- הוסף לסימניות
בתשלום?זה המקום שרשמתי לך שעושים שם מטבעות כסף של ארה"ב
בתשלום?זה המקום שרשמתי לך שעושים שם מטבעות כסף של ארה"ב
בתשלום?
אוקי, עכשיו ראיתי באתר שלא..זה המקום שרשמתי לך שעושים שם מטבעות כסף של ארה"ב
כן בטח תשלום + בידוק וכו'כל מגדלי התצפית במנהטן עולים כסף?- הכניסה
מוזיאון מדע ממש מוצלחמה זה-???FRANKLIN INSTITUTE
זה מה שאנחנו מתכננים- ברכבת התחתית למנהטן. מה היה מאתגר?מנהטן: נסענו ברכבת בתחתית- די מאתגר.
איך הגעתם לשם ? (מבורו פארק ללא רכב)אמריקן דרים כל היום- מושלם.
אמפייר סטייט בילדינג, מענין אותך? יש גם את המוזיאון הצבאי של חיל הים בדרך למנהטן.אני בונה עכשיו מסלול.
כרגע "הגעתי" למנהטן.
שאלה:
אני רוצה להגיע מבורו פארק למעבורת החינמית עם רכבת תחתית, לנסוע הלוך חזור ולהמשיך למנהטן- הקניות.
הבנתי ששווה לי ללכת דרך שדרה 5 (אכן?) אבל כאן אני מסתבכת קצת- לא רוצה לפספס דברים שסביר להניח שלא אגיע שוב...- אני אמורה ללכת אח"כ בעוד רחוב? או להציץ ימינה ושמאלה?
תודה!
לא רוצה עוד משהו שעולה..אמפייר סטייט בילדינג, מענין אותך? יש גם את המוזיאון הצבאי של חיל הים בדרך למנהטן.
מאתגר המדרגות לעלות ולרדת עם עגלה ותיקים וכו'. ברב התחנות אין מעלית או מדרגות נעות זה היה ממש קשה לרוץ להספיק, לפעמים זה אפילו 3 קומות. באיזשהו שלב פשוט הזמנו אובר בתוך מנהטן ממקום למקום.זה מה שאנחנו מתכננים- ברכבת התחתית למנהטן. מה היה מאתגר?
איך הגעתם לשם ? (מבורו פארק ללא רכב)
מה יש לעשות / לראות בבנין טראמפ במנהטן?
לאמריקן דרים , אובר או דרייבר פרטיזה מה שאנחנו מתכננים- ברכבת התחתית למנהטן. מה היה מאתגר?
איך הגעתם לשם ? (מבורו פארק ללא רכב)
מה את מחפשת שם? תהיו פעם נוספת במנהטן?אני בונה עכשיו מסלול.
כרגע "הגעתי" למנהטן.
שאלה:
אני רוצה להגיע מבורו פארק למעבורת החינמית עם רכבת תחתית, לנסוע הלוך חזור ולהמשיך למנהטן- הקניות.
הבנתי ששווה לי ללכת דרך שדרה 5 (אכן?) אבל כאן אני מסתבכת קצת- לא רוצה לפספס דברים שסביר להניח שלא אגיע שוב...- אני אמורה ללכת אח"כ בעוד רחוב? או להציץ ימינה ושמאלה?
תודה
יש (או לפחות היה עד לא מזמן) אוטובוס לשם:איך הגעתם לשם ? (מבורו פארק ללא רכב)
זה לא נחשב מסוכן, חבדניקים (גם ישראלים) נוסעים בזה חופשי. אולי בלילה לא, לא יודעת.האם לנסוע ברכבת התחתית לקראון הייטס- מוזיאון הילדים של חב"ד זה מסוכן יותר מלמקום אחר?
איך מזמינים כרטיסים לרביעי? צריך להזמין כרטיסים או שפשוט מגיעים?-גן חיות ברובע ברונקס- גן חיות יפה וענק, כניסה חינם ביום רביעי. אבל שווה לשלם ולקבל כניסה לאטרקציות- כמו רכבת שנכנסת לכלובים, גינת פרפרים שממש יושבים על כף היד, ועוד
כןאיך מזמינים כרטיסים לרביעי? צריך להזמין כרטיסים או שפשוט מגיעים?
אשמח להבין איך זה עובד.
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים