- הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע פרטים ומידע על אטרקציות ואזורים לטיול לזוג (בעיקר האזור לרנקה).
תודה רבה לכל העונים!!!!
תודה רבה לכל העונים!!!!
מקפיץ שוב..אשמח מאוד לשמוע פרטים ומידע על אטרקציות ואזורים לטיול לזוג (בעיקר האזור לרנקה).
תודה רבה לכל העונים!!!!
@חרישאיאני מכיר איה נאפה ועל זה אענה.
איה נאפה היא עיירת דייגים שבמהלך העשורים האחרונים התפתחה לעיירת תיירות על סטרואידים.
כל הכלכלה שם מבוססת תיירות.
ממוקמת 40 דק' נסיעה מהשדה בלרנקה
א. קחו בחשבון פריצות בחופים המוכרזים. רוב אטרקציות הספורט הימי בכאלו חופים, ולכן אני מציין את זה.
ב. דת - בית חב"ד פעיל עם 3 תפילות, מסעדה בשרית וחלבית, לא יודע או מכיר את רמת הכשרות. בפעמיים שהייתי שם לקחתי דירות במלונות דירות ובישלתי לבד.
ג. אטרקציות- באיה נאפה עצמה יש כמויות עצומות של חנויות מזכרות ומתנות, וכנגדם עסקי השכרת ספורט אתגרי. טרקטרונים, רייזרים, אופנועים וכו' וכו'.
את הכלים הללו שוכרים בד"כ ל24 שעות, צריך רישיון נהיגה רגיל, מפקידים דרכון כפיקדון.
המחירים משתנים לפי כלים ונעים בין 50 יורו ליממה לטרקטורון פשוט, ועד 400 יורו לרייזרים מפלצות עם 8 מקומות.
דגשים - לכו על חנות אמינה, עקיצות תיירים על שריטות ונזקים שקרו או לא קרו זה חלק בלתי נפרד מהביזנס, זה מגיע למאות ואלפי יורו. יש לי המלצה ספציפית אם רלוונטי תכתבו.
עוד אטרקציות מומלצות - השכרת אופנוע ים, (צריך רישיון רגיל כמדומני לא בטוח), שיט ממגוון סוגים, מצנח רחיפה בים שמחובר לסירה למטה ועוד. כמובן יש גם צלילה ושנירקול לא התנסיתי בזה.
ד. לאיפה לצאת ואיך - אם יש לכם כלי תחבורה זמין יש אזורים בתוליים מדהימים לטייל בהם, שייך להגיע אליהם גם עם הכלים האתגריים. יש אוטובוסים בין איה נאפה לפליאמרי שנעים על הציר של רוב המקומות היפים. מהתחנות לנקודות העניין זה מרחק הליכה של בין 20 ל40 דק' בדרך כלל. לא השתמשתי שם אף פעם בתח"צ כך שאני לא ידוע איך משלמים, כדאי לחפש ברשת.
ה. הגעה מהשדה לאיה נאפה - יש אוטובוסים פעם בשעתיים פלוס מינוס, עולה 11 - 13 יורו לאדם, נכון לאחרי סוכות השנה. כרטיסים קונים בשדה ממש לפני היציאה החוצה.
מוניות יעלו ממוצע של 60 -70 יורו. אני אחרי מו"מ קשוח הגעתי ל60.
בהצלחה
קחו בחשבון שהרבה חנויות באיה נאפה מלאה מזכרות פרוצות ואכמ"ל.@חרישאי
היית ממליץ לזוג עם שני ילדים מתחת לגיל 10?
האם יש שם דירות עם חצר אטרקיטיבית ועם נוף לים לא פרוץ
האם יש שם מה לעשות גם ברמה של ילדים קטנים?
גם בלרנקה.קחו בחשבון שהרבה חנויות באיה נאפה מלאה מזכרות פרוצות ואכמ"ל.
זה נכון.גם בלרנקה.
באופן כללי די משעמם שם..
זה כמו בארץ אבל התנתקותכזו.
אין ממש מה לעשות
היינו ללילה אחד והספקנו הכל+ הכל
יש משכיר של טרקטרונים ורייזרים שהייתי אצלו פעמיים, הביקורות עליו חיוביות וכך גם היה הרושם שלי, אחרי שנעקתי אצל אחר ברחוב הראשי ב150 יורו.@חרישאי אתה יכול לכתוב המלצה ספציפית למפעילי אטרקציות אמינים שם?
איה נאפה ברחובות כמו כל עיר חילונית. בחופים גם עכשיו מזעזע!. זה חשוב כי האטרקציות הימיות בתוך החופי רחצה.מקפיץ..
מישהו מכיר דירות/וילות להשכרה באיה נאפה ומה המצב בתקופה הזאת מבחינת פריצות?
חוץ מאוכל:בגדול בלרנקה אין כלום. אבל כלום
יש פלאפל ליד בית חב"ד, שזה נחמד
יש מכולת כשרה בבית חב"ד
אה, וגם יש ארוחת בוקר עשירה וחינמית בבית חב"ד אחרי שחרית
לרנקה זה בגדול כמו יפו, רק ביוונית
בדיוק לכן זה רק קונקשןבגדול בלרנקה אין כלום. אבל כלום
אני לא במועצת לרנקה... אז אין כאן התחייבותחוץ מאוכל:
קניון שווה יש?
שוק מעניין?
מקומות יפים אחרים?
בדיוק לכן זה רק קונקשן
לא בחרתי את היעד הזה
ואם אני כבר שם
בטוח שיש מה לעשות שם 12 שעות
למקסם את השהות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //