טיולים באמריקה אזור ניו יורק ולא רק.

אני בונה עכשיו מסלול.
כרגע "הגעתי" למנהטן.
שאלה:
אני רוצה להגיע מבורו פארק למעבורת החינמית עם רכבת תחתית, לנסוע הלוך חזור ולהמשיך למנהטן- הקניות.
הבנתי ששווה לי ללכת דרך שדרה 5 (אכן?) אבל כאן אני מסתבכת קצת- לא רוצה לפספס דברים שסביר להניח שלא אגיע שוב...- אני אמורה ללכת אח"כ בעוד רחוב? או להציץ ימינה ושמאלה?
תודה!

מקפיצה..
אשמח לתשובות על 2 השאלות הנ"ל.
תודה!

אני בונה עכשיו מסלול.
כרגע "הגעתי" למנהטן.
שאלה:
אני רוצה להגיע מבורו פארק למעבורת החינמית עם רכבת תחתית, לנסוע הלוך חזור ולהמשיך למנהטן- הקניות.
הבנתי ששווה לי ללכת דרך שדרה 5 (אכן?) אבל כאן אני מסתבכת קצת- לא רוצה לפספס דברים שסביר להניח שלא אגיע שוב...- אני אמורה ללכת אח"כ בעוד רחוב? או להציץ ימינה ושמאלה?
תודה!
אמפייר סטייט בילדינג, מענין אותך? יש גם את המוזיאון הצבאי של חיל הים בדרך למנהטן.

• תודה
Reactions: ו8
אמפייר סטייט בילדינג, מענין אותך? יש גם את המוזיאון הצבאי של חיל הים בדרך למנהטן.
לא רוצה עוד משהו שעולה..
חוץ מזה לדעתי היום הזה כבר די מלא. אין לי צורך בלדחוף עוד דברים..
כרגע אני עם השאלה הזו-

מה יש לעשות / לראות בבנין טראמפ במנהטן?

האם לנסוע ברכבת התחתית לקראון הייטס- מוזיאון הילדים של חב"ד זה מסוכן יותר מלמקום אחר?

זה מה שאנחנו מתכננים- ברכבת התחתית למנהטן. מה היה מאתגר?

איך הגעתם לשם ? (מבורו פארק ללא רכב)
מאתגר המדרגות לעלות ולרדת עם עגלה ותיקים וכו'. ברב התחנות אין מעלית או מדרגות נעות זה היה ממש קשה לרוץ להספיק, לפעמים זה אפילו 3 קומות. באיזשהו שלב פשוט הזמנו אובר בתוך מנהטן ממקום למקום.
אמריקן דרים- היינו עם רכב, אין לי מושג דרכי הגעה.
מה יש לעשות / לראות בבנין טראמפ במנהטן?

בעקרון הוא מאד יפה, קניון וזה, אבל צריך לעבור בידוק בערך כמו בשדה התעופה ולנו לא היתה סבלנות. ראינו מבחוץ.
פחות מענין לילדים אני חושבת.

• תודה
לגבי הרכבת התחתית , לא מסובך לדעתי ההתנהלות ברכבת , כמו שצריך לשמור על הילדים קרוב , הרציפים לא רחבים ויש מלא אנשים ומלא רכבות לכל כיוון .
לדעתי מה שמאתגר זה ללמוד את הרכבות וההחלפות קוים , קצת מסובך אבל בסוף מסתדרים ומקסימום שואלים ...
זה מה שאנחנו מתכננים- ברכבת התחתית למנהטן. מה היה מאתגר?

לאמריקן דרים , אובר או דרייבר פרטי

• תודה
אני בונה עכשיו מסלול.
כרגע "הגעתי" למנהטן.
שאלה:
תודה
מה את מחפשת שם? תהיו פעם נוספת במנהטן?
לדעתי חבל להיות במנהטן ולפספס את סטנרל פארק.
אם אתם רוצים קניות אמיתיות ולא רק להסתכל על חנויות יוקרה, הייתי מוותרת על שרדה 5 והולכת לMACY'S או חנויות אחרות באזור.

• תודה
יש (או לפחות היה עד לא מזמן) אוטובוס לשם:
1746916135512.png

אם זה כבר לא קיים, אז כנראה שזה רק דרך מנהטן.

עריכה: בררתי עכשיו וביטלו את האוטובוס הישיר. אז צריך לנסוע ברכבת לPORT AUTHORITY ומשם יש אוטובוס ישיר לקניון.

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
האם לנסוע ברכבת התחתית לקראון הייטס- מוזיאון הילדים של חב"ד זה מסוכן יותר מלמקום אחר?
זה לא נחשב מסוכן, חבדניקים (גם ישראלים) נוסעים בזה חופשי. אולי בלילה לא, לא יודעת.
האמת אותי מלחיץ לנסוע ברכבת עם ילדים, צריך להשגיח עליהם טוב, אסור לעבור קרונות באמצע נסיעה, אסור להתקרב לרציף...
(אבל גם בארץ זה נראה לי מאוד מסורבל ומלחיץ לנסוע ברכבת עם ילדים)

לגבי המוזיאון, אחרי שכתבתי לך שזה שווה את המחיר, גיליתי שהמחיר עלה מאז שהיינו שם לפני שנה וחצי (שילמנו 15 לילד, ועכשיו עולה 19. לדעתי זה עדיין שווה מאוד, ונלך שוב בעז"ה - הילדים לא יוותרו, אבל בהחלט יותר יקר).
התחנת רכבת ממש צמודה למוזיאון,
ויש כמה חנויות אוכל או פינוקים ליד, ומותר לצאת ולהיכנס חזרה עם הצמיד שמקבלים בכניסה.

• תודה
קניות בניו יורק: מה כדאי ?
כלומר, וודברי, אמריקן דרים, ג'רסי וכו' זה כולם אומרים
אני מחפשת גם מותגים וגם בחניות של החרדים, בגדים, מצעים, מעילים בקיצור הכל.

-גן חיות ברובע ברונקס- גן חיות יפה וענק, כניסה חינם ביום רביעי. אבל שווה לשלם ולקבל כניסה לאטרקציות- כמו רכבת שנכנסת לכלובים, גינת פרפרים שממש יושבים על כף היד, ועוד
איך מזמינים כרטיסים לרביעי? צריך להזמין כרטיסים או שפשוט מגיעים?
אשמח להבין איך זה עובד.
תודה

איך מזמינים כרטיסים לרביעי? צריך להזמין כרטיסים או שפשוט מגיעים?
אשמח להבין איך זה עובד.
תודה
כן
קונים כאן:
יש כרטיסים חינמיים לכניסה בלבד, ויש עם אטרקציות במחיר זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה