שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

היי
אשמח אם ךמישהו יש המלצה על חלקי חילוף באלי אקספרס לטינקו s5
בעיקר רולר /מברשת
תודה
לא הזמנתי אבל יש באלי, בבקשה

ק.ש.

יש לכם שוטף-שואב טינקו? למה לבזבז הרבה כסף על חלקי חילוף שיש הכל באלי בחצי מחיר!!

בקשה מסודר לפי דגמים! גם
נוזל יש באלי בזול!!

S5

S7

S3

נוזל שטיפה תואם לכל הדגמים

תהנו!

ק.ש.

אני אשמח לחלקי חילוף לדרימי .... יש ?
כן בטח בבקשה- שימי לב לדגם

s.click.aliexpress.com

Dame H12 p12 pro/h12 פלוס/h12 ליבות מברשת רכה חלקי חילוף יבש רטוב שואב אבק מסנן - AliExpress 6

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

s.click.aliexpress.com

מתאים ל-Dreame H12 Core / Dreame H11 / Dreame H11 Max חלקי חילוף רולר בראש מסנן Hepa אביזרים - AliExpress 6

s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

וגם נוזל יש

s.click.aliexpress.com

Dame h11/w10 pro/h11 מקסימום ניקוי נוזל נוזל שואב אבק חלקי חילוף אבזרים (500 מ

s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

ק.ש.

יש לי טינקו S5 כבר תקופה ארוכה שכל הזמן החיויי של מיכל המיים נקיים מסמן שהוא ריק למרות שזה מלא.
יש פתרון לזה?

מדובר במיכל של המיים הנקיים לא המלוכלכים, למרות שהמיכל מלא זה נותן חיווי כאילו הוא ריק

יש לי טינקו s5 בן שנה וחצי כמעט
כבר תקופה שהוא משמיע רעשי חריקה בזמן השימוש.
מה יכול להיות?

יש אפשרות לקנות רק את המתקן של המים המלוכלכים בנפרד?

כמה מסקנות מהטינקו S5 שלנו בן שנה וקצת :(עם בלת"ק ענק)

1. בעבר השתמשנו בחומר של טינקו ללא ריח, ואחר כך במרכך כביסה שעשה ריח מהמם.
אבל, בעל החנות שאחראי פה בביתר על נקודת האיסוף של טינקו'יים לשירות התחזוקה אמר שמוקד השירות טוענים שיש הרבה מאד בעיות הן בגלל שימוש בנוזלי נקיון שונים שהם לא מקוריים של החברה.
הוא בעצמו הפסיק לשווק את הנוזל ששיווק עד עכשיו , ומרוב פחד הפסקנו עם כל דבר שהוא לא מים.

2. במקום לשפוך את הלכלוכים לכיור, עברנו לריקון באסלה בכל פעם שצריך , פעם אחרונה בכיור.
חוסך הרבה זבל בכיור.

3. אחרי שנה בערך הטינקו התחיל לייבש פחות טוב את המים , שאב טוב את הלכלוכים אבל השאיר פחות יבש.
המליצו לנו להחליף מסנן, וקנינו באלי מסנן וזה פתר את הבעיה. מומלץ לדעתי להחליף כל כמה חודשים / חצי שנה וגם מברשת כשצריך.

אשמח לשמוע מהמנוסים
מה החלקים שחשוב שיהיו יבשים לפני השימוש בטינקו
כי שמתי לב שאם אני מרוקנת את מיכל המים המלוכלכים ומעבירה עליו שטיפה אז אני צריכה לחכות עד לייבוש מלא ממש- יותר מ12 שעות בד"כ עד שנותן לעבוד שוב בלי שמסמן שהמיכל מלא

אשמח לשמוע מהמנוסים
כי שמתי לב שאם אני מרוקנת את מיכל המים המלוכלכים ומעבירה עליו שטיפה אז אני צריכה לחכות עד לייבוש מלא ממש- יותר מ12 שעות בד"כ עד שנותן לעבוד שוב בלי שמסמן שהמיכל מלא
UP

אשמח לשמוע מהמנוסים
1.החלק של המים המלוכלכים
עם 2 הזרועות ממתכת

2.והפילטר ששמים מעל-
אם הוא רטוב זה ממש לא טוב

אשמח לשמוע, האם הטינקו S5 יכול לעבור על סלון מטבח בפעם אחת?
מבחינת המיכלים והסוללה, האם מיכל המים והסוללה מספיקים לסלון מטבח או שצריך באמצע לרוקן/למלא/להטעין?

לידיעת תושבי מודיעין עילית,
קיימת נקודת מכירה לחומר של חברת סנונית,
ברח' מהרי"ל 6,
2 ליטר ב-69 ש"ח.
0527627753

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה