- הוסף לסימניות
איפה ואיך מגיעים לזה?יש רפטינג בזרימה ממש חזקה, ג'יפים, טרקטורונים בנהיגה עצמית, נדנדות 5 מטר מעל נהר
יש לנו נהג לדרך הצבאית.זה קשור?
איפה ואיך מגיעים לזה?יש רפטינג בזרימה ממש חזקה, ג'יפים, טרקטורונים בנהיגה עצמית, נדנדות 5 מטר מעל נהר
אז הוא יקח אתכם לכל המקומות, זה על הדרך אין נהג שלא מכיר.איפה ואיך מגיעים לזה?
יש לנו נהג לדרך הצבאית.זה קשור?
אנגלית..אבל לא דיבר איתנו על הדברים האלה...וכמה הם עולים..אז הוא יקח אתכם לכל המקומות, זה על הדרך אין נהג שלא מכיר.
הוא דובר עברית?
תשאלו אותו, הוא ידעאנגלית..אבל לא דיבר איתנו על הדברים האלה...וכמה הם עולים..
אני יכול ביותר זולמשהו מכיר סוכן נסיעות שיוציא אותי במחיר של 3200 לזוג לטביליסי ל 4 לילותכולל טיסות מלון תודה רבה
לטביליסירלוונטי?
יעזור מאד!
קודם כל בחורף עדיף טביליסי כי בטומי היא עיר חוף.שלום. אשמח לעזרתכם- תכנון טיול ארבעה אנשים, לגיאורגיה. עדיף באטומי. ראשון- חמישי. אנחנו רוצים חופשה מפנקת, ונשמח בעלות נמוכה ככל האפשר... נשמח לשמוע מהמומחים- חשוב לנו מלון 5 כוכבים, או קרוב לזה, טיסה- עם מזוודות, וכלוי.
בינתיים מצאתי דיל במלון אורבי סיטי בלאק סי וויו- סוויטה בת שני חדרים סה"כ באיזור ה870 ש"ח.
השאלה היא האם אפשר למצוא דיל שווה יותר בסטנדרט גבוה.![]()
5708 מלונות בגאורגיה ,באטומי
חסכון גדול אונליין על מלונות בבאטומי, גאורגיה. זמינות טובה ותעריפים מצוינים. קראו חוות דעת על המלונות ובחרו את הדיל הטוב ביותר לנסיעה שלכם.www.booking.com
אשמח לעזרתכם!!! תודה רבה!!!
אנחנו היינו בטביליסי היו שם המון אטרקציותמחפש עכשיו חופשה זוגית בגאורגיה וממעבר על האשכול אני לגמרי מבובל
אם אני מחפש לסוף מרץ בדגש על אטרקציות ופחות על קניות ואתרים יפים
מה מומלץ טבליסי או בטומי?
ואם יש למישהוא שכבר עבר על כל האשכולות סיכום של כל מספרי הטלפון דל הנהגים המומלציםשם אשמח!
ו
גודאורי אין בחורף אטרקציותאנחנו היינו בטביליסי היו שם המון אטרקציות
ועכשיו בחורף יש את אתרי הסקי בגודאורי מרחק נסיעה מטביליסי
יש אופנועי שלגגודאורי אין בחורף אטרקציות
וזהו.....יש אופנועי שלג
אנחנו היינו ברייזרים, היה ממש כיף.אני הולך על בטומי מחפש המלצות ופרטים על אטרקציות כמו טרקטורונים שיט וכו
אשמח עם כל מידע!
תודה!אנחנו היינו ברייזרים, היה ממש כיף.
מדריך ישראלי. (שגר במקום) יש שלושה מסלולים, או לאורך הטיילת, או לעלות להרים או גם וגם. (אנחנו עשינו את תהמסלול להרים)
זה המס' אולג +972585099960
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים