לאשמעתי שיש דגם בטרפליי חדש
האם נכונה השמועה?
כן יש באתר של בוגבו בחו"לשמעתי שיש דגם בטרפליי חדש
האם נכונה השמועה?
תודה,כן יש באתר של בוגבו בחו"ל
![]()
Bugaboo Butterfly 2 travel stroller Deep indigo sun canopy, deep indigo fabrics, black chassis | Bugaboo
Buy your own Bugaboo Butterfly 2 travel stroller Deep indigo sun canopy, deep indigo fabrics, black chassis at Bugaboo.com. Customize your stroller with your favorite color combination.www.bugaboo.com
את יודעת מה ההבדל ביניהם?
תחזרי אליו!ביום שישי הלכתי לקנות את העגלה בחנות מוכרת בירושלים
שאלתי את המוכר האם זה הדגם החדש? (כמה וכמה פעמים כדי להיות בטוחה כי אני לא מספיק בקיאה בדגמים)
הוא ענה לי שאכן כן, זה הדגם החדש ונשארו ממנו 7 יחידות לקבל במבצע כיסוי ניילון
שמחתי וקניתי את העגלה!
בשבת חברות שלי ראו וטענו שזה הדגם הישן,
ואכן בדקתי באתר וזה לא הדגם החדש, זה כנראה הדגם הישן בשדרוג קל...
אני ממש מתוסכלת!! מה אני אמורה לעשות?????? מרגישה שעבדו עלי!!!
פתחתי את העגלה בשבתתחזרי אליו!
תגידי לו שאלתי אותך אם זה הדגם החדש!
שיחזיר לך את הכסף
חצוף
את מדברת על הבטרפליי?פתחתי את העגלה בשבת
נראה לך יסכים?
לא רק הגגון כל העגלה שונה
כבר הגיעיש לי את ה-YOYO ואני מברכת על זה בכל פעם מחדש!
אני לא יודעת למה, אבל הבטרפליי נראית לי במראה שלה מסורבלת יותר וקשה יותר לניקוי (ואני רואה שגם הרבה אנשים אחרים חושבים כך...).
הבנתי שצריך להגיע, או שאולי כבר קיימת, YOYO 3 עם שדרוגים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים