה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1053500:
לא יודעת אם יעזור לכם, אבל אנחנו טסנו לפני 8 שנים בטיסה דרך טורקיה לניו יורק - כמובן בגלל שזה היה זול משמעותית.
לא יצאנו מהשדה תעופה אלא חיכינו שם כמה שעות לטיסה שלנו - והיה בסדר גמור.
זה נשמע כמו שארגנתם איזה שם "משט מחאה"... :)
נו, שאלתי לאחרונה

• הוסף לסימניות
תלוי איך המצב איתם הסוכן נסיעות יכול להמליץ
לפני שנה הציעו לי אם תחנה אבל הסוכן אמר בפירוש שהקשרים מתוחים וזה לא מומלץ
נסיעה טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה