- הוסף לסימניות
- #1,821
ניקוי עצמי כל יום?אנחנו מוצאים את זה אחרי ניקוי עצמי לאורור במרפסת
של איזה חברה?וכן חומר שקנינו באושר עד לשואב שוטף הציל את המצב
ניקוי עצמי כל יום?אנחנו מוצאים את זה אחרי ניקוי עצמי לאורור במרפסת
של איזה חברה?וכן חומר שקנינו באושר עד לשואב שוטף הציל את המצב
לא מכירה את הפרו, אבל ברגיל- כל יום ניקוי עצמי, פעם בשבועיים בערך מנקה את המברשות במכונת כביסה ומשאירה לייבוש בחוץ.יש לי דרימי H14 PRO בערך 3 חודשים. בחנות שקניתי אמרו לי שמספיק ניקוי עצמי ואין צורך לשטוף את המברשת עצמה, מה שקרה זה שכבר כמה שבועות הנקיון מוציא ריח של סמרטוט מלוכלך... ניקיתי את המברשת וכל החלקים באקנומיקה אך עדיין הריח לא חלף לגמרי.
אשמח למידע על תחזוקת המכשיר ותדירותו ממשתמשים מרוצים.
תודה
מה זה החומר של אושר עד איזה חברה?צריך לאורר את המברשת
אנחנו מוצאים את זה אחרי ניקוי עצמי לאורור במרפסת
וכן חומר שקנינו באושר עד לשואב שוטף הציל את המצב
ויש ריח מעולה!
מתי צריך להחליף מברשת?חוץ מזה, כל יום לרוקן את המים המלוכלכים ולשטוף קלות את המיכל, וכשאני מחליפה מברשת מנקה עם מטלית את הבסיס שעליו המברשת יושבת.
חושבת שהיה מספיק הקבלהכתבת שיש לך רק קבלה, משהו כזה. מה שבעיקר משנה לי זה איך השרות. יצא לך להשתמש השירות? איך הם?
כמה עלה לכם במשנת יוסף?הי אם קניתי דרימי h 14 במשנת יוסף . מאיפה האחריות ?
1890כמה עלה לכם במשנת יוסף?
לדעתי H14מה עדיף טינקו S5 או דרימי H14
שניהם כרגע אותו מחיר
של איזה חברה?
אני קניתי באושר עד של סנו, לא ראיתי משהו אחר ואני מאוד מרוצה.מה זה החומר של אושר עד איזה חברה?
johnsonclean.co.il
זה משאיר לך ריח בזמן הנקיון?אני משתמשת עם החומר הזה
ממליצה מאוד!!
יש לי דרימי H14 דואל
![]()
נוזל לשואב שוטף ללא קצף בניחוח בית מלון | Johnson Clean
נוזל לשואב שוטף ללא קצף בניחוח בית מלון ✓ ללא קצף ✓ איכות מקצועית ✓ משלוח מהיר בכל הארץ.johnsonclean.co.il
משאיר ריח מדהים,זה משאיר לך ריח בזמן הנקיון?
יש לי את הH14 פרו ועם החומר הזה לא מורגש לי שום ריח..
מעניין אם זה קשור לדגם?משאיר ריח מדהים,
גם בזמן הנקיון וגם אח"כ
אני שמה גם במקום של החומר וגם קצת במים הנקיים..
לא נראה לי ככ קשור לדגם,מעניין אם זה קשור לדגם?
כמה בערך את שמה על מיכל מים מלא?
סבלת פעם מריח רע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //