דיברת עם שירות הלקוחות שלהם ?לא הסתדר
מישהי כתבה שהיא שטפה בפנים, מתלבטת אם זה לא סיכון לאבד את האחריות...
אני עושה ברצף 4 פעמים ניקוי עצמי- בלי ייבוש, עד שהמים יוצאים נקיים ממש ואז עושה ייבושאיך מנקים את המברשת של הדרימי יסודי יותר? (מידי פעם, מעבר לניקיון העצמי כל יום)
אפשר במכונת כביסה או במדיח?
כתבו לי במייל להביא את המכשיר אליהםדיברת עם שירות הלקוחות שלהם ?
כתבו לי במייל להביא את המכשיר אליהם
את חושבת שבטלפון ידעו לעזור יותר?
מה מספר הטלפון?דיברת עם שירות הלקוחות שלהם ?
בשלב הזה הוא מבקש להזין סיסמה לוויפי, צריך להזין אותה שוב.כנל בדיוק
לא מצליח להתחבר לוויפי. הגיע עד שלב 5 מתוך 5 ונתקע.
ננסה...בשלב הזה הוא מבקש להזין סיסמה לוויפי, צריך להזין אותה שוב.
ביקשנו מידיד שיעביר לנו לעברית,מישהו?
גם אני שמתי לב שהמרצפות שלי מבריקות יותר,למי השואב שוטף ממש מבריק את הרצפה ולא רק מנקה?
תודהגם אני שמתי לב שהמרצפות שלי מבריקות יותר,
חשבתי שזה קשור לחומר ניקוי, של ג'ונסון קלין.
גם לי בדרימי 14H.אשמח לדעת מה ניתן לעשותמה אפשר לעשות אם הוא משאיר מים? רטוב יותר? וגם פסים?
זה קשור למברשת או שצריך לשלוח לשירות?
ואם כבר, יש למישהי קישור למברשת דרימי H12 DUAL
ממש לא חבל! פצצה של מכשירחבל לקנות את הדרימי ממש
כמה זמן יש לך אותו? ואיזה דברים מפריע לך מזה? ואיזה דגם יש לך?ממש לא חבל! פצצה של מכשיר
מחודש תמוז H14כמה זמן יש לך אותו? ואיזה דברים מפריע לך מזה? ואיזה דגם יש לך?
מה זמן יש לך אותו? ואיזה דברים מפריע לך מזה?מחודש תמוז H14
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים