שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

מה יכול להיות שאני מפעילה את הטינקוהוא כותב לי please restart your appliance
וגם הוא לא שואב את המים?

Tineco Floor One S7 Pro ב2360 שח בלבד מאמזון צרפת, תואם את מתח החשמל בארץ!
כולל משלוח עד הבית!
1742326115832.png

ק.ש

הלהיט עכשיו באתרים! שוטף שואב מצוין של חברת Laresar

נראה מדהים ובמחיר מטורף לשוטפים שואבים שלנו בארץ!

והפנצ' ללא מיסוי! משלוח מהארץ תוך 6 ימים בבית!

רק 565 ש''ח אחרי הזנת קוד קופון ILMAR5 בסל הקניות!

s.click.aliexpress.com

Laresar M3 שואב אבק אלחוטי רטוב-יבש, ניקוי קצוות, 55 דקות שאיבה אוטומטית, שטיפת רצפות עם ניקוי עצמי, מכשיר חכם לבית - AliExpress

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

s.click.aliexpress.com

ק.ש.

לי יש את S5 כבר קרוב לשנתיים ןלא החלפתי פילטרים אפשר להגיד שיש הפחתה ביניקה

תגידו גם אצלכם הטינקו S5 מוציא את המים בתנועה אחורה שמחזירים לכיוון הגוף וניגוב וייבוש המים הוא עושה בהושטה קדימה? נראה לי ממש מוזר וחסר היגיון

תגידו גם אצלכם הטינקו S5 מוציא את המים בתנועה אחורה שמחזירים לכיוון הגוף וניגוב וייבוש המים הוא עושה בהושטה קדימה? נראה לי ממש מוזר וחסר היגיון
לא, הוא עושה את כל הפעולות במקביל בכל כיוון שמזיזים אותו,
אולי הפילטר לא במקום?

לא, הוא עושה את כל הפעולות במקביל בכל כיוון שמזיזים אותו,
אולי הפילטר לא במקום?
לא הכל במקום כמו שהגיע שקנינו אותו. חשבתי שזה ככה וזה שיגע אותי בפעם האחרונה לכן שאלתי. מה יכולה להיות עוד הסיבה לזה?

גם אצלי לאחרונה מזייף
וכהולכים אחורה בקה שלו מוציא מים
מישהו יודע מה זה יכול להיות?

לא הכל במקום כמו שהגיע שקנינו אותו. חשבתי שזה ככה וזה שיגע אותי בפעם האחרונה לכן שאלתי. מה יכולה להיות עוד הסיבה לזה?
מישהו? מישהי? הרבה קנו כאן אשמח שתעזרו מניסיונכם

גם אצלי לאחרונה מזייף
וכהולכים אחורה בקה שלו מוציא מים
מישהו יודע מה זה יכול להיות?
קרה לי גם. פירקתי כל מה שיכולתי וניקיתי הכל מאד יסודי כולל ניקוי של החור שמוביל מהמברשת אל מיכל המים המלוכלכים.
השתפר לתקופה.
בסוף בגלל עוד מכלול בעיות הבאתי לתיקון.
אם אחרי ניקוי יעזור, תוכלי לפחות לעבור את ערב פסח ופסח ואחרי כן להביא לתיקון.

קרה לי גם. פירקתי כל מה שיכולתי וניקיתי הכל מאד יסודי כולל ניקוי של החור שמוביל מהמברשת אל מיכל המים המלוכלכים.
השתפר לתקופה.
בסוף בגלל עוד מכלול בעיות הבאתי לתיקון.
אם אחרי ניקוי יעזור, תוכלי לפחות לעבור את ערב פסח ופסח ואחרי כן להביא לתיקון.
התיקונים שלהם כ"כ יקרים שאני תוהה אם שווה להשקיע בהם בכלל...
(כבר יצא לי לשלוח לתיקון בעלות של 800 ש"ח)

התיקונים שלהם כ"כ יקרים שאני תוהה אם שווה להשקיע בהם בכלל...
יש תחושה שבחברה בארץ לא הפנימו שחלק קריטי משירות לקוחות (הנתון המשפיע ביותר על לקוחות חוזרים), זה תיקונים במחיר שווה לכל נפש.
כרגע הם רוכבים על גל הפופלריות והפרסום כל עוד מכשירי הקונים בתוך תקופת האחריות.
אבל, נראה לי שאם הם לא יתעשתו, הם יתחילו לראות (ולדעתי כבר רואים) ירידה דרמטית בגרף המכירות, ולאו דווקא בגלל כניסת שחקנים זולים יותר לשוק, אלא ככל שתקופת האחריות של יותר אנשים פגה.
אנשים נתקעים עם מכשיר מקולקל שעלה הרבה מאד, ובמחיר שהחברה דורשת עבור תיקון אפשר לקנות מוצר מתחרה זול.
טינקו בארץ מיתגו את עצמם כמוצר המקורי (אפילו שבדיקה באינטרנט מראה שהם ממש לא הראשונים שיצאו עם שואב שוטף) ולוקחים בשל כך מחיר פרימיום.
אנשים מוכנים לשלם יותר כאשר הם מאמינים שהם מקבלים מוצר טוב יותר עם שירות טוב יותר. אם התקווה נכזבת, באופן טבעי - המכירות מאכזבות...

כבר הסתיימה לכם תקופת האחריות (שנתיים)?
או ששילמתם תיקון כלשהו בתוך תקופת האחריות?

הטינקו שלי מחו"ל כך שאין לו ממש אחריות כאן בארץ
אז החברה פיצתה אותי בסכום כלשהו שלדעתם אם הייתי בארה"ב היו יכולים לתקן
ובגלל שזה לא המצב, נתנו סכום כסף כפיצוי ומצידם הסירו אחריות מעתה ועד עולם (ביקשו שאשלחח להם תמונה שאניקורעת את מדבקת הברקוד)

הטינקו שלי מחו"ל כך שאין לו ממש אחריות כאן בארץ
אז החברה פיצתה אותי בסכום כלשהו שלדעתם אם הייתי בארה"ב היו יכולים לתקן
ובגלל שזה לא המצב, נתנו סכום כסף כפיצוי ומצידם הסירו אחריות מעתה ועד עולם (ביקשו שאשלחח להם תמונה שאניקורעת את מדבקת הברקוד)
אז המקרה שלכם לא מייצג,
אני קניתי טינקו בארץ ובשנתיים של תקופת האחריות הם מתקנים בחינם.

אז המקרה שלכם לא מייצג,
אני קניתי טינקו בארץ ובשנתיים של תקופת האחריות הם מתקנים בחינם.

עדיין לא רואה שום סיבה הגיונית שמוצר יקר כ"כ מצריך תיקונים כל כמה חושדים גם אם זה בתקופת האחריות.

את מחיר התיקון רשמתי כדי לסבר את האוזן מה רמת המחירים של התיקונים
שאני בהחלט תוהה האם זה שווה את זה, או כמו שכתבו לקנות את המתחרה שלו- דרימי במקום.

עדיין לא רואה שום סיבה הגיונית שמוצר יקר כ"כ מצריך תיקונים כל כמה חושדים גם אם זה בתקופת האחריות.

את מחיר התיקון רשמתי כדי לסבר את האוזן מה רמת המחירים של התיקונים
שאני בהחלט תוהה האם זה שווה את זה, או כמו שכתבו לקנות את המתחרה שלו- דרימי במקום.
השאלה אם בדרימי יש פחות תיקונים, אם כן אז זה בהחלט שיקול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה