שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
מרוב דגמים לא רואים יער
מענין אם יש מקום שמסכם טוב את המעלות והחסרונות של כל הדגמים
אולי מישהו יעשה סקירה בAI
ולא ברור לי
זה לא עובד שכל דגם חדש הוא יותר מתקדם מהדגם הישן ?
איך יכול להיות שיצא דרימי 15 ועדיין ה14 יותר מומלץ כאן ?

מרוב דגמים לא רואים יער
מענין אם יש מקום שמסכם טוב את המעלות והחסרונות של כל הדגמים
אולי מישהו יעשה סקירה בAI
ולא ברור לי
זה לא עובד שכל דגם חדש הוא יותר מתקדם מהדגם הישן ?
איך יכול להיות שיצא דרימי 15 ועדיין ה14 יותר מומלץ כאן ?
זה נכון שיש היום המון דגמים (כמו אגב בכל מכשיר בסיסי שנצרך היום כמו מכונת כביסה ומקרר...) יש דוקא אתרים שיש בהם אפשרות לעשות השואה כמו אתר משווים https://mashvim.com/ אבל מה שכן ההשואות הם לנתונים על הנייר, והרבה פעמים בפועל יש הבדל בין מכשירים, שלכאורה על הנייר הם שוים בנתונים מסויימים, כך שתמיד צריך לשמוע המלצות ממשתמשים... אני אישית כשאני רוצה לקנות מכשיר ולראות המלצות עליו אני מחפש באמזון את המכשיר ורואה את כמויות הקניות שלו והדירוג, וגם משתדל לעבור על הביקורות של האנשים, למרות שבכל מכשיר יש מתלוננים, אפשר לראות מה סוג התלונות וכמה הם חוזרות על עצמם...כמובן בנוסף ישנם סוקרים ביוטיוב (בעיקר באנגלית) שניתן לקבל התרשמות על המכשירים דרכם, אישית אני מאד אוהב סקירות של Rawan's Reviews הם נראות לי ענניניות ומשתדלות לדייק, אך כמובן יש עוד הרבה (רוב הסרטונים האלו או שכבר פתוחים בנטפרי או שיכולים להפתח על ידי בקשה).
לגבי דרימי H15 לעומת הH14, הרבה פעמים יש שדרוג למכשירים שבפועל יש לו גם חסרונות למשל בH15 יש מגב רובוטי אבל מכמה ביקורות הבנתי שלפעמים הוא גם גורם בטעות לדחוף לכלוך ובנוסף זה על חשבון ההגעה של המברשת מהצדדים עד הסוף, ריך לעקוב אחרי ביקורות כי יכול להיות שעדיין זה יותר מומלץ, אבל כיון שזה חדש אין על זה מספיק ביקורות מהארץ...

יש קבוצות מכירה לדרימי שעדיין פעילות?
או איפה הכי זול עכשיו דרימי H14?
אשמח לשמוע!

את ה H14 - מצאתי הכי זול בבני ברק ב"קניתי אצל צביקה" ב 1520
יבואן רשמי, יכול להיות מקום יותר זול?

במשנת יוסף יהיה עכשיו, לפני החגים H14 דרימי.
מומלץ ?

עשינו קבוצת רכישה בחשמל החסד בב"ב
1900 ש"ח דרימי H14 PRO
יותר משודרג מ-14 הרגיל
שווה ממש

אשמח לקבל המלצה לשואב שוטף שעונה על הדרישות האלה
ניקוי עצמי היבריד ומהיר וחזק עד הסוף
לגבי הריח שיהיה יבוש עצמי מלא
יבוש בטורבו שזה יותר מהיר
עוצמה חזקה בוואט
תודה

אשמח גם לשמוע על הקבוצה לH14 PRO
יש דרימי דרך ציפי רוט עכשיו יותר זול
יבואן רשמי

הדרימי H14 הרגיל
ב- 1499 ש"ח בלבד!!!

כולל 2 בקבוקי תמיסה!!!

H14 PRO
ב- 1750 ש"ח בלבד!!!

המחיר הכי זול בשוק!!!

הדגם החדש H15
ב- 2550 ש"ח בלבד!!!
המחיר הכי זול בשוק!!!

כולל 5 בקבוקי תמיסה וערכת טיפוח במתנה!!!

לרכישה ולפרטים נוספים
חייגו 0533792414
(אפשר גם בואצאפ)
או לחצו כאן

הרכישה של הדרימי התשלום והשיחות
נעשית ע"י החנות האמינה והותיקה
לוינגר בבני ברק והאחריות המלאה על הכל זה רק על החנות.

קניתי S7 לפני 4 חודשים באושר עד
נשבר לי כל החלק האחורי של הטעינה
יש למישהו נסיון עם זה?
האם יש על זה אחריות
ומי נותן שירות למכשירים מאושר עד
תודה רבה
שנה טובה

כמה זמן אחרי השטיפה אפשר לדרוך - מיד?
איך זה לא משאיר סימנים?

לסיכום מה עדיף לקנות דרימי H 14 PRU או הרגיל ?
והאם הH 15 יותר טוב ? כי בסקר אני רואה שרק אחד בחר בH15 השאלה היא האם אנשים מעדיפים זול יותר או שזה באמת פחות טוב מה14?

קניתי S7 לפני 4 חודשים באושר עד
נשבר לי כל החלק האחורי של הטעינה
יש למישהו נסיון עם זה?
האם יש על זה אחריות
ומי נותן שירות למכשירים מאושר עד
תודה רבה
שנה טובה
מה עשיתם?
איפה מתקנים מכשיר שנרכש ביבוא מקביל?

לסיכום מה עדיף לקנות דרימי H 14 PRU או הרגיל ?
והאם הH 15 יותר טוב ? כי בסקר אני רואה שרק אחד בחר בH15 השאלה היא האם אנשים מעדיפים זול יותר או שזה באמת פחות טוב מה14?
כנראה אף אחד לא התנסה בשתיהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה