נכתב ע"י ישראל פ;710003:מיוחד!
להגיע לתוצאה מושלמת,
לרכך את סוף השתקפות של הבננה. (הוא מסתיים חתוך מידי)
בטקסט לכבוד ט"ו בשבט וכו' יותר מרווח בין השורות.
חוץ מזה מושלם ומיוחד!
נכתב ע"י mig;710022:מאד מאד יפה!!
ויזואל מקסים - תני לו יותר נוכחות,
עכשיו הוא קצת נחנק מהעיצובים בטעם, למעלה,
ומהלכבוד טו' בשבט למטה.
נכתב ע"י נמשים;710029:ניסיתי הרבה קומפוזציות,
זאת יצאה הכי מוצלחת.
בגלל התנועה שבויז'ואל נתפס הרבה חלל.
אם יש לך הצעה,
אשמח לשמוע.
תודה
נכתב ע"י naamah;710030:הבננות הרוקדות כ"כ מוצלחות, חבל שהן מוחבאות ככה.
הייתי מוותרת על כל הפירות האדומים, על המגן הזה (שמתאים לסגנון אחר לחלוטין), ועל כל הקווים בחלק התחתון.
תנקי את זה, ותראי כמה אויר את מקבלת.
נכתב ע"י naamah;710044:הקומפוזיציה לא מספיק טובה אז אני צריכה את הקווים כדי שייצבו לי את המודעה.
נכתב ע"י naamah;710057:זה הכיוון שהיה לי בראש.
עבודה של OPEN (מיתוג לפלאפליה בחו"ל)
נכתב ע"י שקוף;710082:שימי לב, נעמה.
את אומרת דבר חכם מאד.
אבל מצד שני את סותרת את עצמך.
הערת לנמשים על הקו למטה. שימי לב שבמודעה שהבאת גם יש קו למטה..
אך יש צדק בדבריך, גם לדעתי אין צורך בכמה קוים ובכמה גוונים..
אך יש משהו בזה שזה נותן יציבות. לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים