שואב שוטף טינקו S5 "יש לרוקן בבקשה את המים המלוכלכים" לא נמאס לכם ?

• הוסף לסימניות
לי קרה עם בובוט שלא התגלגל הרולר כי היה שערות בצד של הרולר

• הוסף לסימניות
כל מי שיש לו בעיה עם הטינקו וקנה באמזון ממליצה לפנות לשירות לקוחות.
קיבלתי מהם בערך 900 ש"ח ממש בקלות וקניתי באלי אקספרס מיכל חדש למים נקיים שהיה תקול אצלי.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה, אני רוצה לוודא אם הבעיות שיש לי בטינקו זה בגללי או שזה לעוד אנשים-
אז ככה, אני משתמשת בטינקו לעיתים רחוקות (פעם בשבוע בערך) ובדרך כלל זה גם במקרי לחץ שאני ממש ממהרת ומה שקורה שאני לא מספיקה לרוקן את המים ואחר כך שוכחת...
כשאני נזכרת זה כבר מגעיל ואני דוחה את זה עד לרגע האחרון של הפעם הבאה.

כשאני רוצה להשתמש שוב אני מנקה טוב טוב ומשתמשת ואז הטינקו מפזר בכל הבית ריחות ממש לא לעניין, קורה לעוד אנשים?
ועד משהו שמתי לב שיש לי חלודה על אחד החיישנים, זה נורמלי? מה צריך לעשות?
ואחרון, יש לי טינקו עם ניקוי עד הקצה ובפועל זה לא ממש עובד

אה ועוד משהו אחרון שאני יודעת שלא קשור אלי כי היה ככה מההתחלה- המיכל של המים המלוכלכים לא יושב טוב, לפעמים אני צריכה לנסות כמה פעמים עד שמצליחה להכניס, זה לכולם?

• הוסף לסימניות
יש לי את הטינקו S5 COMBO כבר מעל שנתיים,
ולאחרונה הוא הפסיק להוציא מים נקיים, הוא אומר שהמיכל ריק
משהי נתקלה בבעיה כזו?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת איך פשוט מפעילים מכונה , אני מכניסה גם את 2 הפילטרים למכונה
הרולרים יוצאים כמו חדשים הפילטרים פחות - נשאר הצבע בהאפיר מהלכלוך
אתם מוציאים את הידית שמחזיקה את הרולר? או מכניסים ככה למכונה? זה לא שובר את הפלסטיק?
תודה

• הוסף לסימניות
איך מגיעים לשירות לקוחות של טינקו?
הם מקבלים גם אם אין לי אחריות על המכשיר?

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד מאוד את הטינקו , קנינו לפני 4 חודשים
ומיום ליום ההודעה הזו ""דירטי ווטר טמפל פליז אמפטי"( לרוקן מים מלוכלכים )" מגיעה לעיתים יותר ויותר קרובות
וכל ההתעסקות עם שטיפת המיכל של המים המלוכלכים אורכת זמן ואני כבר מרגישה שאני משרתת את הטינקו יותר ממה שהוא אמור לשרת אותי
יש פתרון לזה ?
אולי אני עושה משהו נכון ??
אציין שוטפת די טוב את מיכל המים (יכול להיות שהוא קצת דביק מהלכלוך כי אני לא עושה לו ניקוי פסח כל יום רק איזה פעם בחודש)
ומנגבת את 2 הפסים עם הכיסוי המוכסף
ניסיתם לפנות לשירות לקוחות ? יש עם מי לדבר ?? (לפי מה שאני שומעת פה לא ממש )
תודה רבה מראש לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
הטינקו מבקש שוב ושוב לרוקן את המיכל ? גם כשאינו מלא
תראו את התמונה וזה מה שיש לעשות פשוט לנקות את שני הברזלים הקטנים ( הם החיישנים )

קבצים מצורפים

• IMG_0169[1].JPG
    4.1 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
הטינקו מבקש שוב ושוב לרוקן את המיכל ? גם כשאינו מלא
תראו את התמונה וזה מה שיש לעשות פשוט לנקות את שני הברזלים הקטנים ( הם החיישנים )
זה אולי עוזר כשהטינקו חדש
לי זה לא עוזר , גם אחרי ששלחתי לתיקון , זה חזר אותו הדבר
חוץ מזה שהפסדתי כסף וזמן בהובלת המכשיר
זה מכשיר פצצה בחודשים הראשונים

• הוסף לסימניות
מקווה שאפשר לפתוח

קבצים מצורפים

• IMG_0169[1].JPG
    4.1 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
לא חסום , יודעת היטב במה משובר , זה לא חלוד ומייבשת היטב ועדיין ...
אצלי אותו סיפור בימים האחרונים,
בהתחלה הייתי מוציאה ומחזירה את המיכל כמה פעמים עד שהוא קלט שזה לא מלא,
אבל עכשיו גם זה כבר לא עוזר
המיכל נקי ויבש אבל הטינקו לא מוכן לקלוט את זה

• הוסף לסימניות
לפעמים הבעיה אינה בזה שהוא מציג שהמיכל מלא.
אלא שהוא מציג שהמיכל לא נקלט (זה אותו סימון של מיכל מלא רק הוא אומר את זה באנגלית בצורה אחרת).
ובשביל כך יש להעביר עם סמרטוט במעט אלכוהול על החיבור של המיכל עם המכשיר.

• הוסף לסימניות
לפעמים הבעיה אינה בזה שהוא מציג שהמיכל מלא.
אלא שהוא מציג שהמיכל לא נקלט (זה אותו סימון של מיכל מלא רק הוא אומר את זה באנגלית בצורה אחרת).
ובשביל כך יש להעביר עם סמרטוט במעט אלכוהול על החיבור של המיכל עם המכשיר.
ממש תודה!
הייתי על סף ייאוש וזה הפתרון שעזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה