שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
גם אני מרוצה מאד מהדרימי H12 PRO.
יש לי אותו מסוכות ללא בעיות כלל.
בהתחלה היה פסים, היום כבר לא.

קניתי את הדרימי h14
אשמח לשמוע טיפים לתיחזוק מעבר לנקיון עצמי בסיום כל נקיון (אגב אתם מפעילים נקוי עצמי אחרי כל פעם גם אם שטפתם ממש 2 בלטות שהתלכלכו?)

קניתי את הדרימי h14
אשמח לשמוע טיפים לתיחזוק מעבר לנקיון עצמי בסיום כל נקיון (אגב אתם מפעילים נקוי עצמי אחרי כל פעם גם אם שטפתם ממש 2 בלטות שהתלכלכו?)
אצלי מוגדר כששמים במטען זה אוטומטי עושה ניקוי עצמי, כל פעם אחרי השימוש, גם קצר, אני מחזיר למטען והוא ממשיך משם

אצלי מוגדר כששמים במטען זה אוטומטי עושה ניקוי עצמי, כל פעם אחרי השימוש, גם קצר, אני מחזיר למטען והוא ממשיך משם
הגדרת באפליקציה?
כי לא הצלחתי להעביר לעברית ובכלל להתחבר לאפליקציה
יש דרך אחרת להגדיר?

פרט נמק הסבר...
1. הוא נתקע אם הרבה דברים בשואב. זאת אומרת אם הדברים קצת גדולים (למשל מדבקות חזקים של הילדים ועוד) (אני חייב לעבור קודם אם השואב אבק של הדואל )

2. הוא משאיר הרבה סימנים על הרצפה ולא מייבש לי לגמרה. וריח של ניקיון אין (אני משתמש אם האורגינל של דרימי)

3. הסנסור שמרגיש מתי הרצפה יותר מלכלך לא בדיוק עובד לי! (יש לי רצפה של שיש) ואם יש ליכלוך קצת יבש/קשה אני חייב לעבור על זה כמה וכמה פעם (יש אחרים ששפחים מים חמים על הליכלוך כמה דקות לפני הניקוי)

לשלם על זה 3,190 (H14 דואל) מתי שיש הראובק שמכניס גם מזלגות וכפיות חד פעמי ולא נתקע! והדרימי שעובד אם הקיטור שמנקה בפעם הרשאונה הכל לא נראה לי שווה!!

הרי אני משלם על נוחות וזה לא זה! נכון שזה הרבה יותר קל מניקיון של ספוגא
אבל יש עוד הרבה מה להשתפר למשל ניקיון אם קיטור.. ויש הרבה דברים בשוק שכנראה יותר טובים ויתר מעילים
אז להשתגע אם טרנד של דרימי ממש מופרך ומוטעה

נראה לי אנשים שציפו שהדרימי גם יאסוף את המשחקים, יבצע כביסה עבורם, ישטוף כלים ויוריד את הפח למטה וגילו פתאום שזה לא ממש כך, כעת קצת מאוכזבים.
האמת היא שאצלי קרה פעם שהבית היה מפוזר אבל הריצפה שטופה...
הכי קל לדחוף הכול לצד אחד לשטוף, ולעשות שוב בצד שני חחח

פה בפרוג באשכל הזה מישהו שיש לו כזה מכשיר
ולי יש דרימי רגיל ונכנס-מדבקות, חלקי פליימוביל, צבעים, טישויים, חצץ, חרוזי גיהוץ, חתיכות אוכל די גדולות, וזה נראה לי מה שבנתיים נוסה (חלקם בטעות גמורה)

פה בפרוג באשכל הזה מישהו שיש לו כזה מכשיר
קראתי את זה, אבל אם אני זוכר נכון הוא תאר מכשיר שאין לו והוא שמע עליו דברים טובים
להערכתי הוא הלך רחוק מידיי, אני לפחות לא מאמין עד שאני רואה את זה (תהפוך את המכשיר שלך ותבין שזה כמעט חסר סיכוי ליצר כזה מכשיר - צריך צנרת מאוד רחבה ושהיא לא תהיה מידיי צמודה לגלגלת, וכל זה בלי שזה יוריד את עוצמת השאיבה מה שאומר מנוע +++ וכמובן שבגלל שזה יהיה רחוק מהגלגלת המיים לא ישאבו טוב, ואחרי כל זה תחשוב איך זה יעבור בשיפוע של הצינור, ואח"כ איפה יאכסנו אותו עד לרקיון מסקנא: לא הגיוני)

בכל אופן על סמך הגזמות של אנשים אחרים לא היתי חושב שמה שקניתי לא טוב,
תמיד הדשא של השני יותר ירוק, ובמקרה הזה זה לא נשמע שהוא אפילו דשא

נראה לי אנשים שציפו שהדרימי גם יאסוף את המשחקים, יבצע כביסה עבורם, ישטוף כלים ויוריד את הפח למטה וגילו פתאום שזה לא ממש כך, כעת קצת מאוכזבים.
ממש ממש לא.
אנשים היום יודעים היטב שספונג'ה טובה - איכותית ברמת הנקיון שלה - מהדרימי ושות'.
ואכן כיום, רמת הירידה לפרטים (לכלוכים) של הדרימי- לא גבוהה ומכעיסה. אבל- זה מספיק לניגוב יסודי של הבית, ייבוש מהיר של פני השטח, והתמודדות מול אובייקטים מפריעים בשטח (בני הבית שמאדד רוצים לראות מה יש לאכול בדיוק הרגע במטבח, וכו וכו)- בהצלחה.

2 יתרונות משמעותיים ומכריעים יש לו, לדרימי-טינקו-שארק ושות':

1. היכולת להעביר ניגוב יסודי ומהיר במינימום עבודה "רטובה" תרתי משמע.
2. אנשים (צעירים כמובן ;) ) אוהבים היום להתעסק עם טכנולוגיה.
בשטח- זה עובד, ויש לי בית שטוף כל ערב. אז מה זה משנה מהו הגורם- יכולות מופלאות של המכונה,
או משיכה נסתרת של העם לשימוש ברובוט הידידותי.

קראתי את זה, אבל אם אני זוכר נכון הוא תאר מכשיר שאין לו והוא שמע עליו דברים טובים
להערכתי הוא הלך רחוק מידיי, אני לפחות לא מאמין עד שאני רואה את זה (תהפוך את המכשיר שלך ותבין שזה כמעט חסר סיכוי ליצר כזה מכשיר - צריך צנרת מאוד רחבה ושהיא לא תהיה מידיי צמודה לגלגלת, וכל זה בלי שזה יוריד את עוצמת השאיבה מה שאומר מנוע +++ וכמובן שבגלל שזה יהיה רחוק מהגלגלת המיים לא ישאבו טוב, ואחרי כל זה תחשוב איך זה יעבור בשיפוע של הצינור, ואח"כ איפה יאכסנו אותו עד לרקיון מסקנא: לא הגיוני)

בכל אופן על סמך הגזמות של אנשים אחרים לא היתי חושב שמה שקניתי לא טוב,
תמיד הדשא של השני יותר ירוק, ובמקרה הזה זה לא נשמע שהוא אפילו דשא
לא נכון הוא יש לו את זה לבד! כי יש לו שתי גלגלים לא רק אחד! אדם לא משקר סתם

לא נכון הוא יש לו את זה לבד! כי יש לו שתי גלגלים לא רק אחד! אדם לא משקר סתם
אמרתי על סמך הזיכרון, אבל אם זה ממש חשוב לך אני מוכן לחפש פה,
בכל אופן עד שאני לא רואה אני לא מאמין, זה פשוט לא הגיוני מהסיבות שצינתי (לא הבנתי איך 2 גלגלות פותרות את הבעיה?)

לא יודע למה, אבל משום מה כל הציבור החרדי רוכש את אותם מוצרים, ואחרי זה יש תלונות של עובד/לא עובד, יעיל/לא יעיל וכו'.
לא שמעתי משום מה הרבה חרדים עם המוצר הבא:
https://www.payngo.co.il/300050.html
אבל מאלו שכן יש להם, מאף אחד לא שמעתי את השאלות שנשאלו על המכשירים האחרים.
עובד מצויין!!!
שוטף כמעט הכל!!! [כולל כפיות חד פעמי, חתיכות שניצל, ובעצם מה לא...]
צירפתי לינק רק כדי להראות את המוצר - אין שום המלצה על החנות או על המחיר שם! זה כבר עבודת שטח נדרשת של הקונים...
@חסידישער יוד הנה בשבילך,
לא נשמע לי מהנוסח שיש לו את זה בבית, אבל זכותך להתבאס על מה שקנית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה