שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
שיח חרשים
לגבי האחריות לא ידוע לי
אבל לגבי הדואל והרגיל אני חושבת שזה אותו מוצר בדיוק רק הדואל מגיע עם תוספות שונות - שואב ללא שטיפה, שואב צר
שואב עם מברשת לספה
הדואל זה בדיוק כמו הפרו לא כמו הרגיל, רק בתוספת שואב אבק רגיל, ובנוגע לאחריות זה נשמע קצת מוזר כי היבואן הרשמי נותן שנתיים אחריות, יתכן שזה ארבע שנים אחריות של החנות בלי אחריות כלל של היבואן, אין לי מושג מה עדיף

מישהו יודע באיזה חנות בבני ברק אפשר להשיג דרימי H14 מיידי?

אני מדבר רק לגבי האחריות!
איך יתכן שרק ב"המאיר" יש ארבע שנים אחריות {על כל הדגמים} בשונה משאר החנויות!
וכן שאלתי האם שוה להוסיף על זה תוספת של 150 ש"ח
ברור שבשביל שנתיים נוספות של אחריות שווה לשלם עוד 150 שקל, אבל זה מחשיד, בשום מקום לא ראיתי 4 שנות אחריות
כדאי לברר מי נותן את האחריות
יבואן רשמי?

ברור שבשביל שנתיים נוספות של אחריות שווה לשלם עוד 150 שקל, אבל זה מחשיד, בשום מקום לא ראיתי 4 שנות אחריות
כדאי לברר מי נותן את האחריות
יבואן רשמי?
זה אכן מוזר והוא טוען שהוא משלם לחברה תוספת על כך.
אני לא מאמין לו לכן באמת לא קניתי אצלו אלא בסיטי דיל שהוא הזול והמשתלם ביותר 2790 ש"ח 18 תשלו' ללא רבית !!! {לדואל},
לH14 הרגיל הכי זול אצל אלעזר שהביאו פה מקודם

מנסיון הציבור,
אני מעונינת לקנות עכשיו דרימי,
מה הדגם הכי הכי מומלץ?
איפה ניתן לקנות בירושלים הכי זול?

מנסיון הציבור,
אני מעונינת לקנות עכשיו דרימי,
מה הדגם הכי הכי מומלץ?
איפה ניתן לקנות בירושלים הכי זול?
זה הכי טוב במחיר הכי זול, 18 תשלו' ללא רבית.

הH14 ההרגיל יש ב1850 אצל אלעזר שהוזכר פה באשכול {בעמוד 53 נראה לי ועוד},
ב"המאיר" {יחזקאל} זה קצת יותר יקר אבל יש את זה על המקום, וגם הוא טוען שיש לו ארבע שנים אחריות אך לא ברור אם זה באמת כך.

בהמאיר שמעתי שהוא מחליף שפה לעברית - למי שאין גישה לאפליקציה
לא בודאות

מישהו יודע איך מגדירים ומהם האפשרויות ייבוש של הדרימי H14?

ולא משאיר סימנים?
כי הדבר העיקרי שמפריע לי כרגע בדרימי H14 זה הסימנים שנשארים על הרצפה- הרצפות שלי מבריקות ממש ואולי בגלל זה זה נראה.
ודבר נוסף, לכלוכים קשים - דביקים או מיובשים חזק הוא לא מוריד לי (כמו קורנפלקס רטוב שהתיבש כל הבוקר ונדבק עד שחזרתי מהעבודה..) למרות שהביצועים שלו השתפרו משבוע שעבר בו חידשתי אותו. איך זה במכשירים אחרים?
ושאלה נוספת, בטינקו S7 יש גם יבוש עצמי אחרי השטיפה? (שואלת בשביל אמא שלי שכל פעם מתכופפת להוציא כדי לשטוף וליבש)
גם לי יש דרימי ומפריע לי מאד שמשאיר סימנים על הריצפה יש לי ריצוף מבריק.
וגם הניקוי העצמי 45 דקות וזה המון שמעתי שבטינקו זה רק 7 דקות .
גורם לי לחשוב פעמיים אם להתשמש בזה או להעדיף טאטוא
ולא משאיר סימנים?
כי הדבר העיקרי שמפריע לי כרגע בדרימי H14 זה הסימנים שנשארים על הרצפה- הרצפות שלי מבריקות ממש ואולי בגלל זה זה נראה.
ודבר נוסף, לכלוכים קשים - דביקים או מיובשים חזק הוא לא מוריד לי (כמו קורנפלקס רטוב שהתיבש כל הבוקר ונדבק עד שחזרתי מהעבודה..) למרות שהביצועים שלו השתפרו משבוע שעבר בו חידשתי אותו. איך זה במכשירים אחרים?
ושאלה נוספת, בטינקו S7 יש גם יבוש עצמי אחרי השטיפה? (שואלת בשביל אמא שלי שכל פעם מתכופפת להוציא כדי לשטוף וליבש)

אני מבין שהמומלץ זה דרמי H 14 פרו
איפה אפשר להשיג במחיר הכי זול ?
תודה

מישהו יודע איפה קונים מברשת רולר לדרימי H14 בארץ ולא אצל היבואן הרשמי? צריכה דחוף.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה