טיול בחו"ל טיול בגאורגיה - באטומי או טביליסי ?

אני צריכה מקום מומלץ לשהיה בטביליסי לא יקר, במיקום טוב ו1קרוב לאוכל כשר.
תודה רבה

משהו מכיר סוכן נסיעות שיוציא אותי במחיר של 3200 לזוג לטביליסי ל 4 לילותכולל טיסות מלון תודה רבה

בקראון פאלס עולה 60 דולר לזוג עם ארוחת בוקר

שלום. אשמח לעזרתכם- תכנון טיול ארבעה אנשים, לגיאורגיה. עדיף באטומי. ראשון- חמישי. אנחנו רוצים חופשה מפנקת, ונשמח בעלות נמוכה ככל האפשר... נשמח לשמוע מהמומחים- חשוב לנו מלון 5 כוכבים, או קרוב לזה, טיסה- עם מזוודות, וכלוי.
בינתיים מצאתי דיל במלון אורבי סיטי בלאק סי וויו- סוויטה בת שני חדרים סה"כ באיזור ה870 ש"ח.
השאלה היא האם אפשר למצוא דיל שווה יותר בסטנדרט גבוה.

אשמח לעזרתכם!!! תודה רבה!!!

נערך לאחרונה ב:
שלום. אשמח לעזרתכם- תכנון טיול ארבעה אנשים, לגיאורגיה. עדיף באטומי. ראשון- חמישי. אנחנו רוצים חופשה מפנקת, ונשמח בעלות נמוכה ככל האפשר... נשמח לשמוע מהמומחים- חשוב לנו מלון 5 כוכבים, או קרוב לזה, טיסה- עם מזוודות, וכלוי.
בינתיים מצאתי דיל במלון אורבי סיטי בלאק סי וויו- סוויטה בת שני חדרים סה"כ באיזור ה870 ש"ח.
השאלה היא האם אפשר למצוא דיל שווה יותר בסטנדרט גבוה.

אשמח לעזרתכם!!! תודה רבה!!!
קודם כל בחורף עדיף טביליסי כי בטומי היא עיר חוף.
שנית, חברה שלי היתה עכשיו במלון מקסים במרכז טבילסי, לא יקר ובמרחק הליכה מבית חב"ד והמסעדות הכשרות:

מחפש עכשיו חופשה זוגית בגאורגיה וממעבר על האשכול אני לגמרי מבובל
אם אני מחפש לסוף מרץ בדגש על אטרקציות ופחות על קניות ואתרים יפים
מה מומלץ טבליסי או בטומי?
ואם יש למישהוא שכבר עבר על כל האשכולות סיכום של כל מספרי הטלפון דל הנהגים המומלציםשם אשמח!
ו

מחפש עכשיו חופשה זוגית בגאורגיה וממעבר על האשכול אני לגמרי מבובל
אם אני מחפש לסוף מרץ בדגש על אטרקציות ופחות על קניות ואתרים יפים
מה מומלץ טבליסי או בטומי?
ואם יש למישהוא שכבר עבר על כל האשכולות סיכום של כל מספרי הטלפון דל הנהגים המומלציםשם אשמח!
ו
אנחנו היינו בטביליסי היו שם המון אטרקציות
ועכשיו בחורף יש את אתרי הסקי בגודאורי מרחק נסיעה מטביליסי

אנחנו היינו בטביליסי היו שם המון אטרקציות
ועכשיו בחורף יש את אתרי הסקי בגודאורי מרחק נסיעה מטביליסי
גודאורי אין בחורף אטרקציות
והאם יש לכם רישמה מסודרת של האטרקציות בטביליסי אשמח לקבל

תודה רבה

יש למישהוא שהיה בבטומי רשימה מסטדרת של האטרקציות ונהגים?

אני הולך על בטומי מחפש המלצות ופרטים על אטרקציות כמו טרקטורונים שיט וכו
אשמח עם כל מידע!

אני הולך על בטומי מחפש המלצות ופרטים על אטרקציות כמו טרקטורונים שיט וכו
אשמח עם כל מידע!
אנחנו היינו ברייזרים, היה ממש כיף.
מדריך ישראלי. (שגר במקום) יש שלושה מסלולים, או לאורך הטיילת, או לעלות להרים או גם וגם. (אנחנו עשינו את תהמסלול להרים)
זה המס' אולג +972585099960‬

אנחנו היינו ברייזרים, היה ממש כיף.
מדריך ישראלי. (שגר במקום) יש שלושה מסלולים, או לאורך הטיילת, או לעלות להרים או גם וגם. (אנחנו עשינו את תהמסלול להרים)
זה המס' אולג +972585099960‬
תודה!
לוקח יקר או זול? וזה מתאים לחורף? כמה זמן המסלול? יש לו רק רייזרים?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה