- הוסף לסימניות
- #1,241
דרימי מספקים 2 אבל לא צריך להחליף ביום יום כי הוא מייבש את עצמו עד הסוף. יבש כמו שיצא ממייבש...אולי דרימי לא מספקים 2?
באמת תחזוקה קלי קלות עשירית עבודה מספונג'ה עם דלי וסמרטוט
דרימי מספקים 2 אבל לא צריך להחליף ביום יום כי הוא מייבש את עצמו עד הסוף. יבש כמו שיצא ממייבש...אולי דרימי לא מספקים 2?
כנראה שזה תלוי בבית ומה שיש בדכ על הרצפה... וכן לפעמים במטבח יש כלים חדפ אני אוספת אותם לפני השטיפהיש מדבקות של הילדים שנתקע וגם ספוג הפלא ועד!! אז מה אפשר לעשות שלא יתקע?
חתיחת ספוג הפלא וסטקרים קטנים/בינונים זה נתקע בצינור שאיבה! מיד אחרי המברשת בפנים.. ואז הוא רק מתחיל לעבוד יותר קשה כאלוי שהרצפה מלוכלכת מאוד... נ.ב בלי שהרצפה תיהיה מלוכלכת מאוד הוא עובר לי עוצמת שאיבהלמה נתקע?
ספוג הפלא שלם?
פעם בניקוי הוא סימן לי שגיאה של הגלגלת
אז הרמתי כדי לשחרר אותה
ואז אני רואה שם...
גרב
שנשאב אמנם
אבל לא עבר בחור של המיכל
אז הוא פשוט נשאר שם עד שבניקוי הגלגלת הסתובבה לכיוון השני והוא השתחרר
אם הוא לוקח נזלים שעושים קצף הוא הורס את המכשיר גם אם זה על הרצפהבטח כתבו אבל אני לא מוצאת,
הדרימי שלי מבקש לרוקן את מיכל המים המלוכלכים למרות שהוא ריק, מה יכול להיות הסיבה?
הבן שלי שפך קצת חומר לשטיפה (רגיל- לא מיועד לדרימי) על הרצפה ועבר עליו עם הדרימי, זה יכול להיות קשור?
כרגע הוא לא עובד ולא מפעיל ניקוי עצמי, רק מבקש לרוקן את המים המלוכלים![]()
באמת יש לו שתי מברשות?אני חרדי ורכשתי את זה...........
את הדגם היותר יקר עם השואב הידני ויבוש ב50 מעלות חום.![]()
שואב אבק עומד Roborock Dyad PRO Combo אחריות רשמית! - הצלצול | סופרמרקט סלולארי
ערכה מלאה ומקורית! 12 חודשי אחריות רשמית בפריסה ארצית! תקע ישראלי תיקני ללא מתאם לחשמל! שם היבואן: DNG Solutions ltd יבוא מקביל.tzilzul.co.il
מוצר מדהים!!!!
מנקה הכל!!
אפס תחזוקה רק לפנות את המיכל ולשטוף
כתבתי כאן
![]()
שואב שוטף - יש כאן למישהו/י שואב שוטף ידני של רובורוק?
לדגם קומבו הדגם עם השואב הנשלף כן יש יבוש באויר חם תוך שעה. מחיר כ2000 שקל גם ברגיל אבל צריך להפעיל מהאפליקציה ועושה יותר רעש ולדעתי מיותרwww.prog.co.il
גם מכמות קטנה של חומר באופן חד פעמי?אם הוא לוקח נזלים שעושים קצף הוא הורס את המכשיר גם אם זה על הרצפה
אני לא יודע אבל בגלל זה יש לו חומר מיוחד ללא קצף.. וכתוב בהוראות לא לעבור אם זה על הרצפה על משהו שעושה קצףגם מכמות קטנה של חומר באופן חד פעמי?
ומה הנזק שזה עושה? בעיה בזיהוי של המים המלוכלכים או משהו אחר?
אני יודעת שאסור, זה קרה בטעות.אני לא יודע אבל בגלל זה יש לו חומר מיוחד ללא קצף.. וכתוב בהוראות לא לעבור אם זה על הרצפה על משהו שעושה קצף
מוזר לי גם יש 14 דואל ולא נתקלתי בבעיות האלו. במקסימום הוא השאיר על הרצפה לכלוך גדול ולא שאב אותו.חתיחת ספוג הפלא וסטקרים קטנים/בינונים זה נתקע בצינור שאיבה! מיד אחרי המברשת בפנים.. ואז הוא רק מתחיל לעבוד יותר קשה כאלוי שהרצפה מלוכלכת מאוד... נ.ב בלי שהרצפה תיהיה מלוכלכת מאוד הוא עובר לי עוצמת שאיבה
זה קרה לי גם.בטח כתבו אבל אני לא מוצאת,
הדרימי שלי מבקש לרוקן את מיכל המים המלוכלכים למרות שהוא ריק, מה יכול להיות הסיבה?
הבן שלי שפך קצת חומר לשטיפה (רגיל- לא מיועד לדרימי) על הרצפה ועבר עליו עם הדרימי, זה יכול להיות קשור?
כרגע הוא לא עובד ולא מפעיל ניקוי עצמי, רק מבקש לרוקן את המים המלוכלים![]()
בעיני הייבוש המהיר מאוד משמעותיבמקביל- יש את היתרון של היבוש המוחלט של המברשת בדרימי רק שבעיני לא מצדיק בכלל את השעה שהוא עובד על זה... אותו דבר כמו להניח את המברשת בעמדה שלה בטינקו אחרי היבוש החלקי שעשה כבר(יש לה עמדה מסודרת) ולחכות שעה... לא בשורה בעיני.
כמובן שעדיין מסכימה שכל אלה כנראה לא מצדיקים את הפער.
אתם מרגישים את היתרון של שתי המברשות ברוברוק?בעיני הייבוש המהיר מאוד משמעותי
יש לי את הרובורוק קומבו
והיה לי פעם משהו אחר
הסיבה שזה משמעותי כי עיקר הצטברות בריח במברשת ובמכשיר זה לא מהלכלוך שהוא אוסף אלא מהגליל שלא יבש ואז יש ריח של עובש כזה שלא נגמר.
ולכן יבוש עצמי באוויר חם גורם שאין את הבעיה הזו.
מה גם שלמברשת בחוץ לוקח יותר משעה .
עובדתית גם יש לי את המכשיר יותר מחודש ועדיין לא הוצאתי אותו לשטיפה עצמית בברז!
כי תמיד הוא מתייבש ואחרי יבוש הוא מריח אפילו טוב מהסבון שהיה לו בניקוי העצמי .
[ברובורוק יש מיכל קטן נפרד לנוזל ניקוי והמכשיר משתמש בסבון גם בניקוי העצמי מה שאגב מאפשר להשתמש במכשיר בחומרים רגילים בשוק שגם מנקים ומשאירים ריח טוב בבית כמו TNX יש כאלו שמשתמשים גם בפנטסטיק]
רוב מי שאמר שהH14 טוב יותר אמר את זה לגבי הטינקו S5רק שוב - לומר יותר טוב- אז לא.
איפה ניתן להניח?(אגב גם לדרימי יש מקום להניח את כל האביזרים בעמדת הטענה ו2 מברשות)
חומר באמת אני לא משתמשת אז אולי אין מקום לא שמתי לב, המברשת מונח לי שם בצד אני אבדוק בבית איך זה מונח לי.איפה ניתן להניח?
מצאתי מקום רק למברשת תחזוקה.
אין מקום לא לחומר ולא לגלגלת.
בדרימי לחומר אין מקוםאיפה ניתן להניח?
מצאתי מקום רק למברשת תחזוקה.
אין מקום לא לחומר ולא לגלגלת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //