yehiel9523
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #1,941
כמדומני שאין שם ייבוש עצמיתודה רבה על המענה המפורט!
האם בsteam גם יש ייבוש עצמי?
כמדומני שאין שם ייבוש עצמיתודה רבה על המענה המפורט!
האם בsteam גם יש ייבוש עצמי?
זה נכון שיש היום המון דגמים (כמו אגב בכל מכשיר בסיסי שנצרך היום כמו מכונת כביסה ומקרר...) יש דוקא אתרים שיש בהם אפשרות לעשות השואה כמו אתר משווים https://mashvim.com/ אבל מה שכן ההשואות הם לנתונים על הנייר, והרבה פעמים בפועל יש הבדל בין מכשירים, שלכאורה על הנייר הם שוים בנתונים מסויימים, כך שתמיד צריך לשמוע המלצות ממשתמשים... אני אישית כשאני רוצה לקנות מכשיר ולראות המלצות עליו אני מחפש באמזון את המכשיר ורואה את כמויות הקניות שלו והדירוג, וגם משתדל לעבור על הביקורות של האנשים, למרות שבכל מכשיר יש מתלוננים, אפשר לראות מה סוג התלונות וכמה הם חוזרות על עצמם...כמובן בנוסף ישנם סוקרים ביוטיוב (בעיקר באנגלית) שניתן לקבל התרשמות על המכשירים דרכם, אישית אני מאד אוהב סקירות של Rawan's Reviews הם נראות לי ענניניות ומשתדלות לדייק, אך כמובן יש עוד הרבה (רוב הסרטונים האלו או שכבר פתוחים בנטפרי או שיכולים להפתח על ידי בקשה).מרוב דגמים לא רואים יער
מענין אם יש מקום שמסכם טוב את המעלות והחסרונות של כל הדגמים
אולי מישהו יעשה סקירה בAI
ולא ברור לי
זה לא עובד שכל דגם חדש הוא יותר מתקדם מהדגם הישן ?
איך יכול להיות שיצא דרימי 15 ועדיין ה14 יותר מומלץ כאן ?
מקפיץיש קבוצות מכירה לדרימי שעדיין פעילות?
או איפה הכי זול עכשיו דרימי H14?
אשמח לשמוע!
אשמח גם לשמוע על הקבוצה לH14 PRO
יש דרימי דרך ציפי רוט עכשיו יותר זול
יבואן רשמי
הדרימי H14 הרגיל
ב- 1499 ש"ח בלבד!!!
כולל 2 בקבוקי תמיסה!!!
H14 PRO
ב- 1750 ש"ח בלבד!!!
המחיר הכי זול בשוק!!!
הדגם החדש H15
ב- 2550 ש"ח בלבד!!!
המחיר הכי זול בשוק!!!
כולל 5 בקבוקי תמיסה וערכת טיפוח במתנה!!!
לרכישה ולפרטים נוספים
חייגו 0533792414
(אפשר גם בואצאפ)
או לחצו כאן
הרכישה של הדרימי התשלום והשיחות
נעשית ע"י החנות האמינה והותיקה
לוינגר בבני ברק והאחריות המלאה על הכל זה רק על החנות.
כי יש לו מגב שאמור לגרוף אבל בתכלס גם דוחף לקצוות פסולת... (כל המוסיף גורע)ואגב למה לא H15?
מה עשיתם?קניתי S7 לפני 4 חודשים באושר עד
נשבר לי כל החלק האחורי של הטעינה
יש למישהו נסיון עם זה?
האם יש על זה אחריות
ומי נותן שירות למכשירים מאושר עד
תודה רבה
שנה טובה
כנראה אף אחד לא התנסה בשתיהם?לסיכום מה עדיף לקנות דרימי H 14 PRU או הרגיל ?
והאם הH 15 יותר טוב ? כי בסקר אני רואה שרק אחד בחר בH15 השאלה היא האם אנשים מעדיפים זול יותר או שזה באמת פחות טוב מה14?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //