טיול בחו"ל טיול בגאורגיה - באטומי או טביליסי ?

הפוך- אני אטוס לבטומי בקיץ ולטביליסי - בחורף שאח"כ ובקיץ הבא, ואעדכן. (תכניסו את האשכול למעקב).

ממש לא, הבנתי שהמליצו לישראלים לחזור לארץ( לפני שלושה שבועות)
ובכללי- בחורף כדאי לטוס לטביליסי- נופים מטריפים! ואטרקציות חורפיות, ובקיץ- לבאטומי, שיפה יותר בקיץ.
לגמרי כן, לא המליצו לחזור לארץ. אמרו לא להתקרב לאזור ההפגנות שזה רק בלילות, וזה בדיוק כמו בקפלן. מרחוק הכל נראה מפחיד...
כשיצאה ההודעה הייתי שם ויום לפני עברתי פסיעה מההפגנות, ליד השוטרים, (המונית הורידה אותנו שם כי כל האזור היה חסום והסתבכה בכתובת בגלל זה) כנראה לישראל לא חסר לחלץ איזה ישראלי שהתעמת שם...

אם אתם אוהבים נופים טביליסי זה המקום באטומי זה יותר קניות .......ושוק
היי, תודה
ההודעה שלי ממלפני מלאן זמן
כבר טסנו וחזרנו :)
בחרנו את בטומי, ככה הסתדר לנו טוב יותר עם הטיסות
יצאנו מהארץ ב 14:00 בצהריים אחרי שהספקנו לשלוח את הילדים בבוקר בנחת עם חיוך גדול וחיבוק
ולנחות חזרה בשישי בשעה 11:45 כשהילדים מחכים לנו בנתב"ג.
לעומת טיסות לטביליסי שהיו באמצע הלילה.

היה מאוד נחמד, הסתובבנו הלוך ושוב בבאטומי במשך כל השבוע
יש שם שוק נהדר
וטיילת מקסימה
עם גיחה לגן הבוטאני - מדהים שם ואני אומר את זה כמי שהלך לשם כדי לזכות במצוות כיבוד אשתו
וגיחה למפל כלשהו במרחק 1 שעה נסיעה + נסיעה בדרך מפותלת בהר שבקטעים ממנה יש מקום מעבר לרכב 1 בלבד וכמובן הגיע רכב ממול - הסעה של תיירים שם ישבו תיירים ישראלים מחולון....

היי, תודה
ההודעה שלי ממלפני מלאן זמן
כבר טסנו וחזרנו :)
בחרנו את בטומי, ככה הסתדר לנו טוב יותר עם הטיסות
יצאנו מהארץ ב 14:00 בצהריים אחרי שהספקנו לשלוח את הילדים בבוקר בנחת עם חיוך גדול וחיבוק
ולנחות חזרה בשישי בשעה 11:45 כשהילדים מחכים לנו בנתב"ג.
לעומת טיסות לטביליסי שהיו באמצע הלילה.

היה מאוד נחמד, הסתובבנו הלוך ושוב בבאטומי במשך כל השבוע
יש שם שוק נהדר
וטיילת מקסימה
עם גיחה לגן הבוטאני - מדהים שם ואני אומר את זה כמי שהלך לשם כדי לזכות במצוות כיבוד אשתו
וגיחה למפל כלשהו במרחק 1 שעה נסיעה + נסיעה בדרך מפותלת בהר שבקטעים ממנה יש מקום מעבר לרכב 1 בלבד וכמובן הגיע רכב ממול - הסעה של תיירים שם ישבו תיירים ישראלים מחולון....
אשמח ממש לשמוע פירוט, איזה שוק, מה יש בו? איזה טיילת? וגם על הנסייעה מחוץ לעיר.
שכרתם רכב או מונית?
איך ידעתם לאן לסוע? כתובת של המפל?

@ששל
יכולה לתת לך סיכום טיול בגאורגיה
מענין אותך?

אשמח ממש לשמוע פירוט, איזה שוק, מה יש בו? איזה טיילת? וגם על הנסייעה מחוץ לעיר.
שכרתם רכב או מונית?
איך ידעתם לאן לסוע? כתובת של המפל?
בעז"ה אכתוב פירוט
לבינתיים תמונה לטעימה
20240507_134101.jpg

3800
לזוג ל3 לילות בבטומי במלון המלך שלמה עם טיסה זה יקר או זול

לא צריך שום ישראלית ושום עזרה היא סתם עושה עלייך קופה תסגרי הכל לבד זה כ"כ פשוט.
יש את אסלן שהבאתי ויש גם נהג בשם ג'יורגי גם כן דובר עברית חלק ‭+995 558 677 007‬
יש עוד נהג דוד 995591715452+ אבל הוא לא יודע כ"כ עברית
עוד נהג דובר אנגלית ממוקה 995591983226+
קיצור יש שם שפע נהגים שיחכו לקחת אותכם
כל אלה בבטומי
איך הסתדרת עם אטרקציות
כלומר איך בנית יום טיול

בלת"ק הייתי בבטומי
וליותה אותי "אורנה" ישראלית שגרה שם ולא היה פער משמעותי בכלל במחירים
לקחתי אותה ליומיים טיול שלג וטיול יותר בקרבת בטומי מפלים אומגה טרקטרונים וכדו'

היא גם עושה בייביסיטר למי שמעוניין;)

המספר שלה הוא 995555338956
ולמי שאין ווצאפ אח שלה גר כאן בישראל ואפשר לתקשר דרכו 0522980265

אשמח לשמוע- איפה מוצאים דילים כאלו?
אנחנו הזמנו טיסה לבד עלה לנו בערך 900ש"ח
ומלון עלה 1100ש"ח לשתים כולל ארוחת בוקר
הזמנו דרך בוקינג את המלך שלמה
כך שיצא לכ"א 1500ש"ח טיסה פלוס מלון
בקשר למלון זה בטח תלוי בתאריכים אני הייתי לפני חודש

יש למישהו
גם טלפונים של נהגים בטביליסי?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה