אין לי מושגתודה רבה!
מתאים לS7 ?
של אמזון?כל מי שיש לו בעיה עם הטינקו וקנה באמזון ממליצה לפנות לשירות לקוחות.
אתם מוציאים את הידית שמחזיקה את הרולר? או מכניסים ככה למכונה? זה לא שובר את הפלסטיק?מה זאת אומרת איך פשוט מפעילים מכונה , אני מכניסה גם את 2 הפילטרים למכונה
הרולרים יוצאים כמו חדשים הפילטרים פחות - נשאר הצבע בהאפיר מהלכלוך
לא שבר לי את הפלסטיקאתם מוציאים את הידית שמחזיקה את הרולר? או מכניסים ככה למכונה? זה לא שובר את הפלסטיק?
תודה
אהבתי מאוד מאוד את הטינקו , קנינו לפני 4 חודשים
ומיום ליום ההודעה הזו ""דירטי ווטר טמפל פליז אמפטי"( לרוקן מים מלוכלכים )" מגיעה לעיתים יותר ויותר קרובות
וכל ההתעסקות עם שטיפת המיכל של המים המלוכלכים אורכת זמן ואני כבר מרגישה שאני משרתת את הטינקו יותר ממה שהוא אמור לשרת אותי
יש פתרון לזה ?
אולי אני עושה משהו נכון ??
אציין שוטפת די טוב את מיכל המים (יכול להיות שהוא קצת דביק מהלכלוך כי אני לא עושה לו ניקוי פסח כל יום רק איזה פעם בחודש)
ומנגבת את 2 הפסים עם הכיסוי המוכסף
ניסיתם לפנות לשירות לקוחות ? יש עם מי לדבר ?? (לפי מה שאני שומעת פה לא ממש )
תודה רבה מראש לכל המגיבים
זה אולי עוזר כשהטינקו חדשהטינקו מבקש שוב ושוב לרוקן את המיכל ? גם כשאינו מלא
תראו את התמונה וזה מה שיש לעשות פשוט לנקות את שני הברזלים הקטנים ( הם החיישנים )
לא חסום , יודעת היטב במה משובר , זה לא חלוד ומייבשת היטב ועדיין ...מקווה שאפשר לפתוח
אצלי אותו סיפור בימים האחרונים,לא חסום , יודעת היטב במה משובר , זה לא חלוד ומייבשת היטב ועדיין ...
ממש תודה!לפעמים הבעיה אינה בזה שהוא מציג שהמיכל מלא.
אלא שהוא מציג שהמיכל לא נקלט (זה אותו סימון של מיכל מלא רק הוא אומר את זה באנגלית בצורה אחרת).
ובשביל כך יש להעביר עם סמרטוט במעט אלכוהול על החיבור של המיכל עם המכשיר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים