- הוסף לסימניות
יש המון אטרקציותגודאורי אין בחורף אטרקציות
והאם יש לכם רישמה מסודרת של האטרקציות בטביליסי אשמח לקבל
תודה רבה
השאלה האם אתם בקטע של לשלם או רוצים אטרקציות זולות יותר
יש המון אטרקציותגודאורי אין בחורף אטרקציות
והאם יש לכם רישמה מסודרת של האטרקציות בטביליסי אשמח לקבל
תודה רבה
לשלםיש המון אטרקציות
יש גם מצנח רחיפה...וזהו.....
תביא הכליש המון אטרקציות
יש לך מספר?יש גם מצנח רחיפה...
אפשר להגיע מבטומי?אנחנו היינו בגדאורי לפני 3 שבועות,
היה מדהים, עשינו מלא אטרקציות,
רק היה קור מטורף, בשעות החמות היה 3 מעלות,
אשמח לקבל פירוט של האטרקציות שיש שםאנחנו היינו בגדאורי לפני 3 שבועות,
היה מדהים, עשינו מלא אטרקציות,
רק היה קור מטורף, בשעות החמות היה 3 מעלות,
אפשר קצת יותר פירוט באישי?מבטומי הבנתי שזה כמה שעות נסיעה.
עשינו בגדאורי אופנועי שלג ומצנח (רק אח"כ אמרו שזה לא בטיחותי...)
יום אח"כ נסענו להרים אחרים ושם עשינו אופנועי שלג. ג'יפים על אגמים קפואים ורכבת הרים.
שם של מדריך?מבטומי הבנתי שזה כמה שעות נסיעה.
יום אח"כ נסענו להרים אחרים ושם עשינו אופנועי שלג. ג'יפים על אגמים קפואים ורכבת הרים.
רק רייזרים לפי מה שידוע לי.תודה!
לוקח יקר או זול? וזה מתאים לחורף? כמה זמן המסלול? יש לו רק רייזרים?
סגרתי איתו , יש לכם עוד הצעות לאטרציות? מספרים?רק רייזרים לפי מה שידוע לי.
אנחנו היינו בחורף (לפני שבוע) היה קר, אבל נגיד לא היה גשם... עלינו להרים היה עוד יותר קר ורוחות אבל בסהכ צריך להיות לבושים טוב.
המסלול זה בין שעה ל-3 שעות. תלוי איזה מסלול לוקחים ובהתאם המחיר... (המחיר לפי מה שזכור לי בין 100-200 לארי)
היי משהו מהנ"ל אפשרי גם בהריון ? יש לך מלון /דירה להמליץ עליה מניסיון ?מבטומי הבנתי שזה כמה שעות נסיעה.
יכולה לכתוב לי בפרטי?היי משהו מהנ"ל אפשרי גם בהריון ? יש לך מלון /דירה להמליץ עליה מניסיון ?
לא אין לי מנוי פרימיוםיכולה לכתוב לי בפרטי?
איפה?ורכבת הרים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים