אשמח גם לדעת כמה זמן הכי מומלץ לשהות שם מבחינת מיצוי החוויה אבל שלא יהיה ארוך כי אנחנו משאירים מאחור ילדונת מתוקה.אטרקציות וטיולים בסוף חשוון בטביליסי, איזה יש שמתאימים לאישה בהריון? מבחינת מזג האוויר- איך שם בתקופה הזו?
ולגבי הכשר- אנחנו מקפידים מאוד מאוד על הכשרים ויש עכשיו את המלון הכשר גנסיוס שהוא עם הכשר קהילות עם משגיח שאפשר לסמוך עליו בס''ד.
אני ראיתי באחת התגובות פה שהם כתבו שהייתה להם נהגת, שאפילו עושה בייביסיטרוכן האם ניתן להשיג נהגת שתסיע להרים
קניות יש את שוק לילו, ויש עוד קניונים אבל אין איזה המלצה על משהו ספציפי...מתענינת גם על טביליסי באיזור חשוון
מה יש לעשות (קניות אטרקציות וכ"ו)
האם אפשר להסתדר בקלות ממש (פעם ראשונה לבד...)
קצת בלבלו אותי התגובות פה
אשמח לתשובה מפורטת ככל האפשר....
לא נתקלתי בנהגות, אבל נתקלתי בהרבה נהגים שעושים בייביסיטר...אני ראיתי באחת התגובות פה שהם כתבו שהייתה להם נהגת, שאפילו עושה בייביסיטר.
צריך פשוט לעבור הודעה הודעה ואז הכל מתבהר ממש, ולא מתבלבל.
רק טביליסי, בלי לצאת מהעיר ובלי אטרקציות,אשמח גם לדעת כמה זמן הכי מומלץ לשהות שם מבחינת מיצוי החוויה אבל שלא יהיה ארוך כי אנחנו משאירים מאחור ילדונת מתוקה.
זה המיקום והתגובות לאומגה https://maps.app.goo.gl/Rgk9N7uxW9VYSx1f8תודה רבה יש לי כמה שאלות
1. מה זה האומגה הזאת לא מצאתי עליה שום דבר בגוגל אשמח לפירוט
לא הייתי שם בעצמי, אבל מתגובות של אנשים זה נשמע שזה לא מקום בשביל מבוגרים2. האם פארק מצאמנדה הוא ממש לונה פארק עם מתקנים "רציניים" שאפשר להעביר שם הרבה זמן
3. ראיתי שבאגם ליסי יש אפשרות של רכיבת סוסים , מומלץ?
בתוך טביליסי, אין עוד הרבה מה לעשותאשמח כמובן להמלצות לעוד אתרי בילוי ואטרקציות
בטביליסי?!אשמח גם להמלצה למלון יפה וזול באיזור האטרקציות
בטביליסיבטביליסי?!
או בדרך הצבאית/ בורג'ומי?
אז אין מה לעשות שם יותר מיום-יומיים? עדיף את בטומי?בתוך טביליסי, אין עוד הרבה מה לעשות
עיקר האטרקציות הם בחוץ
בדרך הצבאית או לכיוון בורג'ומי
אם אתם בלי רכב, ואתם לא רוצים לקחת נהג לטיוליםבטביליסי
אז אין מה לעשות שם יותר מיום-יומיים? עדיף את בטומי?
המחיר של ההשכרת רכב שם לא יקר ( שימו לב רק שבטביליסי במרכז העיר מסובך להתנייד עם רכב )אנחנו יכולים להשכיר רכב
אבל זה שווה את והמחיר? ראיתי גם שכתבו שהדרכים מסובכות....
רק אם אתם חובבי מסלולי שטחוצריך לשכור רכב 4X4 כדי לסוע להרים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים