דרוש מידע טיולון -מה עדיף? בוגבו בטרפליי / ג'ולס איר+ / סייבקס קויה

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש דגם בטרפליי חדש
האם נכונה השמועה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את יודעת מה ההבדל ביניהם?
1749139151800.png

• הוסף לסימניות
ביום שישי הלכתי לקנות את העגלה בחנות מוכרת בירושלים
שאלתי את המוכר האם זה הדגם החדש? (כמה וכמה פעמים כדי להיות בטוחה כי אני לא מספיק בקיאה בדגמים)
הוא ענה לי שאכן כן, זה הדגם החדש ונשארו ממנו 7 יחידות לקבל במבצע כיסוי ניילון
שמחתי וקניתי את העגלה!
בשבת חברות שלי ראו וטענו שזה הדגם הישן,
ואכן בדקתי באתר וזה לא הדגם החדש, זה כנראה הדגם הישן בשדרוג קל...
אני ממש מתוסכלת!! מה אני אמורה לעשות?????? מרגישה שעבדו עלי!!!

• הוסף לסימניות
בלתק
סייבקס מושלמת
לדעתי עולה בהרבה על הבוגבו ובטח על היויו
שהיא כידוע לא עגלה לילדים

• הוסף לסימניות
ביום שישי הלכתי לקנות את העגלה בחנות מוכרת בירושלים
שאלתי את המוכר האם זה הדגם החדש? (כמה וכמה פעמים כדי להיות בטוחה כי אני לא מספיק בקיאה בדגמים)
הוא ענה לי שאכן כן, זה הדגם החדש ונשארו ממנו 7 יחידות לקבל במבצע כיסוי ניילון
שמחתי וקניתי את העגלה!
בשבת חברות שלי ראו וטענו שזה הדגם הישן,
ואכן בדקתי באתר וזה לא הדגם החדש, זה כנראה הדגם הישן בשדרוג קל...
אני ממש מתוסכלת!! מה אני אמורה לעשות?????? מרגישה שעבדו עלי!!!
תחזרי אליו!
תגידי לו שאלתי אותך אם זה הדגם החדש!
שיחזיר לך את הכסף
חצוף

• הוסף לסימניות
פתחתי את העגלה בשבת:(
נראה לך יסכים?
את מדברת על הבטרפליי?
כי הדגם החדש כלומר 2 עדיין לא הגיע לארץ ועדיין בוגבו ישראל לא משווקת אותו בכלל ככה שהוא לא שיקר זה הדגם החדש בטרפליי ביחס לבטרפליי שיצא לני כ4 שנים החדש יש שדרוג בבדים ובמשענת והוא נקרא החדש

אם רצית בטרפליי2 היית צריכה לבקש אותה ולא בטרפליי
בתקווה שמדובר על הבטרפליי

• הוסף לסימניות
בטרפליי 2 יגיע לארץ בסוף השנה הלוזעית.
הגגון שלה קצת שונה
1749343422785.png

• הוסף לסימניות
יש לי את ה-YOYO ואני מברכת על זה בכל פעם מחדש!
אני לא יודעת למה, אבל הבטרפליי נראית לי במראה שלה מסורבלת יותר וקשה יותר לניקוי (ואני רואה שגם הרבה אנשים אחרים חושבים כך...).

הבנתי שצריך להגיע, או שאולי כבר קיימת, YOYO 3 עם שדרוגים.

• הוסף לסימניות
יש לי את ה-YOYO ואני מברכת על זה בכל פעם מחדש!
אני לא יודעת למה, אבל הבטרפליי נראית לי במראה שלה מסורבלת יותר וקשה יותר לניקוי (ואני רואה שגם הרבה אנשים אחרים חושבים כך...).

הבנתי שצריך להגיע, או שאולי כבר קיימת, YOYO 3 עם שדרוגים.
כבר הגיע
יש פרסומות על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה