הדואל זה בדיוק כמו הפרו לא כמו הרגיל, רק בתוספת שואב אבק רגיל, ובנוגע לאחריות זה נשמע קצת מוזר כי היבואן הרשמי נותן שנתיים אחריות, יתכן שזה ארבע שנים אחריות של החנות בלי אחריות כלל של היבואן, אין לי מושג מה עדיףשיח חרשים
לגבי האחריות לא ידוע לי
אבל לגבי הדואל והרגיל אני חושבת שזה אותו מוצר בדיוק רק הדואל מגיע עם תוספות שונות - שואב ללא שטיפה, שואב צר
שואב עם מברשת לספה
במה הפרו שונה מהרגיל?הפרו לא כמו הרגיל
ברור שבשביל שנתיים נוספות של אחריות שווה לשלם עוד 150 שקל, אבל זה מחשיד, בשום מקום לא ראיתי 4 שנות אחריותאני מדבר רק לגבי האחריות!
איך יתכן שרק ב"המאיר" יש ארבע שנים אחריות {על כל הדגמים} בשונה משאר החנויות!
וכן שאלתי האם שוה להוסיף על זה תוספת של 150 ש"ח
זה אכן מוזר והוא טוען שהוא משלם לחברה תוספת על כך.ברור שבשביל שנתיים נוספות של אחריות שווה לשלם עוד 150 שקל, אבל זה מחשיד, בשום מקום לא ראיתי 4 שנות אחריות
כדאי לברר מי נותן את האחריות
יבואן רשמי?
מנסיון הציבור,
אני מעונינת לקנות עכשיו דרימי,
מה הדגם הכי הכי מומלץ?
איפה ניתן לקנות בירושלים הכי זול?
לחיצה ארוכה על לחצן הניקוימישהו יודע איך מגדירים ומהם האפשרויות ייבוש של הדרימי H14?
גם לי יש דרימי ומפריע לי מאד שמשאיר סימנים על הריצפה יש לי ריצוף מבריק.ולא משאיר סימנים?
כי הדבר העיקרי שמפריע לי כרגע בדרימי H14 זה הסימנים שנשארים על הרצפה- הרצפות שלי מבריקות ממש ואולי בגלל זה זה נראה.
ודבר נוסף, לכלוכים קשים - דביקים או מיובשים חזק הוא לא מוריד לי (כמו קורנפלקס רטוב שהתיבש כל הבוקר ונדבק עד שחזרתי מהעבודה..) למרות שהביצועים שלו השתפרו משבוע שעבר בו חידשתי אותו. איך זה במכשירים אחרים?
ושאלה נוספת, בטינקו S7 יש גם יבוש עצמי אחרי השטיפה? (שואלת בשביל אמא שלי שכל פעם מתכופפת להוציא כדי לשטוף וליבש)
ולא משאיר סימנים?
כי הדבר העיקרי שמפריע לי כרגע בדרימי H14 זה הסימנים שנשארים על הרצפה- הרצפות שלי מבריקות ממש ואולי בגלל זה זה נראה.
ודבר נוסף, לכלוכים קשים - דביקים או מיובשים חזק הוא לא מוריד לי (כמו קורנפלקס רטוב שהתיבש כל הבוקר ונדבק עד שחזרתי מהעבודה..) למרות שהביצועים שלו השתפרו משבוע שעבר בו חידשתי אותו. איך זה במכשירים אחרים?
ושאלה נוספת, בטינקו S7 יש גם יבוש עצמי אחרי השטיפה? (שואלת בשביל אמא שלי שכל פעם מתכופפת להוציא כדי לשטוף וליבש)
בטינקו זה 7 דקות יבוש מלא?וגם הניקוי העצמי 45 דקות וזה המון שמעתי שבטינקו זה רק 7 דקות .
פעם ראשונה אני רואה שיש ייבוש קצר,לחיצה ארוכה על לחצן הניקוי
זה לא יבוש מלא,פעם ראשונה אני רואה שיש ייבוש קצר,
4 דקות והמברשת יבשה
הוא יבש לגמריזה לא יבוש מלא,
בסוף יום חייב מלא אחרת יהיה לך ריח נורא מהמברשת
איך עושים את זה?פעם ראשונה אני רואה שיש ייבוש קצר,
4 דקות והמברשת יבשה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //