שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
יש לי דרימי H14 PRO בערך 3 חודשים. בחנות שקניתי אמרו לי שמספיק ניקוי עצמי ואין צורך לשטוף את המברשת עצמה, מה שקרה זה שכבר כמה שבועות הנקיון מוציא ריח של סמרטוט מלוכלך... ניקיתי את המברשת וכל החלקים באקנומיקה אך עדיין הריח לא חלף לגמרי.
אשמח למידע על תחזוקת המכשיר ותדירותו ממשתמשים מרוצים.
תודה
לא מכירה את הפרו, אבל ברגיל- כל יום ניקוי עצמי, פעם בשבועיים בערך מנקה את המברשות במכונת כביסה ומשאירה לייבוש בחוץ.
חוץ מזה, כל יום לרוקן את המים המלוכלכים ולשטוף קלות את המיכל, וכשאני מחליפה מברשת מנקה עם מטלית את הבסיס שעליו המברשת יושבת.

צריך לאורר את המברשת
אנחנו מוצאים את זה אחרי ניקוי עצמי לאורור במרפסת
וכן חומר שקנינו באושר עד לשואב שוטף הציל את המצב
ויש ריח מעולה!
מה זה החומר של אושר עד איזה חברה?
בנוסף יש לי תקלה בדרימי הגלגלים מסתובבים אחורה גם כשאני הולך איתו קדימה מישהו נתקל בזה?

לא מכירה את הפרו, אבל ברגיל- כל יום ניקוי עצמי, פעם בשבועיים בערך מנקה את המברשות במכונת כביסה ומשאירה לייבוש בחוץ.
חוץ מזה, כל יום לרוקן את המים המלוכלכים ולשטוף קלות את המיכל, וכשאני מחליפה מברשת מנקה עם מטלית את הבסיס שעליו המברשת יושבת.
מתי צריך להחליף מברשת?

כתבת שיש לך רק קבלה, משהו כזה. מה שבעיקר משנה לי זה איך השרות. יצא לך להשתמש השירות? איך הם?
חושבת שהיה מספיק הקבלה
השירות היה מעולה, אמרו לי לאן להביא, קבלו את השואב בלי בעיה
רק נתקע הרבה זמן במעבדה
בשירות התנצלו כל פעם שהם לא יודעים למה זה מתעכב (ראיתי את כמות המכשירים שהובאו לתיקון אז אני מבינה לבד למה...)
בסוף אמרר לי בשירות לגשת שוב למעבדה ולבקש את השואב. הגעתי, חיכיתי 10 דק' והביאו לי אותו מתוקן (החליפו כרטיס)

הי אם קניתי דרימי h 14 במשנת יוסף . מאיפה האחריות ?

אני מאמינה שכבר כתבו פה, אבל לא מוצאת את זה:
איך מנקים את הטינקו s7 , מה זה דורש? האם זה דורש תחזוק יותר מהדרימי?
וכן, מה המחירים הכי זולים שאפשר למצוא את שניהם?

מבצע יום העצמאות דרימי H14 באתר מחסני חשמל
ללחוץ על : הגש הצעה,
לכתוב מחיר 1720 ש"ח להקיש קוד קופון IL77 וזה יוצא כ 1530 ש"ח
מחיר מטורףףףף.....

שמעתי מ2 חברים שמשתמשים בחומר הזה (צילמתי מהאתר של משנת יוסף)
הם אומרים שאין לו קצף !
דרימ.jpg

אני משתמשת עם החומר הזה
ממליצה מאוד!!
יש לי דרימי H14 דואל
זה משאיר לך ריח בזמן הנקיון?
יש לי את הH14 פרו ועם החומר הזה לא מורגש לי שום ריח..

זה משאיר לך ריח בזמן הנקיון?
יש לי את הH14 פרו ועם החומר הזה לא מורגש לי שום ריח..
משאיר ריח מדהים,
גם בזמן הנקיון וגם אח"כ
אני שמה גם במקום של החומר וגם קצת במים הנקיים..

מעניין אם זה קשור לדגם?
כמה בערך את שמה על מיכל מים מלא?
סבלת פעם מריח רע?
לא נראה לי ככ קשור לדגם,
אני מנקה אחרי כל שטיפה את המיכל של המלוכלכים ומשאירה על הכיור-מחזירה בניקוי הבא,
מהחומר אני ממלאה אחת לשבוע בערך פקק
שמעתי על כאלו ששמים במיכל של המים המלוכלכים לפני כל שטיפה קצת מרכך כביסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה